Veoautod ja rasketehnika

Pakun tööd

virkkus
16:56 19.03.2012
No nii, kujutan ette, mis siit nüüd tulema hakkab,aga kuna asjaga kiire, proovin siiski...

Et siis, kõigepealt tööst endast- suund on Oslo-Hispaania (vahel ka Portugal)- Oslo. Laadimisi ühel suunal, peale 1-12 ja maha 1-7 kohta, enamjaolt kogu aeg kiire (aga sõidame seaduslikult ja no plönn), viimase aasta keskmine u12500km kuus. Klubis autosid 7 ja tegemist Scania`tega.
Ootan asjalike, inglise keelt vähemalt suhtlustasandil (kõnes ja kirjas) valdavate, ADR tunnistust (soovitavalt) omavate ja Lõuna-Eestist pärit nooremate eesti keelt rääkivate autojuhtide mail`e ([email protected]) või kõnesid (+372 53480050)
Konkreetse huvi korral, palun, helistada või kirjutada ja räägin täpsemalt (töötasu, töötsükkel, vahetamine jne.). Kui tekib kahklusi ja kõhklusi, mida arvatavasti nö. professionaalsed foorumihundid varsti lahkesti lahkama hakkavad, anna teada ja annan juhtide nimed ja numbrid, kellega koostööd teen (saad live`s küsida).(:
P.S Olen siin foorumis väga harv külaline, et paluks siis tõesti kõik asjalikud küsimused e-mail või tel.

Jäksu kõigile!

.
Kodanik.
17:09 19.03.2012
Üle pika aja üks asjalik inimene teeb konkreetse pakkumise ! Loodan, et leiad ka väärt juhi. Järgmine vennike tahab kindlasti siin esimese asjana palganumbrit teada. Edu !
ulakas
19:51 19.03.2012
njah. nüüd hakkab siis tulema. teen otsa lahti. esiteks lõuna estist otsitakse noori , kogenematuid ja lolle. põhja eestist enam vist ei leia?aga noh . ja nii edasi.
Bõvalõi
20:08 19.03.2012
Kuule sina ulakas.Ega lõuna eesti pole mingi lollidemaa.Siitkandist on väga palju rahvusvaheliste vedude autojuhte kes teevad tõsist tööd.Erinevalt põhjaeesti rekkameestest kes keha kolmest kaugemale ei julge sõita ja oma kilometraasi koguvad laevas loksudes.
virkkus
20:41 19.03.2012
Paratamatult olen nüid ka mina enda püstitatud teema foorumi huviline jälgija, kui aega jagub. Aga, tänud ulakale...,et juhtisid tähelepanu. Lõuna-Eesti sellepärast, et ise asume siin,et oluliselt lihtsam on vahetusi orgunnida ja olen harjunud enne kokkulepete sõlmimist inimest näost-näkku nägema. Ahh jaa, saarlased on samuti teretulnud, nendega kuidagi huumor mätsib ja Ivvo kah olemas. Tervitan!
huviline 23
21:19 19.03.2012
palganumber? loomulik, et enne tööle asumist soovitakse seda teada. või otsitaksegi ainult lolle, kellel scania peale märjaks läheb? palju sellest arvele ja palju ümbrikus tuleb?
juhiabi
21:38 19.03.2012
No krt, on ju number olemas või on kõneaeg otsas, et peab siin jälle jaurama.
Kollanokats
22:42 19.03.2012
Nonii, ise olen 1 nendest Lõuna-Eesti kollanokkadest, kes selles karavanis kaasa lööb. Kellel huvi on ja pealehakkamist, siis julgen soovitada. Suhtumine juhtidesse hea ja mingit lõhki sõitmistst ei toimu.

PS!Tervitused kolleegidele RTM-i!!

http://www.dailymotion.com/video/x9hptq_un-camion-de-40-tonn
es-qui-roule-a_auto
tänud kollanokats
00:39 20.03.2012
RTM ütles kõik, enam pole mõtet helistada. muu jutt korras ketastest ja heast palgast on bullsh.t
ahhh
01:12 20.03.2012
INIMESED KÄIVADKI TÖÖL ET PALKA TEENIDA. see ongi ainult määrav . Kas peaks hobi korras tööd tegema ja firma omanikku paksuks söötma.
Ei saa aru ,kes ütlevad et jälle küsitakse kohe palganumbrit .
Palk ongi tähtis ,kui makstakse hästi võin ka vana veokiga sõita ja käsi õliseks teha.
Kodanik.
07:28 20.03.2012
Ming õppige natuke suhtlemist ja suhtumist. 1 kõige suurem viga "töövestlusel" on see kui küsitakse kohe palka !!
Esiteks arutatakse mis töö, kuidas, mis autod jne jne. Jutu käigus selgub tõde, kas tööandja on just selline nagu räägib ning tööandja veendub, et juht on ikkagi juht, mitte vastava kategooria juhiluba omav isik(ehk hädapätakas, joodik, kella mitte tundev vennike) Kui mõlemil osapoolel pilt selge ja omavahel klapitakse, siis räägitakse rahanumbrist ning siis on võimalik rahanumbri üle ka arutada.
Telefoni nr. on avalikustatud kuhu võib helistada ja küsida. Inimene kes ei julge isegi helistada ja telefonitsi suhelda....no ma ei tea...eestist väljaspoole ikka julgeb sõita ?
Tõsised mehed teevad paraku tööd, mitte ei kõvata kuskil foorumis.
kp
09:12 20.03.2012
Kodanikuga nõus-palk vestlusel viimane teema! Olen olnud vestlusel,kus teadlikult palgast üldse ei rääkinud! Olin lahkunud,kui tööandja helistas paanikas ja üllatuses tagasi ja küsis,et kas olen hull või!? Olin eelnevalt üldjoontes asjaga kursis ja kui nüüd tööpakkuja ise numbrit pakkus,oli see suurem,kui eeldasin! Eneseväärikust ja arukust oskab nii mõnigi mees hinnata! Edu kõigile!
ulakas
11:33 20.03.2012
töövestluse tulemuse annab ikkagi palk. tahan oma töö eest saada palka. pole mingi ema tereesa kes teeks tasuta tööd ja kuulaks juttu et pole nagu midagi eriti makstagi. mina müün oma tööjõudu ja sellel on mingi väärtus. väärtust tõstab staas, kogemused, oskused , tahtmine ja kohusetunne. kui need on olemas siis tahan saada palka ja mitte vähe. palju? arvestades autojuhi tööd mis on üldiselt ettearvamatu, ootamatu, ohtlik, ja lõpuks ka tervist kahjustav siis peaks see olema ikkagi eurodes juba 10 euri ringi. paraku sõidavad meil aga autod sellise hinnaga. nii et kas otsida ja otsitaksegi selliseid noori, kogenematuid ja nii edasi juhte et neile pärast leida põhjuseid miks mitte palka maksta. paraku 9 firmat 10 lüpsavad neid autojuht kuidas aga saavad. mõni üksik on tasemel ja seal pole ka kuulda kaadrivoolavusest ja konkurent sinna on väga tugev. pole vahet kas tehes tööd euroopas oled lõuna eestist, narvast või saartelt. kui on asjalik mees siis palk pole kunagi põhjuseks ära minekuks või väheseks maksmiseks. minu tööandja maksab igatahes hästi ja vaat et rohkem kuiootaks. palgale lisabnduvad päevarahad, ööbimised, laadimis ja remondi tasud. makstakse kõige ja iga liigutuse eest. ja ei ütle et firma töötab viletsalt ja pole turgu. autod? momendil on kõige vanem auto 4 aastane ja iga 5 aasta pärast vahetatakse välja. kuigi läbisõit on neil enamasti 500-600 tuhande ringis . aga ülemsua arvab et tema remondimeestele palka teenima ei hakka. nii on lood ja mitte ainult täna. lõpuks on iga töö määrav tulemus kajastumas palgas. ja tööl käiaksegi selleks et teenida palka. ja see on esimene ja kõige tähtsam küsimus. kunagi pole küsimus selles kas auto on punane või sinine. ja lõpuks iga korralik firma näitab ära palga mida ta tahaks maksta töötajale katseajal. kui kõik sobib ja mõlemad pooled on rahul saab palganumbrit muuta. olemasolevast tööpakkumisest ei loe silpigi välja palgast, päevarahadest ega muust. ainult töö+
virkkus
14:25 20.03.2012
Ohh sind, ulakas... Vaatasin, et kiikan korraks foorumisse, ja mis ma näen- sõber ulakas nii aktsioonis ja raiskab, minu pärast, keset nädalat oma kallist tööaega, et täitsa süümekad tekivad... Muidugi on palk tähtis, selle pärast me ju seal olemegi, aga kallid koleegad, need numbrid, tingimused ja kokkulepped ei ole mitte foorumis arutamiseks.
Siinkohal tänan neid asjalikke inimesi, kes ühendust võtsid ja kellega loodetavasti ka üsna pea koostööd tegema hakkame.
Aga sina, ulakas, muudkui kirjuta ja kirjuta ja kirjuta...
norrakuningapoeg
15:20 20.03.2012
Video oli küll vahva .....
Bõvalõi
16:35 20.03.2012
Ulakas on ka tüüpiline Lübeki jutupaunik.Veninud marati dress jalas, õlu näpu vahel aga palk maailma suurim.Ja mida rohkem õlut seda kõvemaks ise ka muutub.
Ein auto oü
22:18 20.03.2012
A mul tekiss sääne küsümus,et kui um iks Põhja-Igaunija miiss ja kiil häste paindus,et kas sis um ka lootust Scania ruuli käänta?

Tervusi StenaLine-i pardalt :)

Andruss( nimi muudetud)
Ein auto
22:18 20.03.2012
A mul tekiss sääne küsümus,et kui um iks Põhja-Igaunija miiss ja kiil häste paindus,et kas sis um ka lootust Scania ruuli käänta?

Tervusi StenaLine-i pardalt :)

Andruss( nimi muudetud)
tahman
22:43 20.03.2012
ma mõtli,et um iks..)
ah nii
22:51 20.03.2012
Esimene asi ongi just palka küsida ,kurat kas ma peaks näljase leivaraha eest tööd rügama või????
Mingi arusaamatud tüübid siin koos ,need kes tahavad tööd teha leiavad ka töö ,töötud töölised enamus ei tagagi ja ei viitsi tööd leida .
Väga tore arusaamine teil ikka ,töötegija on kindlasti kuskil tööl ja kui läheb teise firmasse üle peab asjal motiiv olema -nimelt suurem palk ja paremad tingimused .
See et keegi arvab et töö on nagu hobi ei kuulu üldse kokku .Hobiga tegeldakse vabal ajal .mõne mehe jaoks on ka koguaeg puhkepäev ja joob iga õhtul end täis.
piiratud oid
07:08 21.03.2012
tel.nr on ju olemas et esimesena palka küsida....
Jimm
13:23 21.03.2012
Estlasest autojuhile ei peagi palka maksma,ta nii loll ja muud teha ei mõista kui iba suust välja ajada.
vaclav
17:56 21.03.2012
Sisetöö , palk peaks olema alates 1800.- eur , kätte . Seda makstakse meie klubis. Edu.
dczx
18:15 21.03.2012
LKW mann
19:19 21.03.2012
mis te mehed jahute.1800??? Ma Lübekis eesti firmaga ja 2300 puhtalt kätte.Ärge laske nahka üle tõmmata.
ulakas
19:39 21.03.2012
2300 kätte? siis ju võid rahul olla. meile makstakse 2600 kätte aga lisatööd juures kah. siin ulm kandis pead natuke laadimist tegema. aga eetis tööd teha ei tasu. see töö ja palk ei lähe mitte kuidagi kokku. huvitav kuidas siin läheb ja jääb ülegi aga eesti oled koguaeg jamas. teine asi juba 3 aasta pole õieti politseid näinud. tähendab liiguvad ja sõidavad aga kinni pole peetud. ei huvita neid keegi kes liiklust ei riku ja lolli ei mängi.
to ulakas
20:07 21.03.2012
Oled vist juba sünnist saati, kõva raha teeninud, sest isegi kool paistab olevat vahele jäänud. Mina küll sinusugust oma tehnika peale ei lubaks, sest sul ununeb alustatud mõte juba poolet sammult ja pagan teab, millega see jätkuda suvatseb. Aga üks asi on sul küll selge: palju raha - hea (nämma), vähe raha - halb (pähh).
stammer
20:25 21.03.2012
Oma alal kogenud tegija küsib esimese asjana palganumbrit ja kui sobib, siis võib muu jutuga aega sisustada. Muidugi kui oled noor või algaja, siis kuulad kõigepealt viisakusest tööandja "muinasjutu" ära ja alles siis teed otsuse.

Tõstamaal öeldakse, et head töömeest ajab töö ise taga, mitte vastupidi.
miniinimene
20:59 21.03.2012
minu teada me elame siiski hetkel kapitalismis ja see on selline peen riigikord, kus tuleb osta odavalt ja myya kallilt...ehk siis vast iga tööandja maksab nii vähe kui võimalik ja nii palju kui vajalik...ja eks see piir on igayhel erinev...kummaline on jah see kelkimine siin foorumis samal ajal kui number ja aadress on olemas kuskohast infot kysida...samas ma võiks lihtsalt kirjutada pealkirja, et pakun tööd ja siis sõnumina ntx 6000...las siis jälle foorumimehed arutavad, mida selle raha eest tegema peab ja kui kaua peab...aga oluline on öeldud ehk siis palk:D
ometruck
21:09 21.03.2012
odavalt müüte, meie klubi maksab lübeki sadamast haagiste tassimise eest 3200 eurot kätte pluss laadimised 100 eurot. päevaraha makstakse ka 70 eurot päevas.
rekka vanakool.
23:01 21.03.2012
Panen stammeri jutule 5 ja viis plussi ka takka otsa !
kmpost
23:11 21.03.2012
VIRKKUS.
Tubli oled,et v6tsid ette siin kuulutada,loodan sa ei lootnud saada siia t6siseid vastuseid.Aga loodan,et meilile neid laekus!
Jõudu jaksu tee sama!
virkkus
00:28 22.03.2012
Tundub, et te oletegi sündinud Norras, Hispaanias, Portugalis jne., kellegi teise 1,5-2.0mln eek`i maksva 16,5m pika, võõrast kaupa täis, ja tegelikult ise mitte millegi eest vastutavana, autorongi roolis???. Kirjutasin veel pika jutu takkajärgi ja siis kustutasin ära. Mõtetu...
to virkkus
00:46 22.03.2012
Õigem oleks " mõttetu". Kus roolis ise sündisid, kas jäi ka Kohila kool poolikuks?
virkkus
00:53 22.03.2012
Veelkord, vabandan, minu viga- mõTTetu... Lihtsalt sattusin hoogu!
Kohila kooli, paraku, ei võetud vastugi):
Siin kohal, tänan, tähelepanu eest.
Ja head ööd!
TO VIRKKUS
07:42 22.03.2012
Sinu eelviimane komm on ikka supper ütlemine , see näitab selgelt ära , et otsid siit kedagi lollikest , kes saaks soojemale maale sõita ja ka TASKURAHA TEENIDA !!!!!! Tegelikult polegi autojuht sinu silmis KEEGI , või ikkagi autojuht on nimelt just see kes sulle RAHA TEENIB . Ega sa eriti ainuke tööpakkuja pole, sisetööl veel teisigi , ka soomlased pakuvad tööd ja paremat palka. SINU NÕME IROONIA OLI KINDLASTI LIIAST , EKS SEE NÄITAB SU TASET ..................
virkkus
09:55 22.03.2012
Ohh, veelkord- telefoni nr. on olemas ja ei otsi ma kindlasti mitte lolle, sest nad lihtsalt ei saa selle tööga hakkama. Kahetsen juba, et üldse reageerisin, paratamatult ei suuda siin foorumis ennast lahti rääkida ja tõtt öelda, see polegi see koht.
Nii et, kel huvi, see helistab.
Parimat!
Lüübekimees.
10:29 22.03.2012
Mis te ilgute virkkuse kallal.Mina teda ei tunne ja pole ka helistanud aga kui mees nii avalikult asju ajab siis pole ta kindlasti mingi kloun,küsida ju ikka võib.Vanasõnagi ütleb et küsija suu peale ei lööda.Aga nüüd nendest kõvadest meestest.Siin kai peal on hea vaadata neid artiste.Oksad laiali ja Nopoleoni kompleksi käes vaevlevad vennikesed.Kogu maailm peab neid imetlema aga ise on oma suuvärgi ja haige ego pärast pidevalt jamas.Käib mingi firmast firmasse jooksmine ja suurema palga taga ajamine.Tihti uhkeldatakse olematute sulgedega.Arvan siin ära tundvat kõnepruugi järgi paari tegelast kes ka eriti "kõvad" mehed on.Kahjuks ainult foorumis. Aga virkkusele edu tema ettevõtmises.
õige jutt.
10:31 22.03.2012
Kes autorooli istub saab ju aru , mis ja kus . Kallis auto jne , jne , jne . Nor.mõistusega autojuht ju tunneb vastutust , ei ole ju nii , et mis see minuasi , kindlustus maksab . Isiklikult endast rääkides , siis ma ei tahaks kuskil autoroolis surma saada , et olin tähelepanematu, joomane jne , jne . Nalja ju ei lähe keegi tegema , kaugele maale . Naljamehed tunneb ka kohe ära , kes ei sobi sellele tööle . Liin on sul pikk , see on hea , kuid meeletult laadimisi , ise ajan soome all ja üles alla, on üks laadimine , siis saksas. Noortele soovitaksin sul panustada , vanad ei viitsi laadida lõpmatult , mugavus ja mugavad mehed , ei viitsi jantida tendi tirimise jne jamadega . Kindlasti sulle edu õige mehe leidmisel . Tervitus L-SAKSAST !
ulakas
13:23 22.03.2012
lugedes neid komme ja arvamusi on seinast seina. esiteks autojuhid ja teiseks tööandjad. autojuhi põhi mure on ikkagi palk. siis auto, siis tingimused ja lõpuks asfalt millel valge joon peal. sõita võid igale poole ja igal pool aga elu tahab elamist. kui kirutakse ja leitakse vigu siis on midagi ikka pahasti ja pole meelejärele. paraku hoitakse häid juhte küllaltki tugevasti firmas kinni. muidugi kui on tegija firma ja tahab tööd ja raha teenida. enamus aga on kogemata komistanud nässuläinud metalliäri või metsaäri lõppedes transporti. ei tea nad õieti sellest valdkonnast midagi ja hakkavad jamad pihta. tehnika nii nagu kätte saadi, juhid juhuslikud vennikesed kes jutuga kõvad tegijad ja lõpuks kliendid kes katsuvad et saaks ainult odavalt läbi ajada. aga see selleks. kahjuks on ees väga tumedad ajad ja tulevik küllaltki tume. kütuse hind tõmbleb kagu kamsamehe käsi käiku vahetades, toiduained, maksud ja muu jama sööb raha ära. hinda tõsta ei saa sest siis jääd sellestki ilma ja mingid vandid tambivad hindu koguaeg alla. täna paistab et see äri on põhjas. need kes startisid ja said asjad käima need veel elavad kuidagimoodi aga eks sealgi ole probleeme rohkem kui vaja. aga kaup tahab vedamist ja autojuht pidamist. paistab et ikkagi on juba kasulikum minna rajataha ja seal kas või asta paar rügada ja siis edasi vaadata. aga igal juhul üritajatele edu ja ehk, äkki tuleb õnn ka eesti juhtide juurde ja saab palka ja on tööd. kui foorum on sellest hea et siit kuuled nii üht kui teis kui ka kolmandat.
tööandja
18:17 22.03.2012
ei ole vaja kedagi kinni hoida. head juhid teavad isegi, et ringi jooksmisega rikkamaks ei saa ja seetõttu püsivad normaalses kohas paigal. ülejäänud on naljanumbrid, mitte autojuhid.
Väga rahul
09:54 24.03.2012
Kui juba kelkimiseks läks, siis ei saa kohe mitte vait olla . Sõidan suunal est- d-est. Trampisin bossu juurde ja nõudsin palgalisa ,kuna naine tahtis uusi kevad riideid , bmw 730 d oli vaja õli vahetada ja summuti korda teha ,lastele mõtlesin puhkuse välja teha (tahtsid suuskama minna austriasse) Elu nõuab oma ja ma ütlesin bossile ,et "sa kaotad kõige kõvema mehe siinpool peipsit, kui sa mulle 0.95 eur senti km ei maksa " Boss oli kohe sõnatu ja hakkas paluma ,et saaks mõtlemisaega. Järgmine hommik oli boss rusutud ilmega ja ütles vaid "okey-olen sinu tingimustega nõus"
Nüüd on mu elu nagu hernes, naine rahul ja mina olen tegija pere ja tuttavate ringis . Loodan ,et ka mu firma jõuab areneda ja edasi elada .. Just tekkiski mõte, et peaks minema uut autot välja kauplema -praegusel on juba iste ja rool kulunud.
Mis muud öelda -ketid rippuma ja auto võtmest käima !
eelmisele
11:02 24.03.2012
odav mees oled. meie klubis palgad juba ammu üle 1 euri km
looder23
11:11 24.03.2012
ma saan aru, et autojuhi jaoks on kõige tähtsam palga number, aga eelkõige tuleks ikka töötingimusi, sõiduvahendit ja muud taolist uurida. selle järgi saad sa ju oma palga välja arvutada. ma võin ju sulle öelda, et saad 20 senti km eest, aga kui töö on enamvähem kullerteenus. lippad neljandale korrusele nagu jalad võtavad (juht on käinud 40 tonnisega stocki kesklinnas ja viis kingakarbi suuruse paki. pakk tuli itaaliast). päevas sõidad läbi 100 km. firma ütleb sulle palga, sa jummala happy, aga graafik on selline, et kuu palgaga pead ära elama mitu kuud. buumi ajal olid paljud vennad, eu-s sise tööl. vot mul on palk ikka. küsisid mis graafik on. 2 kuud tööl ja 1 kodus. kodus olemise eest palka saad? ei saa. aga siis ma teenin ju eestis sees, + vahest läti-leedu, sinust rohkem. ja vähemalt nädalavahetused on vaba. igal õhtul koju küll ei pruukinud saada. ainult palga numbrile keskenduda ikka ei saa.

ja muide, muinasjutuvestjad võiks omale eraldi teema teha, kus nad kujutavad endale ette, et nad ainult mainivad ülemusele palganumbrit ja ülemus kahvatudes kohe nõustub. makstes rohkem kui ise teenuse eest saab. kus saab endale ette kujutada kui kõva autojuht ta on, olenemata peipsi järve poolusest jne.
snaigemees
11:17 24.03.2012
Teades ja tundes meest kes tööpakkumise siin tegi siis julgen soovitada,usun ei kahetse.edu mauntsile meeste leidmisel.
Odot
11:49 24.03.2012
Härra "to Virkkus" paistab olema ikka eriline tropp. Jutu järgi iseloomustaks teda kui invaliidi, kes on elust ja inimestest kibestunud. Kui mitte füüsiliselt invaliid, siis vaimselt kindlasti. Kui selline külapeni moodi klähvija veel rekkajuht on, siis peaks ametikoolitusele psühhiaatritesti ka lisama.
Virkkusele edu juhtide leidmisel!
Tööandja
13:04 24.03.2012
Pakun tööd kogemustega sõiduauto balansipingi kalibreerijale. Pink on täisautomaatne, juhend inglise keelne. Pink asub Tallinnas. Tasu kokkuleppel!
Kel teadmisi selles vallas, jätke oma meil või tel. number.
Tööandjale
13:28 24.03.2012
Kas sõiduauto peab kindlasti kogemustega olema?
Kodanik.
13:50 24.03.2012
Paistab, et mõni isegi jagab natukene viisakust/psüholoogiat ja eetikat.
Kohe palgaküsijatele soovitaks võtta kasvõi mõnetunnise vestluse mõne koolitajaga, saate pildi selgemaks ja elementaarsed oskused suhtlemiseks.
Suhtlus, suhtlus ja veelkord suhtlemine.
Väärt mees saab kodus isekallaja peal olles ka 1000 euri ja peale, seda kätte.
Mis on nüüd olulisem Sinu jaoks või tähstam, kas: Saad kopika vähem raha, aga oled iga õhtu hiljemalt kell 6 kodus, omas kodus naise juures(kui on naine) nv. vabad, auto 2-4 aastat vana, ning ainuke juht sellel autol oled sina, ülemus on Inimene seda suure algustähega ja oma väljateenitud raha saad kindlal kuupäeval alati korraga kätte.
Või Härrad Kõvad mehed teevad kopika jagu suurema rahaeest(mida pahatihti palgapäeval korraga ei saa või ei saa üldse) euroopas vana rondiga tööd, mida pead igasugu Igorite ja Vasjadega jagama, koju saad natuke tihedamini kui näed kuuvarjutust, "kettad lõhki" ja ülemus käsib üle normi kulunud kütuse endal maksta kuna tema arvab, et tegelesid varastamise ? Küsimus siis suurele ringile, kumba varianti eelistaksid sina ? Praegu võrdlesin kodust tööd välistööga.
professor_sammaljalg
14:26 24.03.2012
ei kujuta ette, kuidas eesti vabariigis tänapäeval tuhande euriga hakkama saada, aga kõik "suurepalgalised" unustavad, et kedagi väga ei süga, kui palju nad palka saavad, kui ei ole tegemist tööpakkumisega nende firmasse.
to kodanik
19:44 24.03.2012
1000 euriga korralik töömeest teeb eestis isekallutajaga tööd näadala jagu
to-to kodanik
18:53 25.03.2012
ja järgmised 3 nädalat passib tühja kodus .. pole paha hakka või mudavedajaks
sven121
19:11 25.03.2012
Maakeravedajad on nädalavahetusel napsuga jälle liiale läinud. Tänaseks vist olete juba selgemaks saanud või siis rämeda pohmelli küüsis. Homme vaja ju jälle vanal raipel hääled sisse lüüa ja karmi reaalsesse ellu naasta. Palju palganumber tänaseks langenud on? kas on nädalapalk alla 200 kukkunud või asi veel hullem? Kes väidab, et rohkem see võiks kontrollida kas see ikka oli lahja pilsner mida nii suure hoolega ärgates sisse rüüpas või hoopis kange bock i poiss :)
Kodanik.
19:41 25.03.2012
Ei hakka firma nimesi välja tooma aga 1000 euri 200h tööga reaalselt teenitakse ja see on reaalsus, töötasu ei ole loomulikult 100% ametlik. Uskumine on juba teie endi rida. Jutt hakkab mölaks muutuma.
Saiks
18:34 28.03.2012
1000eur 200h on ikka naljanumber küll tänaste hindade juures .
jabur9p
13:32 30.03.2012
isegi taksojuht saab 200 tunniga ca 1500 eur puhtalt. vajalil B KAT juhiluba ja lpaar koolitust ei midagi muud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte