et siis kohale minnes ja oodata on parem kui netist tellida ja oodata kuni 14päeva?
ma kodulehelt vaatasin kus asub aga kuna oma kodulinna nii hästi ei tunne, siis äkki keegi seletab kuidas sinna täpsemalt saab ning hää oleks kui keegi teaks mis bussiga (trolliga, trammiga)
Võiks ju endale lasta ka teha =)
loe ja imesta,mõni mees ostis neli? komplekti? nimesilte.komplekt on eeldatavasti mitmuses.üks pannakse esiklaasile,aga teine? ja neli komplekti?? aru ma ei saa
kuna TREV - 2 on üleaedne firma ja läbikäimine nendega tihe,saan aidata. meili mulle reneauto@reneauto, pane oma soov kirja, jäta tel.no. Tellin Sinu soovitu ära ja kui valmis siis esimese Piiteri poole mineva rekkaga saadan Virumaale. sobib?
Kas keegi võiks lollile kah seletada kui ma panen sildi ja lällari,milleks see hea on?Sõidan Eesti siseselt 50 kohalise Scania bussiga.Mõnedel bussidel olen nimesilte näinud.Paluks asjalikku äraseletust,mitte sõimu.
et kui kellelgi vaja just Sulle miskit öelda ja Sinu tähelepanu tõmmata kiirelt. et mitte hakata seletama-Sina kes Sa kollase Ikarus 260 ga mulle just vastu tulid,ma see sinisee Zil-i mees siin,panini peeglist tähele ,et DSu omnibussil taga osas veike probleem vme. Mille peale siis keegi küsib., et minul või? eiei,miytte sinul,sellel .kes Tartu poole läheb ja suund vilgub. ei ma lähen Tallinna poole hoopis ja ohutuled vilguvad. siis pole sina see... Ahaha, aga yks läks Tartu poole ja mootoriluuk rippus yhe hinge otsas, kui keski järgi jõuab,ytelge talle.... Umbes selliseid dialooge saad tee peal tihti kuulata, kus adressaat teadmata.
Ja veel, paljudel autodel pole lällerit ollagi, aga enamus kordi ikka nii,et kui nimesilt,siis on ka kelllele head teed soovida ja võib ka arvata,et see soov kohale jõuab. Kui aga nimesilti pole,ei yrita mina küll jututeemat üles võtta.
Tigetsejatelt küsiks, et kuidas siis soovitate lällaris nimetu juhi poole pöörduda? Tekib vaid üleüldine segadus. Silt on puht praktiline ese, mõnel pisut edevam kui teisel.
Kui mälu mind ei peta, siis Tartu Kaubamajas Toidumaailma vastas kellapoes saab neid silte teha lasta endale. Kunagi jäi silma ja põgusalt vaatasin ka hindu, polnudki väga kirved.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.