Veoautod ja rasketehnika

kas osta metsaauto

algaja ettevõtja
00:25 07.11.2004
Olen kuulnud et isikliku metsaveokiga on võimalus teenida kõvasti raha,kuna on võimalus musta metsa vedamisega teenida päevas tuhandeid kroone. Kas 1991aasta Mersu metsakat tasub osta ,paistab veel kobe masin olevat.
jarts
13:38 07.11.2004
mersut ära kyll võta, scann ja volbo (Y) metsas käimiseks jne
peeter eeter
14:10 07.11.2004
Enam pole 90. aastate keskpaik, kus selline asi võimalik oli. Tänapäeval on kontroll ikka kaunis kõva, samuti trahvid. Selle võid unustada, et hakkad musta palki vedama, sellist terminitki pole juba ammu kuulnud, täna tehakse ju kõik ametlikult.
Ja nii vana masinaga, olgu siis mb, scann või volvo ei ole üldse mõtet metsa ronida. Nii vana masina koorem on tunduvalt väiksem kui uutel metsakatel, nii et ei kujuta tellijaid ette, võibolla tõesti mõni "vello", kellel enne jõule pidurahaks koorem palki õnnestunud oma metsatukast nn. varastada.
jarts
17:19 07.11.2004
kle peeter 91 aasta scanniga on mõtet kyll metsa rondia kui ta on korralik, mix siis koorem väiksem on. ega asi nii hull ka ple. ma saan aru kui sul 80 aastate masin siis jah aga noh jah.
mõtle peaga mees mitte p.. a
peeter eeter
18:18 07.11.2004
kle jarts ma ikka püüangi peaga mõelda
Ehk tõesti selle 91 aasta scanniga on mõtet metsa ronida
Tuttaval oli 92. volvo sellega oli küll igavene rist ja vaev, jama jama otsa ainult. Aasta teenistusest piisas juhile palgaks, sai remondi ja varuosad (sealhulgas rehvid ja õlid) kinnimaksta ja oligi kõik, omanikule jäid tühjad pihud. Aasta pärast auto müüdi, odavamalt kui ostetut sai. Kokkuvõttes äri siis kahjumis.
Kui veeti materjali siis konkreetne 92. aasta volvo võttis 3 tm vähem peale kui uus masin. Ehk juhus.
Teisel tuttaval on 90. alguse scann, aastat täpselt ei tea. Auto kuulub ühele väikse sakaatri omanikule, see mees sõitis pool aastat teenust, siis ütles et aitab, väljaläheb rohkem kui sisse tuleb. Nüüd kasutab autot ainult enda kaatris palkide sorteerimiseks ja estakaadile tõstmiseks, väiksemaid koguseid siiski veel veab sellega endale. Suurematel kogustel, aga tellib masina.
Kindlasti on ka vastupidiseid näiteid, sellise äriga suuri summasid kokku on aetud;-)
eberert
18:59 07.11.2004
peeter eeter, vaidled 16 aastase tatikaga kel ettevõtluse olemus nagu ka elutegevuseks tarviliku kasumi tekkimise legaalse päritolu võimalikkus ebamäärane, on sel mõtet?
jarts TO peeter eeter
16:31 08.11.2004
seda jah aga ma mõtlesin et just mb pole mõtet metsa ronida ja scann on ikka mb kõrval (Y)(Y)

väljaminekuid on parajalt aga kui rahamees eks siis osta kas või R-seerja scann
jarts TO eberert
16:33 08.11.2004
mida sa tont mõlised siin,sinuga ei rääkinud keegi ja ära topi oma kärssa igale poole.
sa oled siis11 tatikas ve, mine istu oma gaz -i tagasi ja mängi.

hilge isa tahad olla we, täis ****.
ed
16:52 08.11.2004
kas tuttavaid metsavarujaid on? Kui ei ole, siis arvesta alla omahinna tööga. Musta tööga, võid mõtte kohe maha matta, saad rekkamehe asemel tankistiks.
kas eelnev kogemus transpordi alal on? Kui nullist alustad, siis pead ise sanga hüppama, palgalise kõrvalt suurt midagi üle ei jää.
Tegevusluba (veolitsents) on? Selle taotlemiseks läheb aega, teise firma litsentsiga saab sõita, aga kes tahab?
Paljalt: "olen kuulnud, et..." enam ei piisa. Nii sai 10 aastat tagasi busnässi ajada.
eberert
18:38 08.11.2004
Tubli, jarts!
M.O.T.T
:)
algaja ettevõtja
19:02 08.11.2004
Tõõ on olemas ,muu asi on korraldamisel.
algaja ettevõtja
19:02 08.11.2004
Tõõ on olemas ,muu asi on korraldamisel.
jarts
21:59 08.11.2004
eberts mis M.o.T.T
heh
06:54 09.11.2004
mes siis enam kysid,kui asi korraldamisel.ära enam netis aega raida, korralda lõpuni, muidu varsti näed mind neid koormaid vedamas ja pole seda tööjärge sinul.
ostap
07:58 09.11.2004
Kas Sa ei tea,et lollidele nende raha alles jätta on kuritegu? too kohe baab siia, kui sul midagi mõistlikumat ei plaffata,kui et ehk tukki-auto osta.
issand
19:27 09.11.2004
jarts sa oled ikka paras tita veel kui ei tea mis M.O.T.T tähendab....selle teadmise sai minumeelest juba põhikoolis...
ebebert
19:44 09.11.2004
eberert
21:24 09.11.2004
Keegi hakkab juba vigaselt nime virutama :P
jarts: halvustava nimetuse 'tatikas' pärast vabandan, lihtsalt nalja teeb sinu tihe ja enesekindel esinemine teemadel millega teised on kauem tegelenud kui sina elanud, ära võta südamesse ;-)
sto
21:39 09.11.2004
osta muidugi konkurendid ei soovita ainult laidavad omal kogemus tagasi teenib alati kui teha viitsid muu on ülge möla
jarts
22:04 09.11.2004
sa nagu väike laps et "jarts narts" ei tea mis põhikoolis sa siis käisid, puiatus we - et selline sõna liikvel oli, sellist sõna ma ple jah kuulnud.
ma lihtsalt suhtlen siin foorumis et mida ma tean ja et mida ma sellest foorumist teada saan.
sa ka ära võta südamesse vaid võta suhu. :DDD nali

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte