Veoautod ja rasketehnika

Millist GPS andurit ja programmi osta sülearvutile

Avovol
01:27 02.12.2006
Pikamaa autojuhtidele Euroopa sõitudeks. Millist gps andurit osta, ja milline programm, või programmid peaks arvutisse sisse saama?

Kust seda muretseda? Programmid vist ainult neti kaudu?

Paluks ainult asjalikke vastuseid!

Tänu!

Muudetud 02.12.06 01:28

soovitan
08:25 02.12.2006
ära osta mingit programmi
Osta selline asi, mille nimi on "TomTom". saad kohale
mina
09:41 02.12.2006
ühtin eelrääkijaga ja kuna ise kasutan aeg-ajalt tom-tommi siis pean mainima,et ülimalt asjalik asi.ja hind ka suht odav
vovkin
10:04 02.12.2006
hei!ise kasutan ADAC 2006-2007.väga täpne GPS.ennam kasutan mittu teist aga see meldib köike rohkem.ise söidan ammu njuba ja tom tom esimes kord kulen mis see on ültse??edu köigile!!
meeme mee
10:09 02.12.2006
olen kasutanud auto routei läpakaga ja tom tomi ka. Mu arust on see tom tom paras lollikannel.käid teed tiiru ära ja ise aru ei saanud kus sõitnud oled.muudkui ajad aga noolt taga. Läpakaga on see eest üldisem pilt ka saada.
Lihtsameelne
15:26 02.12.2006
Isiklikult kasutan arvutit ainult meelelahutuseks(net, dvd, tv). Tom-tom on lihtsalt väiksem ,mugavam ja turvalisem kasutada. Läpakas segab linnas sõitmist, eriti hämaras. Kui lähed kabiinist eemale ,siis võib kellegil huvi tekkida kaasaegse tehnika vastu (hakkab paremini silma). Tom-tomiga saad läbi mängida kõik ristmikud, jätta mõni tee vahele. Sõidad ise mööda pakkub välja kohe uue teekonna. Loomulikult paneb ka Tom-tom villast.
Läppaka peal kasutan Auto Rout 2007 piisab et kontrollida vahemaid ja otsida neid kohti kus Tom-tom hätta jääb.
Avovol
19:07 02.12.2006

Aitähh nõu eest! Mul on olnud kogemusi TomTomi suguste asjadega, ja ega saa neid ka laita. Lihtsalt väsitav on seda pisikest ekraani vahtida.

Läpakaga on selles suhtes mõnusam, lihtsalt küsimus selles, et milline programm (programmid) oleks kõige edulisemad Lääne-Euroopa jaoks, ja kas on ka midagi Ida-Euroopale?

Samuti, kas iga GPS andur töötab erinevate kaardiprogrammidega? Autoroute 2006 pakub ka programmiga koos GPS andurit, aga kas see funktsib ka teiste programmidega?

Rene
15:22 05.12.2006
Euroopas on 2 programmi, kus 99% Euroopat peal: Map&Guide 12 ja AutoRoute 2007
lupo
10:03 06.12.2006
Kellele ema ja kellele jne.
Autoroute 2007, räägib, näitab, sõiduautodele kahjuks mõeldud, loogikaga tuleb läheneda
Map&Guide, häääästi palju infi, kuid sõita selle järgi jama, noolt jälgida, pidi olemas olema mingi lisaprogrammike, mis paneb ta ise nuputama ka, kuid lihtsalt vajalik
Route66, veoautode variant ka sees olemas, EU ainult sees, Ita ja spain ja konn, väiksed külad, nennde kohta vähe, võib ka puusse panna, siiamaani mina olen rahul. kasutamine raskem kui 2l eelmisel.
ADAC, ei ole saand näppida
Navigon, olen näinud, nati ka uurinud, kuid porost ei saanud aru, 3D variant lausa, ka mingi täisulik variant.
PL jaoks on oma, LV ka oma regio.
Ja internet on 1001 võimalusega koht kõike saada, ka haigusi, endale....

edu
v:)
14:02 22.12.2010
tere kõsimus selline kas on olemas ka selline proge mis täätab neti pulga kaudu,mis ei vaja eraldi seadet sõlearvutile.Ette tänades lugupidamisega
professor_sammaljalg
09:33 23.12.2010
"ära osta mingit programmi
Osta selline asi, mille nimi on "TomTom". saad kohale"

aga kui õigesse kohta soovid kohale jõuda, osta parem garmin..
gps anduritest rääkides ostsin mina klickist kõige odavama, miski 800 kanti oli hind. autoroutega töötab ilusasti ja kui harva vaja läheb, pole navigatsiooniaparaati küll tarvis, endale ostsin igaks juhuks, ei kui äkki garmin otsad annab valel ajal.

tomtomiga viskaks lutsu ainult..
:D
10:49 23.12.2010
Ma soovitaks ka garmin. Neil olemas ka veoauto versioon , mis ongi mõeldud veoautodele Garmin nüvi 425T. Tom Tomil on mitmeid kiikse.
oleks mõttekas.
10:58 23.12.2010
Map & guide ikka teeb lollile puust ka ette, et sinna ronida ei tasu kui kuskil enne netis käid ja küige värskema infi saad oma teekonna kohta ja seaded paigas on kaalud, sillad, märgid, muidugi sellega sõita suht jama, selleks peks ikka mingi väike lolli kannel olema ja map lihtsalt kontrolliks ja otsimiseks näppid teist korra päevas, omal oli veel mingi Rute 66 ja ka veoka toega igatsugu urkad leidis ülesse indeksiga ja netis sai veel taeva pilti ka kui vaja oli, aga see läks vett vedama koos läppaga sõiduks ikka lolli kannel ja kontrolliks ilma jubinata programm.
Tomkats
11:36 23.12.2010
Tomtomide & Jerridega võivad lapsed mängida ja lutsu visata. Need ei näita veoautodele piiranguid. Sillakõrguseid ja teid mis veoautodele suletud. Proffid, elukutselised autojuhid kasutavad ikka näiteks garminit ja arvutitele mõeldud programme autoroute jms.
Hm
12:21 23.12.2010
Ilma GPS andurita sa ei saa ju enda "täppi" kaardile korralikult jooksma. Need kolme punkti triangulatsioonid määravad umbkaudse ala (Telefoni positsioneerimine EMT-l).
Sul on ikkagi vaja sellist asja: http://www.laptopgpsworld.com/3584-qstarz-bt-q818x Lisaks veel kaarditarkvara (Garmin, Regio, vms.)
Sinu sülearvuti peab omama ka sinihamba ühendust.
professor_sammaljalg
12:37 23.12.2010
ei pea mingit sinihammast olema, mul jookseb ilusasti usb pealt ja see kauge lääne saidi oma saab ka usbga hakkama
Autoroute 2010
09:33 24.12.2010
Olemas endil, toimetab päris hästi, poolakate automapa väga hea, tom tom läbi akna välja;) Kui huvi siis plaadil olemas autoroute 2010. Ilusaid jõule ja jaksu ning kannatust roolikeerajatele.
vioxx
16:24 24.12.2010
Planeerimiseks on asendamatu Map and guide professional - piirangud, sõidukeelud, teeremondid, orienteeruvad pausikohad. Juhtimiseks on see aga pisut kohmakas. Ise kasutan läpparis ammusest ajast PC Navigatorit, praegu 9-sas versioon Truck Navigator. Pole siiani rekkat kuhugi nõelasilma ajanud, isegi kui mööda paned, siis viib sind mõistliku ringikeeramise kohani(ringtee, viadukt) mitte ei käsi esimese foori all tagasi keerata. Saab ette anda mõõdud, kaalud, koormused telgedele, kiirused erinevatel teedel ja muud piirangud. Töötab igasuguste GPS sabadega- otsib ise seadme üles ja häälestub sellele, ei ole selles suhtes nii kapriisne kui autoroute. Viimane on mul ka kasutuses- sellel on kõige mahukam aadress andmebaas. Lisaks on alati ligi mingi taskuvariant (praegu TomTom Go 950) linnas ja mahasõitudel navigeerimiseks - näitavad hästi sõiduradu ja tänavaid.
stammer
17:34 24.12.2010
Soovitaks ka kooslust Microsoft Autoroute 2007 (netis tasuta saadaval-tõmbamise vaev ainult) ja mõni GPS (Becker, Garmin, ....., või kõige viletsam valik TomTom). Olen pool euroopat nii läbi sõitnud ja ei ole probleeme olnud. Ehk siis ühega täiendad teist. Muidugi ei ole ma veokijuht, niiet, veoautodega kaasnevaid piiranguid või muid sekeldusi ei oska seletada.
tõsi on
00:48 26.12.2010
kle selle route 2007ga pole küll midagi teha,see ei näita ju nt poolas midagi peale suuremate teede ja gpsidest vist kõiki kasutanud hetkel becker ja pole sel tomtomil häda midagi vähemalt lihtne menüü ja just selle garmini võib sammal omale ***** pista
kah natuke autujuht
10:19 26.12.2010
sa"tõsi on "otsi omale ropendamiseks teine koht.

teistele häid pühi ja kiiret kojujõudmist
p-p-
22:42 27.12.2010
seedi
09:35 30.12.2010
ega sa muid vigureid ei vajagi. kui et tellid tallinnas elfa poest gps mooduli https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa/init.do?item=14-000-49&
amp;toc=20207
millel on väike installi plaadike kaasas.Ja siis tõmbad omale roudi või muu sobiva ma ise kasutan seda veel regio atlasega kah kui eesti satun.pistad usb auku ja teise otsa viskasin armatuurile kaardile ilmub sinu asukohale ring täpp.
TRT1
13:30 11.02.2015
Kellel on müüa autoroute 2013 plaati või 2010? Või teab keegi kust seda programmi osta saab veel?
autoroute
10:47 12.02.2015
Olemas mälupulgal 2012 või oli see 2011, 2013 pole olemas
:)
15:45 13.02.2015
2013 olemas ikka aga see nii vana juba ju.. Muretse parem AutoMapa-viimaseim versioon on 6.16.2 ja 12.2014 kaardid
TRT1
20:56 14.02.2015
Täna vastamast. Leidsin omale võimaluse allalaadida.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte