kui sa oled vähegi söidumees ,siis ei peaks sulle möödasöit raskusi tekitama.aga paljud ei suuda isegi söidukaga normaalse kiirusega liikuda.aga muumeelest see väga ära leierdatud teema
ega neile sõidukameestele ei suudaks vist kaiakaga ka selgeks teha! mihkel kõigepealt pyya aru saad et veoauto on pisut laiem kui sõiduauto seega ei ei jäta ta tõesti niipalju ruumi teepeale kui pkw! teiseks, olen millegipärast täheldanud et just need sõidukad kipuvad väga telgjoone peal sõitama, ei tea kas ei suudeta muidu yhtlast sõidujoont hoida või midagi!!
eks vast pn neile kurjami PKW juhtidele autukoolis enne koorte kätte jagamist õpetatud et triip peab jalge vahelt läbi jooksma!?!Ise olen kuulnud et Tartus pidi yx väegagi tark sõiduõpetaja olema kes soovitas REKKALE võivat julgelt ette sõitta,et pidavat kindlalt enne pidama saama kui kokku puutub PKW samahoodiga.Selle kohta ütleks et EI KOMENTAARI!!!!!!!!!!!
eks neid panne ola kah vist samamoodi õpetatud. kähku rekkast mööda siis kohe pidureid, ristmikul mudugi vaja ka peatud enne vaskpööret. aga sellepeale i mõtle ju keegi et mis siis juhtub ku veoautoge sellele pisikesele tatitopsile selga kihutad ja vahest yle isegi! enne mõiatus pähe ei tule kui rataste alt läbi käib...
sama lugu meil eestis jalakäijatega. aga jah...ega mõistus ja ****imõõt pole omateha!!!
möödasõiduga probleeme pole aga kui rekkad liiguvad kohas kus see õigus neil puudub siis miks nad ei arvesta seda.OLUKORD OLI SIIS JÄRGMINE.sõpruse pst vasakus reas rekka paremas reas troll ja konutavad kõrvuti .KURAT TAHAKS JU TÖÖD KA TEHA .tänan
ei oska sinu situatsiooni kyl silmeete vedada aga proovi mõeld ka natuke inimese moodi. vaevalt ronib ykski rekka keeltaud tsooni voi valesse ritta kui tal sinna asja pole! ju oli tal sinna ikka vaja minna või oli eksinud. ja prooviks ka aru saada sellest et kui sa veokaga ikka kuskile valesti keerad siis ei saa sa yle kõnniteede ja muude selliste asjade ennast ymber keerata ja tagasi minna! muidugi eks ole ka igasuguseid kuid proovige ennast ette kujutada pisut suurema auto roolis kui seda on audi!!!
Mis ajast on veoautodel keelatud sõita 2. reas?
Palun põhjendused, viited jms.
Tuletan veel meelde, et Sõprusel kehtib asulates tavaline liikluskorraldus, koos 50km/h kiirusepiiranguga (loe: venimine).
Hellou Mihkel! Räägi nüüd ikka ilusti oma probleem ära. Kas veokas ei tohi sinu arvates sõita teises reas? Kui kiiresti ta siiski sõitis? Kas oli äkki keegi tal ees? Kirjelda palun oma probleemi täpsemalt!!!
nii täna varahommikul jälle sarnane probleem.beterburiteel sõites.rekka oli seekord õiges sõidureas .mina sõidan maasturil järgi.maastur jõudes rekkani ühtlustas rekkaga kiiruse ja sõitsid kõrveti mina neil sabas.maastur tõstis minu spido järgi kiirust kasvas ka rekkal kiirus.maastur jõudes nätuke ettepoole rekkast tekkis mingi vahe ,et saaksin möödasõidu sooritada aga ei mcdonaldsi rekka nähes minu suunamärguannet kiirendas nii ,et mul polnud möödumis manöövrit sooritada võimalik.tükk aega käis see jebimine ,meie kolme vahel ühtegi teist autot ei olnud silmapiiril.DEBIILI KARI
võibollatõesti peaks teises foorumi alateemas olema.kuid viimased olukorrad rekkatega seoses.ise ka kui suurem koorem peal hoian ikka paremasse ritta ja püüan nii vähe takistada teisi kui võimalik nii ka sõiduautu roolis.mcdonaldsi autol est numbrid ja nimi ka oli mingi eesti oma.päris tihti on näha ka seda macdonaldi haagist mahajäetuna varahommikutel enne viruringi kesklinnas.on aru peas või ei ole
OK!Jääme paremasse ritta,nagu Mihkel poiss soovib.Mihkel äkki annab ka nõu mida teha,kui on vaja vasak pööret sooritada ja rida vahetada.sa võidki suunda näitama jääda,teha juurde kätekõverdusi,kükke või mida iganes,ikka sulle võimalust ei anta.Sellepärast paljud teevad selle manöövri juba varem ära,et mitte hiljem liiklust seisma jätta.Miks vahel oleme sunnitud sõitma korraga nagu kahe rea peal?Lihtsalt muidu ei keera kuidagi välja,ilma,et midagi ära ei lõhuks.Kuidas käituda sadama poolt tulles stocmani juures vasak pööret sooritades?Kui seal mõlemat rida kinni ei pane,siis peab keset manöövrit seisma jääma,kuna sõidukad on külje all,haage lõikab ja tekib oht,et lõhun mõne ära.Nii,et SORRY kallid kaasliiklejad,kui vahel peate natsa kannatama.Sellele,et rekkajuht auru juurde annab,kui möödasõidul oled,mina õigustust ei leia.Pea kinni ja anna pasunasse.
see mcdonaldsi käru ja auto on päris kindlasti leedu päritolu,
varustab neid restorane(nt.viru tn.) ja hommikul kl.05,30 ei peaks ta küll kedagi segama seal.kui mööda ei mahu , tuleb autokooli minna.
Koguaeg olen mõelnud, et kuidas see mc-i käru jääb sinna viru juurde vedelema ja kuidas ta ültse sinna saab (kõik tänavad mis peaksid sinna suubuma on ju veokitele keelatud) aga ju tal siis eraluba, vastasel juhul politseile hea kohvi ja sõõriku raha allikas.
no nii paar päeva tagasi sai kohatud rekkamehi kel oli omavahel väike kes võidab üritus ning lasid mööda sõpakat porise ilmaga kõrvuti ja suht kiire käiguga muidu ok aga see mis **** nad kõrvuti üles ajavad ajas närvi mustaks.klaarige oma arved maanteel.
no näete milline suhtumine siin kaas liiklejatesse.mihkel tõi paar viga mida võiksid juhid arvestada kuid see pole alati võimalik.aga selline ridade kinni hoidmine ja mingi karppi võtmine kuhu see siis kõlbab.
täna hommikul Tallinast Tartu poole sõites andsin neljarealist mööda teises reas rekkaga 110-ga minna,et mööduda 90-100-ga sõitvatest sõidukatest.Minust mööduda ei üritanud keegi-kas mina HÄIRISIN liiklust???!!!Ja mina ei tule 90-ga sõitvaid sõidukaid sõimama,et hoidke paremasse ritta-te häirite liiklust!
kas siis nii vähese liiklus haritusega sa kihutaja oledki ,et ei tea seda ,et maanteel tulebki sõita paremasreas ja kui keegi peaks 90 vasakus reas norskama tuleb teda selles teavitada.sinusugused kihutajad ei sega tõesti kedagi
Ise olen kunagi rekka peal olnud.Sõitsin ka siberis,seal oli hea,mida suurem oli auto või ohtlikum koorem seda enam sind liikluses austati.See oli kirjutamatta seadus ja toimis hästi.Mihklitaoliste liiklejate närvikava poleks seal vist vastu pidanud.
Estis see rekka värk on nagu on.Mihkel ja teised temataolised peaks arvestama sellega,et voditel seal kõrgel gabiinis teeb tööd.Ta ei kima niisama ringi,ta toimetab,austa teda siis kasvõi sellepärast,et ta veab sulle hamburgeri jaoks toormaterjali mida sa ise võibolla mõne aja pärast sööma lähed.Nad köik veavad midagi millest tehakse midagi ja me kõik tarbime sellest midagi.Palgikoormast tehakse tool,rauakoormast ostukeskuse verm.Prügirekka veab ära sinu hamburgeri papist pakendit.Vot nii Mihkel.
Ainuke asi mis rekkameeste juures(Kamza,Mazi ja vanema läänepilli kasutajad) närvi ajab on see,et tõesti kui maanteel sulle kolonn taha on tekkinud,jää seisma ja lase see kolonn mööda.
sa mihkel äkki proovi äkki edaspidi kas õhu transporti kasutada või siis rongi,trammiga sõita! või veelparem tee riigikogule ettepanek, lubada liiklus ainult kuivadel ilmadel!
paraku jah veoautodel on pisut suuremad rattad all ja eks sellepärast seda ***** ka sealt rohkem lendab.
no kui sinusuguse mehe kätte saaks siis vist paneks autotaha lohisema.
selline lohistamine võib teistele juhtidele väheke segavaks muutuda mille taga järjel nad oma äkkviha sinupeal ära kasutavad mille tagajärjel sa võibolla ei naasegi tagasi autorooli.selliseid ähvardusi ei maksa pilduda ,sest su nägu on teada
ega se vaidlust vist meie liikluskultuuri ja arusaamu ei paranda!
ei õpeta siin mihklit teistmoodi mõtlema ega lohvi lause mõttest aru saama või lauset lugema.
millegipärast puudub siin riigis igasugune austus kaasliikleja suhtes. kui on ika suur ja uhke jeep pepu all siis kõik muu on rämps!
kiruge edasi...mina loobun
Selle jutu kokkuvõttex on minul väga hea meel,et kod.mihkel meie s.t. veoautojuhtide kilda ei kuulu.Kui mõnekilomeetrine tööle-ja kojusõit inimese NII NÄRVI ajab!Mida tunnevad mehed,kes päevade,nädalate ja kuude kaupa kilomeetreid mõõdavad?!Kes elavadki maanteel?Peterburi teel sõites jälgi,kui paljud lasevad enne Tartu mnt rismikut veoautol 2. v.3.ritta reastuda.mis mõtet on veoautoga sõita liiklusvoolus 1.-s reas,kui liikluskorraldajad on järjepidevalt otsustanud,et bussipeatuste tarvis taskuid ei tehta ja keegi kaasliiklejatest ei mõtlegi sind vabatahtlikult ümberreastuda lasta!?Kui haagis kusagile maha jäetakse,peaks mihkleid ainult rõõmustama!Siis ei tee haagisega veoauto arusaamatuid manöövreid,mis tihti linnatänaval 1,5 rida ruumi võtavad ja jälle närvi ajavad.Kas mõtlesid selle peale,et veoautojuht oli vbla viisakas ja reastus 2.ritta,et troll,kui ühissöiduk,segamatult peatusest välja lasta?Hiljem liikus ta aga piisavalt kiiresti,et teisi liiklejaid põhjendamatult aeglase sõiduga mitte takistada.Olen ise praktiseerinud sellist käitumist(nii sõidu-kui veoauto roolis)et,kui mind ikka väga närvi aetakse,siis hakkan ise teistesse viisakamalt suhtuma.Luban enda ette reastuda,lasen jalakäija üle tee,luban kellelgi ummiku korral õuest või kõrvalteelt ette tulla.See muudab endal tuju paremaks ja ka teised mu ümber hakkavad viisakamalt käituma!Proovi Sinagi,teema algataja,vahest niisugust vasturektsiooni.Seniks päikest kõigile!
"Peterburi teel sõites jälgi,kui paljud lasevad enne Tartu mnt rismikut veoautol 2. v.3.ritta reastuda."
Mida kuradit on teil asja teise või kolmandasse ritta
?
kuidas peterburi mnt-lt suur-sõjamäele keerata? kas sõita paremas reas tartu mnt viadukti alla, vilgutada vasakut suunda ja siis keerata julmalt üle 2 rea vasakule ning siis oodata foori lubavat tuld, nina on vasakus reas haage aga diagonaalis üle tänava.
mihkel!
rekkajuhtide seas on kindlasti ka neid kes sõidavad ohtlikult ega arvesta teistega, aga olen kindel et sellised madalalaubalised seda foorumit ei loe. kui sa tugev poiss oled, siis pea selline rekka kinni ja ütle selle juhile oma arvamus.
sõiduautojuhtide seas on suht palju algajaid, rullnokkasid ja muid lolle. ei ole mõtet oma närve nende pärast rikkuda. käitu (liikle) ise korrektselt, siis on sinu näol vähemalt üks eeskuju liikluses olemas.
mis kuradi imemehed te olete. omaarust sõidate mingi kosmosetehnikaga ,et kõik teised juhid mõtetud näevad.esimene elusolend kes rekkaga ümber maailma sõitis oli alkoholi joobes pärdik.
Arvan et rekkamehed on need kes ON liikluskultuuri näinud. Rekkameheks saaks ikkagi nimetada neid juhte kes teevad välisvedusi. Liikluskultuuri ärge kiruge - see on just nii hea kui meie liiklejatena.
teha rekkamehega kes kõrvalteelt peateele keerates kiirendusrajalt lihtsalt jõhkralt ennast pulmarongi sisse trügis. tahtis sellest äkki matuserongi teha? omal konkreetne näide olemas , ise sain eest ära, järgmine auto pidi pidurit tallama kuis jõudis. sellistest ahvidest ei saa aru. muidu pole rekkameeste vastu miskit
Liigeldes peateel, peab liiklusvahendi juht jätma piisava pikivahe, et võimaldada kiirendusrajalt ümberreastumine. Kui Sa arvad, et nüüd keegi peab k.rajal seisma jääma, et mistahes "rongi" mööda lasta, siis Sa kahjuks eksid.
Selleks, et mõista kiirendus-aeglustusrja tähendust soovitan soojalt liigelda Saksas Euroopas, kus auto autos kinni ja mahasõidud tihedalt teineteises kinni. Erinevalt eestist ei sunnita kedagi kiirendusraja lõpus seisma jääma ja ei signaalitata-vilgutata kui kaasliiklejal õnnestub tervelt peateele jõuda.
kus see nüüd kirjas on et peateel liikleja peab jätma pikivahe kõrvalteelt PEATEELE ettekeerajale. LE on ju kirjutatud Anna teed märgi alla piisav jutt ,et peateele keerates ei tohi häirida peateel liiklevate sõidukite sõitu, või enam pole nii?
et sõidan kõrvalteelt peateeteele ja keeran lihtsalt jõhkralt ette teistele ja vaadaku ise kuidas hakkama saadaxe?
ja ma ei rääkinud suvalisest "rongist" vaid pulma autorongist. kas see on siis tõesti nii hull rekkamaastele et oodata paar minti ja lasta rong mööda või siis oma "SAXA ÕIGUSEGA" rongi sisse rammida
Eelmisele-kujutan end ette kõrvalt tulijana,kust peaksin teadma,et peateel pulmitatakse,palju autosid pulmitab,kui kiire tempoga pulmitab ja kuhu pulmitama suundub!?Kurat,kas peaksin selle kõik tee ääres ära ootama?!Sama kehtib kõikide muude kolonnide kohta-sõitke ise ja laske teistel sõita!!!
jutt oli ju kiirendusrajalt välja reastumisest mitte peateele väljasõidust ja kui keegi tahab reastuda ümber siis peab seda tal teha laskma.ps pulmarong pole matuserong mida ei tohi segada
huviga lugesin seda foorumi. Ise pole küll rekkamees ja kunagi pole rekkaga sõitnud. Aga lugedes mihkli ja paljude teiste sõiduauto meeste postitusi siis naer tuli peale. üks väidab et tegi mu auto isegi mustaks" tule ma lohutan sind natuke". iseenesest on see teema mõttetu ja algataja ise peaks uuesti kooli minema kui ta seal üldse käinud on. Ja sellised väited et ära ropenda su nägu on teada on mõttetud ja lapsik(selle kohta ma ei oska isegi midagi öelda)
sa mihkel katsu oma töökohast pisike puhkus välja kaubelda ja mine lõõgastu kuskil sanatooriumis, üsna haiglane ja mõtlematu jutt mis ajad. või kui sul juhtub mõni tuttav rekkamees olema siis kauple end temaga üheks ringiks kaasa. ehk siis hakkad teisiti mõtlema, kui näed olukordi teisest vaatenurgast....
lugedes siin mihkli algatatud teemat vaatan.et ilmselt tuleks kõik rekkad ära keelata veel parem lubada meil sõita ainult öösel 00:00-oo:o5.kulla mihkel kas sa poest süüa ostad,autole varuosasid jne vajad? mis sa arvad kust need sinna saavad?ilmselt enamuse siin kommenteeriate arvates toodab eesti kõike ise meil ju kasvavad banaanid ja mandariinid jne.kui vaja kusgil parklas kummi vilistada või tervele ilmale oma poola stereot tutvustada olete kõvad,kui sõita vaja pole teid kusagil.mihkel soovitan mine harjuta kusagil põllul kabariidi tunnetust ja siis tule jälle linna.usun et paljud rekkamehed on minuga nõus.
1. Mihkel kooli. 2.Eestis on üks ainus rekka taoline asi. Paldiski sadamas nähtud. Isegi haake eelikul olid numbrud.Mingi külma komplekt oli.EST numbritega.Sõitjad mehed saavad aru.
Nüüd leidsid 2 aastat vana teema üles ja tõmbasid selle peale sae käima IRW :) Selle kahe aastaga on Mihkel rekkade ja misiganes teiste liiklusvahenditega koos liiklema õppinud või endale autojuhi palganud :) Rahu, ainult rahu! Ei ole meid siin Maarjamaal veel nii palju, et ära ei mahuks.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.