millist pärnumaa firmat soovitaksite,mis tegeleb rahvusvahelise veoga?oleks vaja teada,kuna vanaisa tahab teada et kuhu firmasse oma jalg tõsta. ta ütles et enne tahaks teie arvamusi teada
mida ma tean pärnumaal on karotrans (suht värske rahsusvahelise alal) masinateks põhiliseks scannid ja fameron (paikuse) tegeleb põhiliselt rahvus. vedudega masinateks põhiliselt dafid
jääb mulje,et pärnumaal on sadu veofirmasid,mis teeb otsustamise raskeks muidugi.kui vanaisa on vana tegija,siis peaks ta ise teadma kuhupoole oma jalgu tõsta.siit foorumist pole küll mõtet mingit tõest soovitust loota.
tere tere,
olen kv transpordist. Kas vanaisa ei taha enam rootsi vahet sõita tahab baltikumi sõitma tulla. võtku meiega ühendust ja leiame talle korraliku töö ja korraliku auto!!!! Kas kõik teavad juba, et KV valvab autosid 100kg lambakoer
Tere!
Mina sooviks endale lambakoera kutsikaid. Kas KV valvatav 100kg lambakoer ei soovi üht paberitega emast lambakoera tiineks teha? Asjaga on suht kiire, sest korralikku kosilast pole momendil võtta.