Veoautod ja rasketehnika

Te võite mind pidada lollix

hansu007
20:06 21.11.2010
Aga ma soovin teha midagi head rekkameeste heax. Teha pubi neile.
suure auto juht
21:12 21.11.2010
mõtte on sul ju hea,aga ära unusta sinna juurde ka korralik parkla teha koos kõigi mugavustega mis eluks ja oluks vaja.Edu ja jaksu sellel ettevõtmisel
pedefoob
21:23 21.11.2010
leidke omale numbrituba kuradi romantikud!
ghfdjdfjd
21:48 21.11.2010
oii kui tore inimene sa oled:D
väga hea idee
21:51 21.11.2010
to pedefoob: kui sa oled ennast täis ja kibestunud veoautojuhist vanamees ja sul elu mingi hetk kehvasti läinud siis ära oma kibestumust teistepeal välja näita, suudad küll olla normaalne ja viisakas vist aga mis puutub hanzu mõtet siis, nagu teine kommenteerija ütles, - edu sulle su ettevõtmises ja teretulnud su idee on igatahes :)
edu ka kõikidele roolikeerajatele, kes millises maailma nurgas on :)
rekkakutt.
17:21 22.11.2010
tahan rekkameeste pubi , kust me sammaljalaga enam välja ei tulekski , oleme ju joomarid. edu pubi tegijale,
hansu007
17:22 22.11.2010
see mõte on olnud peas kaua. ja ma tahan seda teha sest olen ise suur rekkade fänn. ja see pubi saab olema parajalt suur ja mugav et teie saax end rahus välja puhata. see saab olema selline nagu usas olev rekkade ja nende juhtide kodu.
hansu007
17:23 22.11.2010
ja sina pedefoob jäta oma kommentaarid endale. kui sa ei soovid seal pubis olla siis see on sinu probleem.
???
17:49 22.11.2010
Kuhu see pubi siis olema saab ? Kas naisi ka saab ?
hansu007
18:12 22.11.2010
pubi hakkab asuma tartus
smda
18:27 22.11.2010
Tartus???

Tee ikka kuskile piiri äärde, kus transiit tihedam.
Päris hea.
18:36 22.11.2010
Siis tee neste juurde Viljandi mnt. ligidal. Kus teisel pool on ka mersu esindus. Nestes on päris palju autosid.
väga õige !!
18:52 22.11.2010
piiri lähedale pubi tegemine oleks hea mõte , jälle me koos samblaoinaga elaksimegi seal. kas te ikka samblajopsu tunnete kõik ?
kukeseen.
19:23 22.11.2010
Niisugusele kohale oleks sobiv koht Tallinna ringtee ääres kuskil, näiteks Kanamal. Seal oleks käive ilmselt kõige suurem.
Tulex
19:53 22.11.2010
isegi, ehkki pole just juht, rekka juht
hea mõte
20:05 22.11.2010
kindlasti oleks kliente. edu ja jaksu idee autorile. olex selliseid mehi rohkem.
Scania R500
20:06 22.11.2010
Tegelikult oleks sobilik asukoht Ikla ja Pärnu vahel. Sealt läheb läbi enamus vedajadest välja arvatud need need ametivennad kes paadiga lähevad kodust minema.
Tore kui leidub inimesi kes ka vahest autojuhtide peale mõtlevad. Edu mõtte teostamisel ja anna teada kus, kuidas ja millal valmis saab.
hansu007
20:09 22.11.2010
kallid rekkavennad kui ma peax tartust ära minema sii spole mu abikaasal teha seal mujal . minu jaox on rekkamehed alati olnud südame lähedased. ja sina väga õige saad juua koos samlajopsuga seal kus mina teen oma pubi. siis saad koos minuga ka juua. aga ma kinnitan et rekka mehed saavad oma koha kus olla ja end tunda vabalt. sest rekkamehed on ka inimesed.
hansu007
20:26 22.11.2010
kallid sõbrad rekkavennad olete te kuulnud sellised kohast nagu iowa80. see asub usas. ja see on rekkavendade linnak, kus on olemas kõik mida vajab üx rekkamees. juuksur, rekkade remont ja mis kõik veel. selline võix olla ka eestis. jah tõsi ta on et ikla- tallinna maantee olex parem. aga seda saab veel mõelda. aga üx on kindel rekkamehed vajavad kohta kus olla sest nii me saame näitada et rekkamehed on ka mehed ja neid tulex pidada meestex kes teenivad elatist sõites.
hansu007
21:13 22.11.2010
tead audi a6 v6 sima ei tunne rekkameeste eluaga mina tunnen ja mix sa arvad et ma olen mingi 15 astane poisi tatt. sa ise oled see. mina hoolin rekka meestest ja nende elust olust. mina tean mida nad peavad läbi elama. sina ei *****gi
+1
21:48 22.11.2010
Pole küll rekkajuht ,aga istumise alt on läbi käinud julgelt üle miljoni roolis olles ja kiidan igati Sinu ettevõtmist, las koerad klähvivad, ilma sünnitusvaludeta pole ükski asi veel sündinud, isegi iowa80 mitte, nii et edu sulle.
meeme mee
21:55 22.11.2010
Hans! Teema pealkirjas ütled, et võin Sind pidada lolliks ja kasutaksin siinkohal seda võimalust. See kuidas sa kirjutad! Võehhh....
R.K.
22:11 22.11.2010
eesti on nii väike, et kuskile keset platsi pole mingit mõtet sellist asja teha. keegi ei hakka mingi piruka pärast hoogu mahagi võtma, lastakse ühe jutiga piirist piirini. need üksikud, kes kuskil teeäärses parklas öö peale jäävad ei toida sind ja su üritust ära.
Fiatist
22:33 22.11.2010
Hea teema-algataja.
Sinu plaan mis on kui helesinine laguun väärib heakskiitu ja poolehoidu aga kui sa nüüd natuke mõtled loogiliselt mida sa siia kribanud oled siis peaksid aru saama oma jutu täielikust utoopiast ja lapselikust fantaasiast.
Võrdled usa-t ja eestit??Huvitab millise mastaabi sa oma unistustes oled aluseks võtnud?Kulla sõber...........saa aru,et kõik kes seda loevad saavad veel oma halli esmaspäeva lõpuks hea lõuatäie naerda mis iseenesest on juba hea märk sinu tahtest ja enesekindlusest.Sest meie väike kodumaa vajab sinusuguseid ettevõtjaid aga kardan,et sa oma suure plaaniga jääd terve rea komistuskivide lõugade vahele kes poole ampsuga su ideed ja fantaasiad alla neelavad.
Sinu idee meenutab aastaid siin kunagi figureerinud Kakut kes tuli alati välja selliste ajuhiiglaste mõtetega,et terve öö luksusid suurest naerust.
Respect rekkameestele.
Peace.
jutukese
09:17 23.11.2010
järgi tundub teemaalgataja alles lapsuke olema,kes unistab õilsast eesmärgist(mis ju poleks paha)
bcb
10:27 23.11.2010
see teemaalgataja ongi natuke kahtlane. alles umbes aastajagu tagasi pakkus ta ennast siinsamas rekkameestega kaasa sõitma ja õlut jooma, sest tema isa (või onu?) on "rekkamees" ja see on nii lahe...
oma jutu järgi on ta ligi kolmekümnene vist

aga Eestis see autojuhtide kodu ennast kindlasti ära ei majanda, sest ei hakka ükski rekkamees siit koormaga eurosse minnes ikla piiril ööbima ega muidu jooma. tagasi tulles pole kah nagu pointi ju. muu transiit on nii väike, et need mõned poolakad või lätlased seda püha üritust kuidagi üleval ei hoia. asukohana veel Tartut pakkuda... sama hästi võiks "rekkameeste unelmate paradiis" asuda näiteks munalaiul.
vx
10:32 23.11.2010
soovitan teha narva lähedale. seal kogu aeg mehi ja autosid jalaga segada. ainult hinnad peaks olema paigas.
laksus . 1.
10:46 23.11.2010
Laseme inimesel unistada , pole ju mõtet tema ideed maha tampida . Kutsun postitajaid üles olema siiski sallivamad . Kui meile tema idee ei meeldi, siis rumalusi pole mõtet siia kirja panna , ehk ennast välja elada. Edu.
AB
11:23 23.11.2010
Narva sobiks ideaalselt . Suur parkla , lähed registreerid ennast ära ,et mis päeval ja mis kell üle piiri saad ja muudkui pubita . Nii-et anna aga minna .
hansu007
16:26 23.11.2010
ma ütlen vaid ühte. kui te arvate et see idee on saast siis see on teie mure. aga keegi teine ei teex rekkameeste jaox mitte kui *****gi
Düsgraafik
16:52 23.11.2010
Kas sinul, kulla hansu on siis niivõrd suured rahad ja võimalused taga, et nii suur asi ette võtta? Süda on sul hea, aga kui reaalseks sa oma idee teostamist pead?

Ei saa ka mainimata jätta, et sinu kirjakeele järgi vaadates : teex, lollix, jaox, heax, mix, tulexxx tundud sa olevat 1) 13 aastane tüdruk.
2) vaimupuudega
juhiabi
18:47 23.11.2010
Saaks mõne parklagi teeäärde esialgu, oleks ka suur asi juba tehtud hansu.
hansu007
17:08 24.11.2010
iowa80 see on õige koht. ja juhiabi sul on õigus, et eestis on puudu rekkameeste peatus paigast. kus oleks võimalik end pesta ja end tunda puhanuna. see on parim mis on eesti rekkameestele.
juhiabi
18:27 24.11.2010
Oled sa juba kokku arvutanud kui palju läheb maksma paljas asfaltplats, kuhu saaks parkida kasvõi 30-40 raskeveokit? Niisama unistada võime kõik, aga äkki on oma unenägusid mõtekam kirjutada kuskile selle teemalistesse foorumitesse.
Fiatist.
18:29 24.11.2010
Selle teema võiks kinni panna..............
külaline hansu`le
18:31 24.11.2010
Tore ,kui sa oma miljonid tahad matta rekkameeste puhkuseärisse . Ära enam oota vaid tegutse kohe ,sest see hea "äriidee" sul ju siin laialt saadaval - muidu napsab keegi veel selle äri sult ära .
Loodan ,et tuled järgmisena siia kelkima pealkirjaga -" avatud uus rekameeste puhkeparadiis ... "
Senika aga edu äriplaani koostamisel ja pangas koogutamisel .
Loodan ,et sa ometi pole niisama lõualõksutaja, kes räägib vormis -teeks,viiks,saaks,paneks,võtaks, jne ...
kaugsõiduautojuht
15:42 25.11.2010
hansuke investeeri mujale.no tuleb see eesti mees sinna sinu autohofi tõmbab kardinad ette ja paneb salvesti tulele,kõrvale joob saksast ostetud säästubieri a.6eeki purk ,tankida ta ka ei taha ,sest paagis on luxist ostetu od avat diislit veel küll,pesema ka ei lähe,sest homme saab koju ja sauna ja kui tahad parkimise eest 10eeki paneb magneti peale ja sõidab üldse minema. meid on vähe ja oleme vaesed.
ron26
23:45 27.11.2010
kuule hansu, sa oled oma ideega u. aasta hiljaks jäänud. Luhamaa piiripunktis on selline pubi juba olemas. nimelt, Piiri pubi...
Nii et mõtle midagi muud välja...

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte