Veoautod ja rasketehnika

jagage õpetusi venemaa vahet sõitjad.

primera570
16:39 21.04.2006
Plaanis rekka peale tööle minna ja pakutakse venemaa vahet sõitmist,mida peaks siis meeles pidama näit piiri ületamisel ja venemaal liigeldes,on mingeid nippe-nõkse kuidas kergemalt ja ohutumalt reisid sujuks?
juht
21:51 21.04.2006
kõigepealt ürita endale vene keel selgeks saada
primera570
22:33 21.04.2006
ei noh vene keelt ma umeju aga muid tarkusi jagage,millised paberid jne peavad olema?Viisa?jne.,kuhu kellele mida pakkuda vaja?
hulgus
23:11 21.04.2006
Viisa teeb sulle tööandja, läbi ERAA/Vene transpordiministeeriumi (2. pass), paberitest lisaks ainult Vene kindlustus ja KÕIK auto papred alates E serdist üle kontrollida. Piirides transpordimiilitsad, kes kontrollivad koorma ja auto kaalu (10 tn telg! 11 tn= 1-2000rur), ketaste olukorda jms. Tee peal pisirikkumis eest 50-100. Venesse sisse sõites kauemaks kui 3 päeva, pead piiris täitma külastajakaardi ja kunde juures/tollis sinna pitsateid korjama.
Piiri kaasa koopiad oma ja auto passist, kindlustusest jms. saad piiris ka teha, aga 10 rur leht.
Piirist lähed OTSE tolliplatsi, Tolliplatsides omad reeglid, mida rikkuda ei tasu ja ooteaeg vahel päevades. viidud koorma dokumentidega antakse kaasa värviline paberilipakas, mida kaotada ei tasu, ilma selle ja orig. CMR-ta üle piiri tagasi ei saa. Tagasikoormale, olgu deklariga, või ilma, pead plommi peale küsima, muidu tahavad piiris äkki kogu staffi maha laadida ja kontrollida (tõstuki tund 100$, laadija tund 25$, SINU taskust)
jne
jne
Parim lahendus, on kolleegide abi. küsi ja kui vaja kasuta 15. kanalit.

ps kooli vene keelega, saad hakkama, kuid zargoonist ja kõnekeelest, koos arvukate sidesõnadega, pead ka mõikama.
hulgus
23:14 21.04.2006
kõige olulisema unustasin. Kuna Eesti mehed ei taha vabas EU-s enam vene vahet sõita, siis ära Vene tööd tasuta tee, vaid küsi norm palka.
primera570
18:36 22.04.2006
tähh sulle hulgus,ühekorraga niipalju teavet.
sõber
22:50 28.04.2006
Venemaad võid sõitma minna algul ainult kellegi vanema hundi käekõrval, sest piiriületamine on paras teooria. Pead täpselt teadma mis järjekorras kuhu ja kuidas minna, kellele mida ja kui palju anda. Veel oleneb mis kaubaga lähed ja kõik dokumendid oleks kontrollitud(pitsatid, allkirjad ja kauba- tollikoodid jne.). Midagi ei tohi ära unustad, sest iga asi tühjendab tublisti rahakotti. Viimati käisin enne aastalõppu ja ega enam venese ei kipu. Infot teel sain rohkem 12, 13 ja 15 kanalilt. Muidugi paberimajandus teel on veel omaette teema ja see oleneb firmast. Edu sulle.
primera570
15:07 29.04.2006
krt,pole neid vanu hunte võtta sest firma nii uus,osteti tutikad autod,keegi pole nendega veel sõitnud.Usun et firmaomanik vast ikka on kursis mis paberid ja kuidas täidetud ja olema peavad sest kust mina seda kõike teadma peakski.Ehh krt,eks paistab mis saab,käin korra ära ja kui ikka ajusid päris läbi ei tõmmata siis üritan ehk veelgi minna aga kui vastupidi läheb siis tuleb ilmselt euroopa poole vaatama hakata kuigi keeleoskus on nadi.
sõber
20:47 29.04.2006
Kui firma ka algaja siis võib asi nutuseks kiskuda. Ja kas teised juhid, kes alustavad on samuti algajad. Igatahes kui alustad katsu piirijärjekorras kellelegi sappa saada. Lase kas või mõned autod mööda, kui kellegagi sõbraks saad. Sularaha võta rohkem kaasa ja sõidu ajal hoia igaks juhuks uksed lukus, et ristmikul või foori all külalisi sisse ei tuleks. Kindlasti tasuks uurida palju kellelegi maksta, et mitte üle maksta. Tavaliselt tahab transpordi miilits piiril 200-1000 rubla(oleneb mis jama on). Küsida võib ta muidugi rohkem. Tollis küsitakse tavaliselt 500 ja kiiruse ületamise eest 50. Moskvas on taksid kõrgemad. Piiterisse sõites uuri millal öösel mingi sild üles tõstetakse. Küsi võimalikult palju ja ära karda öelda, et vabandust oled esimest korda. Ametnikele muidugi siis, kui peaks ****ks sõimata saama.
primera570
11:23 30.04.2006
ma ei tea teisi juhte veel sest pole veel kokku saanudki aga see firma omanik on vist ikka asjaga kursis küll ma sain nii aru.Eks ma üritan jah mõne kogenuma mehe piiril leida kellega nats koostööd teha,ega ise ikka neid asju välja ei mõtle mis vaja.Aga krt kui palju ma seda pappi pean kaasa võtma siis üldse ja mis saab kui seda mammonat ei jätku järsku?
Killer
11:58 30.04.2006
Ettepanek kõigile ja primerale-ÄRGE MAKSKE !Mis juhtuks,kui alates ühest hetkest enam keegi EI maksa!?
primera570
12:21 30.04.2006
nujah,mind kah huvitab et mis siis saab??Tuleb vist palju jama-korjatakse kaaned käest ära,tehakse mega trahvid,hoitakse lihtsalt teepeal kinni jne jne.Ma arvan nii...
to:killer
14:52 30.04.2006
tuleb noor nolk isasid n-ma õpetama?
Killer
16:25 30.04.2006
ISA-sele: load 79,kroonu ja kohe rooli ja siiani nii et mitte väga noor,aga ilmselt lihtsalt loll.Äkki pidasin silmas teatud põhimõtteid nagu eneseväärikus,õiglustunne ja lihtsalt äärmine vastikus toita iga muidusööjast pätti ja ametnikunärakat?
nagu räägitud,
16:39 30.04.2006
isale n-mist õpetama. sa mine ja istu seal piiri peal paar kuni paarkümmend lisapäeva, ega peale sinu kõik ju maksmisega väga nõus
treilamees
17:56 30.04.2006
see on surnud ring:kui sina ei maksa,siis sulle ei maksta.piiriületamine on omast rahast.mida kauem seal ****tad,seda vähem saad palka,sest enamus saab ju tasu kilomeetri pealt.sa Killer oled staazikas juht,jaga kogemusi kuidas sinu pere õiglusest ja väärikusest ära elab.minu omad küsivad küll kogu aeg raha.
Killer
09:57 01.05.2006
Ärritasin seda teemat asjata,ega ma pime ole,et ei tea mis toimub piiril ja on alati olnud.Mind ta otseselt isegi ei puuduta-firma Venesse ei käi.Ma pidasin silmas üldse maksmist igal pool.Küsimus on selles,kuidas korruptsiooni vähendada ja siin on mul oma võitlus.juba mõnda aega,kui olen sunnitud trahvi maksma(ma pole paadunud pätt,kiire elustiiliga ikka juhtub),olen keeldunud mendi pakutud "variantidest" ja maksnud ametlikult vastavale riigile.Olen ma loll?! Ilmselt küll,aga magan palju rahulikumalt.Treilamees küsid,kuidas mu pere suhtub-olen juba ammu neile oma põhimõtted selgeks teinud ja neid aksepteeritakse.Edasi läheks jutt liiga põõsasse,niiet lõpetan selle jama.Edu kõigile!
hulgus
18:58 01.05.2006
to Killer
Ma kunagi vihastasin, kui teljekaalud paigast olid 200 kg ja Vene transpordi miilits 3000 rubla küsis. Esimesele ei maksnud, teisele ei maksnud, kolmandale pidi ikka 1000 maksma, et riiki pääseda. Kui just tööst ilma ei taha jääda, siis pead maksma, või käsitsi maast laeni koormat, (tolli plommi all) ümber pilduma. aga piiril ootasin kokku 2 päeva, + terminaal jne jne. Kui Tallinn-Piiter ja tagasi ikka nädala võtab ja palka saad 1 päeva eest?
var.2 kaliningradi miilitsa firmavõte: väidab, et Su lällar on lubatust võimsam (silmaga vaatab ja kohe on näha, et mitte 4w vaid 5W!), vaja maha võtta ja ekspertiisi saata. Kui ekspertiis leiab, et ok, siis saad tagasi, millal pole teada, aga ekspertiisi järts on paar nädalat. no võib olla 50 rubla (25eek!!!) paneks teda meelt muutma. Sina jätaksid lällari mendile? Hakkaksid öösel õigust otsima?
var. 3 sõidad Venes täie p...ga kõik ettejäävad külad läbi, maksad korra 50-100 rubla (22-44 eek) saad samast teada, et piirini on tee vaba ja võidad tunde?

Aga EU-s ainult ametlikult ja kauplemata
skannn
16:12 24.10.2009
kas ilma haagiseta on lihtsam venemaale sõita?
skannn
19:51 24.10.2009
,
20:07 24.10.2009
Venemaa ei ole lihtne, oled sa haagisega või ilma.
skannn
21:04 24.10.2009
Ilma haagiseta pole ju kauba probleemi, kuna kaupa peal ei ole.
Kas peab ikka tõendama, et lähed kuhugi kindlasse kohta ja selle jaoks pabereid näitama? Tegelt ei ole ju midagi peale auto dokumentide ja viisa näidata...
Ainult ninaga üle minnes ei tohiks ju erilisi katsumusi tekitada või teab keegi täpsemalt?
skannn
23:19 24.10.2009
UP! Tõstan küsimust esile Venemaa kohta
Lev Pitsugin
21:26 30.10.2009
KIller, sunu sõnades on õigus.
Vaid lase militsa ümberõpetama venelastele endale. Sest sellks sa pead siiski kohalik olema - seadused teadma ja nt. militsa väitenumber teadma
???
22:53 30.10.2009
Miks üldse venemaale minna ja seal jamada?, Kui sibulad tahavad eesti kala las siis tulevad ise järgi.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte