Veoautod ja rasketehnika

NAVID

r84
19:43 05.06.2009
Tervist kõikidele kaaskolleegidele !
Nimelt selline kysimus et milline on teie arust parim navi ? Kas TomTom või Garmin või hoopis miski muu ???
hundipoeg
22:02 05.06.2009
Senise kasutamise põhjal eelistan TomTom-i.
lihtsameelne
23:27 05.06.2009
Üldiselt pole vahet ,mis firma toodangut kasutad. Põhiline ,et oled aparaadi omadused ja võimalused endale selgeks teinud. TomTom meeldib mulle ka ,sest tal on lihtne marsruuti ümber teha, jätta mõni lõik vahele, otsida gps koordinaatide järgi jne. Samas on mulle oluline ,et seda kõike saab teha ka liikumise ajal. Võimaluse korral proovi tehnikat tuttavates kohtades ,siis saad paremini aru aparaadi "loogikast".
marita57
22:32 07.06.2009
Senise kasutamise põhjal eelistan Garminit, kuigi aku vastupidavus ja käsitsemismugavus ei kannata kriitikat. TomTom-id on ka meil töö juurde ostetud, aga need olid vanade kaartidega = mahavisatud raha.
rkj1
21:06 08.06.2009
ilma veoauto versioonita garmin linnades pullipask.tomtom asjalikum-kui ignoreerid tema pakutavat teed,leiab kähku uue.carmin seevastu käseb paanliselt ringi keerata.
tomtomil valikuid rohkem ja kasutamine loogilisem.
professor sammaljalg
13:16 10.06.2009
ma siin kõrvalteemas vaatan, kui "lihtne" on tomtomile kaardiuuendusi hankida, ajutised krediitkaardid jne, garminile kaardiuuenduseks läks tarvis visiiti jakarisse ja järgmine päev läksin järgi, oligi uuendatud.
rkj1
13:35 10.06.2009
tomtomil sama lihtne,ma ka ei saa aru,mida nad siin kõvatavad.
kuidas garmin töötab veoeauto versiooniga?
RK
19:24 10.06.2009
Uutel garminitel veoauto versiooni enam pole. Nii öeldi esindusest. Endal nüvi 765T, peab ikka hoolega jälgima, kuhu suurega sõita, veab igalt poolt otse. Oleks pidanud ikka Beckeri ostma, sel veoato peal. Ainult ei tea kuidas sel kaartidega lood on? On need uued ja täpsed? Garmini kaartidega võib küll rahule jääda.
kapsel0
00:32 11.06.2009
Beckeril on veoauto sõiduaja arvestuseks vähe teine aga teekond on ikka sõiduka järgi, olen isegi 3,6 silla ette sattunud navi järgi. Ütleks et kaardi uuendusi beckerile ei leia eriti netist. Raske öelda, eks igaüks peab ise katsetama
kaugsoidu autojuht
21:12 11.06.2009
Tere. Palju soitnud Carminiga, vanad olid paremad kui uued. Kunagi vana ei tunnistanud Panevesise ringi, umbes kolmanda - neljanda reisi ajal, kusis ekraanil et olen ma ikka kindel et teel soidan. Ja hiljem vottis selle ringi omaks.
Nuud annan puhkusi ja kokku puutunud erinevatega. Röömus kui näen autos Carminit.
Aga muidugi maitse asi. Kellele ema, kellele tutar.
Huvi pakub Mio töös proovimine.
Viimati olin Tom-Tomiga, ja Juri pani ikka kovasti ****a. Kasutasin ainult aadresside leidmiseks.
EEE2
17:48 25.06.2009
Kas keegi teb kust saab Carmini kaarti uuendada?
Nüvi350
08:49 28.06.2009
juhti
18:54 14.07.2009
VDO PN6000, sellele leiad juba ka kaardi rekka oma
ahel
13:35 21.07.2009
egas iga karbike polegi mõnna, ja pealegi meeldib mõnele üldse läpaka järgi sõita. on ju läpile ka päris asiseid progesid, Näiteks ;;map point 2009: automapa: map and gide jne.
treilavoila
19:37 21.07.2009
No läpakale võid ajada ka igo8 käima koos hääljuhistega. Sõidad nagu naviga.
kris901
21:52 21.07.2009
Sain IGO eelmine reis,koduteel testisin,ajas pidevalt bundekatele,Venezia uus ringtee peal,Järvevana teed ei tunne!

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte