Enamus firmasid võtab tööle ainult kogemustega juhte rekkadele. Kui palju on siis tegelikult firmasid kes võtavad tööle kogemusteta juhte? Keegi peab ju olema kes neid võtab. Muidu ju kogemusi ei saagi. Millised firmad need on? Kui palju sellistele juhtidele makstakse?
võta ette tööpakkumised ja küsi.palka peaks algul olema niipalju,et jõuad naha toore hoida.tulevad oskused,kogemused,alati on võimalus juurde küsida või klubi vahetada.minu meelest tuleb alustada sellest,et näidata kes SA oled.ja siis hakata nõudma,mitte nii,et alla 20 kilo tööle ei hakka aga ise ei suuda viiendal katsel terminali ukse ette tagurdada.omadest kogemustest soovitaks algul vabariigi sisest saagida.ise läksin kohe rahvusvahelise peale ja esimene aasta oli päris närvesööv.nii,et tere tulemast meie perre.
meie firma on vötnud kogemusteta autojuhte a neil ple olnud kahjuks peale paari reisi huvi enam söita,alguses kyll suure hurraaga a jah.kui huvi on jäta kontakt andmed.
olen ise süitnud vaid automaatkastiga autodel
nyyd tahax rekamehex hakkata ja 12 kilo netto piax ikke arvele kukkuma
kas automaat rekkasi kah olemas onn
olen suur suur sõidu hull-kuid käike vahetada ei viitsi-tahax aint gaasi tallata
Proovi Allando Trailways AS-I,seal vajatakse ja võetakse pidevalt juhte juurde ning tundub et kogemused ei oma tähtsust.12 kilo peaks välja tulema,ainult ühtegi automaat kastiga masinat seal küll pole.
Tänud vastamast. Kindlat plaani kohe sõitma hakata ei ole. Kuulan lihtsalt maad esialgu, millised on võimalused jne. Tundub lihtsalt et praeguse ametiga hakkab hapuks minema. Ei imesta kui mõne kuu pärast ametit vahetama hakkan. Kõige tõenäoliemalt tuleb siis kuuti kolida.
no hullemat p*sa urgast pole olemas kui Allando, ei soovita sinna igal juhul minna.
ja ära sa kuskil nii vähe küsi kui 12k, isegi mitte alguses.
15k alguses...siis veab veel välja! sest teepeal kulub ikka suurem osa rahast ära.
algajaid võtan tööle juba paar aastat.Esialgu eestisisesele.Ainult 5% saab normaalne autojuht kes teeb tööd ja saab ka selle eestväärilist tasu .Eestisisesel makstakse igas firmas alates 6tuh.kätte.Óle ainult mees ja tõesta ennast ning palk hakkab kerkima.Kui oled mingi rekkamees kuskil kolkas ja soovitad noortel küsida esialgu 15 ja ei alla selle siis algajad kuskil tööd ei saagi.Loomulikult süües kasvab ka isu
Õnneks ma allandosse ei sattunud, aga kui teepeal ikka kuuled allando meeste jutte...siis kohe tasub seda firmat maha teha.
Ja enda raha eest ma reisul ei käi, aga teepeal läheb raha söögi peale, sest ikka 20a järjest sa makarone ja pakisuppe sisse ei aja.
Vahest tuleb isu ikka head praadi süüa. Ja teepeal läheb ka teistele asjadele raha.
Tanel võiks ka põhendada,miks Allando tema meelest p..sa urgas on.Kas selle poolest,et seal pole ühtegi tutikat masinat või millegi muu pärast.Minu teada töö nagu teistesgi firmades ja pole ka palga maksmisega võlgnevusi,nagu kuulda mõnes teises firmas.
Teel kuuleb igasuguseid jutte ja neid räägivad igasuguste klubide juhid aga sellegi poolest ei hakka ma kõigile kuulutama et need kõik ilgelt p*sa firmad on,seda enam et ise pole neis kõigis töötanud.
"minu meelest tuleb alustada sellest,et näidata kes SA oled.ja siis hakata nõudma,mitte nii,et alla 20 kilo tööle ei hakka aga ise ei suuda viiendal katsel terminali ukse ette tagurdada."
olen vene kroonust saati vihkanud seda seisukohta,et noor peab ****i nägema. Jama ju............kui ikka jätkuvalt on olemas huvi asja vastu .anna märku.
vajaks kah normaalsesse firmasse autojuhi kohta saada,sellisesse kus ülemused ei valeta ja palk alati väljamakstakse aga alla 10kilo kätte eestis küll ei sõida ja välismaale alla 25kilo ei lähe.Ma ei ole enam mingi roheline poisike kes end orjata laseb.
keegi kunagi mõnda just pesulast tulnud allando autot on näinud? või allesolevate poritiibade jm kõigi kerejuppidega allando autot? või rootsilaevas kainet allando juhti?
Tee endale selgeks mida sa teha tahad.(Eesti, Baltikum, Põhjamaad jne.)Seejärel otsi netist firmad välja, helista ja mine kohale. Näost näkku rääkides saad rohkem teada ja saadakse ka sinust. Raha pärast ei ole vaja karta, üle ei maksta kusagil. Makstakse igal pool nii algajale kui proffile täpselt nii palju kui on välja teeninud. Eesti on täis autojuhte kes kolhoosis said kuldseviljapea, aga täna on sama targad kui algajad. Mida rohkem võõrkeeli räägid seda kogenum oled, kaardi lugemine tee ka selgeks.
Kõik muu tuleb töö käigus või natuke hiljem.
fakt on see et kodust käijes yle 20 ei saa vist keegi keskmine ikka 15-20,sise tööl kyll ja 25,meil keskmine 17 24h tegemine kodus,autod uued,10ndal palgapäev,ametlik,vahest juba 7,8 päev yle kantud hiljaks ple minul kunagi jäänud ega pidanud kerjama.
Kui alla 10 kilo Eestis ei sõida, siis vaheta ametit. Tahaks näha firmat, kes maksab sulle Eestis sõitmise eest 15 kilo.
Kusjuures juhte, kes Eestis alla 10 kilo eest sõidavad, on küll.
Ka ise olen üks selline, ja vägagi rahul.
Mida rohkem sõidad, seda rohkem kätte saad.
jah,mida rohkem sõidad seda rohkem ketas lõhki läheb ja seda rohkem trahvi saad..loogiline,ma selliseid vendi näinud küll ja veel.Kui neid alla 10kilo vendasid nii küll on siis olgu pealegi,mina end nii odavalt küll ei müü,parem lähen puidufirmasse tõstukijuhiks,neil palgad 10-20tuhhi.
kulla mees, kust sa võtad, et mul on kettad lõhki ?
eelmine nädal sõitsin ma kõige rohkem umbes 5 tundi. ülejäänud aeg kulus laadmisele. kõige pikem päev oli 9 tundi.
nii et ma ei saa su ketta lõhki sõitmisest midagi aru. kui ma kettad lõhki sõidaksin, siis ma saaksin 20 kilo kätte, aga tervis maksab ka midagi.
nuhjah,egas ma väitnudki et see nüüd kõigil nii on aga väga paljudel küll.Käisin ühes firmas paar päeva tagasi n.ö.praktikal,mehed rääkisid ikka siukseid asju et ohhooo,mida kõike välja ei mõelda et vaid teenida saaks aga teenida saad vaid siis kui ketta lõhki ajad,kui ei aja lõhki siis saad palgapäeval 3,5-4tuhhi arvele.....eriti nagu ei tõmba sinna tööle eksju.Ja metsikult ikka ülemused,kes otsivad juhte,valetavad,kõik tehakse palju ilusamaks kui asi tegelikult on,olen seda juba 3x kogenud viimasel ajal.Jummala närvi ajavad sellised mehed.....mul ripub ühes tööportaalis cv üleval,kirjutasin sinna et otsin head kollektiivi ja sellist firmat kus ülemused ei valetaks,ühtegi vastust pole......tähendab-polegi selliseid....
Valetajad ajavad tõesti närvi.
Pakuti suvel ühes firmas 10 kilo, kusjuures öeldi, et ületunde tegema ei pea ja kell 6 õhtul saab juba koju.
Tulemus oli aga selline, et kell 6 helistas ülemuse tallalakkuja ja ütles, et laadi õhtul hommikuks uus koorem peale. Mõni tööpäev venis 12 tunni pikkuseks. Kuu lõpus maksti 7 kilo, aga kella kuueks kojujõudmisest oli asi vägagi kaugel. Tavaliselt sain alles kell 8 auto pargitud. Kui jõudsin enne kahkeksat firma hoovile, kästi uus koorem peale laadida. Sõitsin ühe kuu ja tegin minekut.
mu oma auto (allando jagu) täiesti komplektne ja puhas. sa ei saagi seda näha värskelt pesust tulnuna, sest pesus käin saksas. rootsi laevas olen ikka näinud ka kaineid allando mehi
oolrait, allando pee-erripäss, see on tore, et teil autod saksamaal pesus käivad, kaheldav küll, et paljud neist nii pikka reisi vastugi peaksid, aga kui juba teil müüdavatest autodest pildid väga ****stena tehakse (http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=213388&cache_mis
sing=1 näiteks), siis võid oma saksapesu jutu sinnasamusesse pista.
Kas sulle tolgusele peab saksa pesu tseki kopiaid näitama,kus sind kätte saada.Pole mul jah tutikas masin aga sellegi poolest pole pidevalt remonti vaja,nagu mõnel uuel,Mõningad ei saa uuegagi hakkama.
ega see on ju siililegi selge, et "saksa pesu" hoiab autot kõvasti kauem puhtana, kui "eesti pesu" ja "saksa pesuga" paneb rahulikult saksast koju ja saksa tagasi, ilma, et auto peal tolmukübetki oleks :)))
kas see fl käib ka "saksa pesus"?
see on hea, et vana saan remonti ei vaja, nagu uus, ise ka usud seda juttu kindlasti
hee... palk katseajal! see ju pool sisetöö palka? Mulle meeldib Soomlaste ja ka paljude Eesti firmade suhtumine, kus kohe alguse saad samapalju kui vana olija. Muidugi selle vahega, et sommi raha kukub kellapealt, aga Eesti firma palgaraha on kui virtuaalreaalsus. Oleks justkui olemas ja piisavalt suur, aga kõht on ikka tühi...
Ei käi need Allando juhid mitte saksas pesus.
Täna lasnamäel seisis mu MAN-i kõrval vägagi puhas ja korras Allando kusipea. Auto ise kui ka haagis olid väga puhtad! Nii, et vahest lastekse ikkagi meestel oma auto puhtaks pesta, kuigi teepeal näeb väga väga harva puhast allando autot.
pmst ma pruugin ju mitte *****gi allandost teada, aga paar tundi tagasi sai jälle nähtud kahte sadama poole venivat allandot, ilm ilus, srd pesulas küll järtsu polnud, vendadel autodel enam-vähem augus kukkus pori küljest tükkidena, väga nigel vaatepilt oli igatahes, sa raits muidu demonstreerid väga hästi ka keskmist allando mentaliteeti ilusate sõnadega koostöös
Teie sugustega polegi mõtet teist moodi ennast väljendada,olete oma arust üliväga targad ja kõike teadjad teiste klubide(eriti Allando) kohta.Tundub et olete näinud Allando väga väikest osa tervest auto pargist,mis liigub ainult ranna püügis Soome ja Rootsi vahel.Veel loen sinu kommidest,et oled ise sama sugune rannapüügi säga kes endast väga heal arvamusel,selliseid on Tallinki laevad täis,aga kui saadetakse teisele poole siis on madalamad kui muru.
Allandot on tihti erinevates foorumites näiteks toodud,vahel nõustun,vahel mitte,on minulgi oma arvamus.Siin soovin aga tunnustada neid mehi,kes julgevad oma firma kaitseks välja astuda.Julgege välja öelda OMA arvamus,hoidke ametit aus ja andke eeskuju ja loodetavasti jääb vähemaks neid kolleege ja olukordi,mille pärast häbeneda!
autojuhi töö on minumeelest koera töö. Eriti,kes veel välismaal käivad.No saad 20 kilo kätte....ja selle eest ostad sööki ja muud jamad ja kätte jääb ikka 10 tuhat.Sisetöömehed,kes 40 tuhat saavad,sama lugu,üsna palju raha elad sa lihtsalt ära ja lisaks oled kaks kuud kodust eemal kah.Muidugi poissmehed,kes üksi elavad,pole vahet,kas oled kodus või seal kus oled ongi su kodu.Siis küll.Eesti sisese töö eest(kui sul pole isiklikku autot) ja oled palgatööline,on jälle palgad nigelad.Autojuhi töö on ikka suur vastutus,talvel libedad teed,laadimised.Pole nii,et hommikul kella 9 lähed tööle,õhtul kell 5 koju.Oma auto korral on jah asjal mõte sees,siis saad raha kah.Üks pikaotsa mees,keda tunnen,ütles,et jumala pärast,ma ei taha jama sulle aga parem ära tule auto peale,otsi midagi muud.Öised sõidud ja jamasid muidki väga palju.Läänes autojuhid-nende palganumbrid on meie mõistes lausa muinasjutulised ja läänes eriti autojuhitööd kohalikud ei tahagi teha,raske,tüütu,sestap on kõik need Willy Bezid ja muud bulgaarlasi ja poolakaid täis.Sakslane sõidab enamasti riigisisest ja normaalse palga eest ja tutikate autodega.Sakslane juba **** auto(vana auto) selga ei istu.Pole ma sellist sakslast veel näinud....Aga ok,väljendasin vaid veidi enda seisukohalisi mõtteid.Igaüks otsustagu ise,tahab autojuht olla või ei.
Ei noh, olen muidugi nõus, et autojuhi töös on suur vastutus ja kindlasti palju ettenägematuid probleeme, kuid luba küsida, kus kurat neid pole? Kus iganes, ikka jamad, selline see inimeseloom on, et miski pole juskui hea. Mis palgaga seondub siis ütleks ma nii. Mida nooremad juhid, seda suuremad isiklikud kulud. Kui sõidad euroopa sisest sõitu, siis on palganumber normaalne. Kui 40 tuleb ära, siis kui palju sa kuus oma söögi ja lõbustamise peale kulutad? Olen 10 aasat kauges läänes elanud. Kui ma autos elades tonn taala kuus laiaks löön, siis olen ma küll hästi ennast üleval pidanud. Nii et ei saaks öelda, et 40-st suurt midagi järgi ei jää. Teine asi muidugi see, et kuhu me oma elu oleme orjenteerinud, kui meil on eesmärk, siis pole just paha olla see loll autojuht. Mis peamine, sisemist rahu, kui sõidetakse seljas, siis jää iseendaks ja võta elu lihtsalt, kui komöödiat. Ma ei hirmutaks kedagi selle töö eest, kuid hoiatan, et nalja teha siin tõesti ei saa.
Tööturg ju rekkameestele avatud täiega, kui kogemusi ja oskusi siis võid julgelt pea iga klubi ukse taha minna arvan et väärt töömehest ei ütle keegi ära, kui kogemusi pole ja on tahtmist, pealehakkamist ja julgust arvan et leiad samuti probleemidetta tööd. EDU
Tervist,
ma ise küll rekkamees pole,aga pesitsen samal territooriumil kus asub allando plats.Ausaltöeldes arvasin algul et see allando kirjadega asju täis plats on prügimägi,aga ei pidavat olema,siis mõtlesin et lammutus aga seda ka mitte,tegu on ikka liikuvate masinatega,aga need ****sed lagunenud romud on ikka julmad küll.
Ärge allandomehed nüüd solvuge,aga vaadake oma autosid,ise sellise vedaja teenust ei kasutax.
Oman transpordi ettevõtet ja keeran ka ise rooli. Väärt mehed on köik ammetis ja ei jookse klubist klubisse tagudes vastu rindu kui kõva mees ta on.Headel juhtidel (ja muidu asjalikel meestel) hoitakse kogu aeg silm peal ja tehakse kohe pakkumine kui võimalik. Ise olen omad poisid kõik ükshaaval kokku korjanud, nendest kaks olid täiesti kogemusteta ja kõigiga olen väga rahul.
Teeme sisetööd, oleme võtnud ka algajaid - mõni on hakkama saanud, teine on ise ära läinud teise elukutse peale, sest näinud et ei saa hakkama. Lugedes mis palgad teistes firmades ja mis kõik tuleb ise maksta - aru ma ei saa! Meil palk sisetööl üle üheteistkümne tuhande(talveperioodil ka alla kui juht ei sõida kogu kuu), kevade, sügisel suuremgi tükk maad, trahve ei pea maksma, kettad vahle lõhki(aga klientide süül ja mitte firma heakskiidul), tavaliselt öösel kodus magamas, lisatasud raskema töö eest(kindlasti saab ka suuremaid maksta) ja mõni juht pole ikkagi rahul ja väidab et igal pool mujal parem - vaatan praegu et olen juhid üle maksnud vist ja saan ikkagi vastu pead mõne käest et neil raske elu?!
eks väga paljud ei võta kogemusteta autojuhte tööle aga kui võtavadki siis ainult eesti sisest sest noh lgem ausad paljud kogemusteta juhid ju panevad kas matsu ,keeravad külili koos käruga, või ei oska rampa ette ajada.enda firmasse näitex kogemusteta ei võta
kogemusteta autojuhid on reeglina hoolsamad ja paugutavad vähem, kui kogenud pässid, aga mis ma sulle ikka seletan, tüüpiline 14-aastane endale asju ettekujutav imik, oma firma, yeah right :)))))
juht on vist väga uhke oma **** palga üle, kettad lõhki 11k kätte, irwirw, soovitan veelgi palka maha võtta
Ära ehita endale õhulosse ja mägesid oma matsude ja külitamistega
.Paljud noored kes just koolist tulnud,on asjades hoolikamad kui "vanad kalad".Ja olles ise paar aastat tagasi e koolituse läbi teinud,siis ütlen edasi meie õpetaja sõnad et enam ei ole need ajad,et viinapudeli eest kategooria saad.Ja seda me saime ka tunda.Ja kui sina kunagi täiskasvanu ikka jõuad ja suudad näiteks B kati ära teha siis me ütleme RESPECT sulle
Aga äkki keeravad nad hoopis ilma käruta külili?!Ja autokoolis/eksamil ajad käru boksi 90 kraadi alt boksi,kuhu jääb mõlemale poole 30cm vahet.Mine vaata kuidas suured onud harjutavad
mida sa nüüd õiendad siin.inimene lihtsalt rääkis.või see keelatud????tahad niiväga tarka mängida siis tee seda kodus omaette.mitte ära aja siinmingit jampsi kui sa ise tegelt alles liivakastis ZILidega mängid.sest päris rekkatest on sul ainult ettekujutus
Olen100% Sinuga nõus.Endal mitu juhti stazööriks olnud,ei mängi kunagi mingit kõva meest.Alguses kõigil raske,edaspidiseks saamegi sellise suhtumisega toredaid kolleege juurde.
Kui sain E-kati saadeti kohe lennukeid laadima. Mõni kuu hiljem klient tunnistas ,et oleks ta teadnud ,et olen algaja poleks lasknud lennujaama ligiki, sest pisemgi kõks lennukiga tähendab lennuki üle kontrollimist.
Algajad on tavaliselt võimelised tagurdama nii paremalt kui vasakult ja peeglite järgi.
see pole midagi ,vene aal olin sõaväes. põld meitel miskit kattisi ,aga laadisime lennukeid koguaeg. sohvrid olid köik noored mehed ning lennukid olid pommitajad ning said oma koormad pääle küll.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.