Veoautod ja rasketehnika

Otsin uut tööd

lahingniiduk
17:09 16.07.2012
Viljastava kapitalismi tõttu otsin uut tööd-kõik load ja ADR olemas.
Auto peab olema suur,uuem ja varustatud kõigi vahenditega,sh. uute rihmade ja põiktalaga.
Palgasoov on üle keskmise..
tel.56124018
Ps. Valdan inglise keelt ja Sakslane saab minust aru ning mina temast.
sobib ka sisetöö Seelandkail
villu1974
17:42 16.07.2012
See foorum on kindlasti õige koht.
Mõelge inimesed:)
eelmisele
18:40 16.07.2012
kes julgeb palgata foorumiautojuhi?
sakskkakskska
19:16 16.07.2012
Palju see keskmine sinu arust on?
Kas ka riigisisene töö sobib?
lahingniiduk
21:36 16.07.2012
foorumiautojuht siis ei kõlba ?
a kus sa sõber siis ise töötad-kui tohib küsida?
lahingniiduk
21:38 16.07.2012
ka riigisisene sobib-pärnukandis eriti..
Pakkumine
11:04 19.07.2012
Kui SLK töö sobib,siis pöördu Applafordi poole???ja usun et sinu nõudmised saavad täidetud.Autod uued ja palk ka üle keskmise.

Parimat,
schummmi
12:44 24.07.2012
[email protected]
võta ühendust, suhtlesime telefonis ükskord kalluritöö asjus.
bussikuski
10:28 27.07.2012
Oskab keegi öelda, kuidas hetkel Helsinki linnaliini bussijuhtide järele vajadus on? Kodulehtede järgi Nobina vist ikka otsib, Veolia ei ja Helsinkin Bussiliikene tundub raskustes olevat.
helb
10:42 27.07.2012
miks Helsingin Bussiliikenne raskustes tundub olevat???
eelmisele lisaks
10:58 27.07.2012
eesti palju kiidetud rekkajuhid on soome bussifirma paljaks teinud?
bussikuski
11:24 27.07.2012
Lugesin uudistest et firmale otsitakse ostjat (rahalised raskused) Mingi aeg tagasi koondati Helb-ist 70 bussijuhti, oli ka selline uudis. Omal võib olla vaja varsti ametit vahetada, bussikuski oleks üks võimalik variant, aga kui turg neid täis siis uustulnukal keeruline löögile pääseda.
Eesti mees
12:06 27.07.2012
Mis kuradi sõna see "kuski" on??? Eesti keeles sellist sõna ei eksisteeri!
PS. Tean, mida see tähendab, kuid pööran tähelepanu eelmisele lausele. Äkki lõpetaks selle Soome ja soomlaste ümmardamise ära...
helb
19:02 27.07.2012
koondati 70 bussijuhti, aga kas sa pole sellist uudist lugenud, et eelmine suvi võeti 150 juhti tööle ja lisaks see suvi umbes 50. Liinid käivad läbi hangete firmast firmasse ja iga aasta liiguvad ka (osad) juhid liinidega kaasa. Üks koondab, teine võtab kohe tööle, midagi ei muutu.

Kus muidu selline uudis oli, et ostjat otsitakse??
maksmmmm
22:44 27.07.2012
PL tahab helbi ära osta.
bussinkuski
22:51 27.07.2012
ATKO peab läbirääkimisi Helbi ostmiseks. sügisel tehakse vist tehing ära. siis saab ülemustega eesti keeles rääkida ja lepingud tehakse ka Eestis.
bussijuhiks
23:29 27.07.2012
Müügiplaanitest lugesin lehelt : http://www.jhl005.fi/?x118281=161577
Eesti mees rahune maha. Enamus ümmardab ikkagi enamasti põhjanaabrite pakutavat palka ja töötingimusi. Edaspidi siis ainult eest keelsed sõnad (kuigi kõigi autojuhtide suur eeskuju Sammal (vähemalt tema enda arvates) pikib küll võõrsõnu lausetesse vahele ja keegi ei kobise).
Veel huvitaks kuidas seal liinide õppimine käib ja palju juht neid teadma peab?
B81
09:07 28.07.2012
Andke aga minna. Seal on ikka parem kus meid ei ole. Parem olla mees omal maal kui valge neeger võõral maal.
djfb
13:55 28.07.2012
Oskab keegi öelda kui palju makstakse soomes jakelu auto juhile kuus palka?Jookide vedamine poodidesse ja baaridesse.
karupoeg pohhui
15:31 28.07.2012
djfb
16:30 28.07.2012
Kas Karupoeg Pohhui ise töötab sellisel kohal?Kui töötad annad ehk enda maili,vestleks vähe sel teemal.
jki..
17:32 28.07.2012
Soomes on kõik palgad Tes´i järgi. Õigemini sellest alla ei saa maksta. Panen uue Tes´i ja igaüks saab ise vaadata, niipalju veel, et autojuhtidelt nõutakse siiski ka keeleoskust. Klient ei saa suhelda ainult lollakalt naeratava autojuhiga.
http://www.akt.fi/easydata/customers/akt/files/1_Tessit_ja_p
alkkatau/tes_2012/kuorma-autoalan_tes_2012-2013_id_7229.pdf
pingviinipoeg lolo
18:10 28.07.2012
2783 jakeluauto juhile on ikka väga märg unenägu. reaalne on koos maksudega 1800-2000 euri.
ilus maa
15:59 31.07.2012
Soome soome sinna tahan vaid ....
tulevane autojuht
17:16 31.07.2012
Aga kuidas on võimalik noorel algaval autojuhil tööd saada.Load(CE) olemas aga tööd võimatu leida.Kas siis tõesti noored ei kõlba kuskile.
kaido1233
20:04 31.07.2012
mul oli moni kuu tagasi sama teema et tegin load ära ja hakkasin tood otsima...ega läks mitu kuud aega ja päris paljudesse kohtadesse helistasin enne kui soitma sain...aga soovitan mingi eesti sisest tood algajale...näiteks kallurile
,,,
20:10 31.07.2012
Soovin djfb-le edu kui soovid minna jookide veole.OK jah,eestlasi töötab seal nii mõnigi,aga kui sulle sobib pea igas kohas alus lahti arutada,et leida õiged joogid,mis vastavasse poodi lähevad ja siis pärast igasugune taara üle lugeda,baarides õlletünnide ja muu kraami keldrisse vedamine (pole kõigis baarides ka kaubalifte) jne. siis võid ju proovida.Käisin ka ise proovimas ja no ei istunud selle rahaeest see töö ja õnnestus saada tunduvalt lihtsam töö ja vähe suurema palagnumbriga :)
lahingniiduk
00:31 01.08.2012
Tänan, kallid kollegid ja kaasvõitlejad!
Tänase päeva seis on järgmine-pakutakse tööd 11 senti kilomeeter-ok-pakkujal on korralik autopark,ja raha peale reisu kohe kätte..
pakkus kallurifirma-sorry-ma ei taha kuidagi kedagi solvata aga 99a väljalaske masina koht on kuusakoskis
pakkujaid on veel-kuid olin vahepeal sõidus-peab ju raha teenima ka..
nii et -Härrased-tehke oma panused,palun!
Ahaa-üks asi veel-paska mitte pakkuda palun!
lahingniidukile . . .
01:19 01.08.2012
. . . tööd ei paku. Küll aga võib tulevane autojuht siia oma meiliaadressi vms kontakti kirjutada
VennoP
12:08 01.08.2012
Kui masin on korras, siis olgu mu pärast 99 või kasvõi 85a väljalase. Või käiakse tööl selleks, et uue autoga sõita?
professor_sammaljalg
12:17 01.08.2012
euro 5 peab olema, logish ju. kalluritööl ka uued rihmad ja põiktala

punakuub
12:25 01.08.2012
kes see rondiga enam sõidab? kallur peab ikka viimase peal olema. vähemalt 2012 aasta massin peaks olema. tuuningud, magamiskoht ja valuveljed. kena tibi võiks ka kõrval istuda nii logistikuna ja palk peaks olema ikka mega. nii 2500 euri kätte. siis ehk sõidaks kah ja isegi 6 tundi oleks tööl. aga see on tavaline siinkirjutajate unistus. tegelikkus on nina õline. lapitud rehvid ja roostes auto, kabiinis higi ja sibula ja vorsti hais. hea kui autojuht kabiini ära mahub sest kabiinis veel tungraud, köis , kummikud ja must pesu. või riided mis haisevad ja hallitavad. kera traati ja teipi ning paar kanistrit ja voolikut.
vihkaja11
15:23 01.08.2012
pole sellel helsinki õlleveol häda midagi.teen ise seda tööd juba 1,5 aastat.Ja vean kaubikuga mööda kangialuseid ja maaaluste parklate kaudu.töö muidugi füüsiliselt raskem kui tagaluugi meestel,kuna kaup vaja käsitsi laadida.8 tunniga 3 koormat tatarisoolt-helsinki kesklinna piirkonda.palka saan 12,20 tunnis,pluss ületöö 50% peale.tööl olen otse tööandja ja autode omaniku all.igasuguseid vahendajaid on viimastel aastatel hakkand transpordi valdkonda soomes tekkima,kes otsivad lolle juhte eesti miinimum palga eest ja siis maksavad maksuvabalt töölähetuse ja muud kulutused autojuhile.sellistest soovitan suure kaarega mööda käia.ja teine teema on need rendifirmad,kes otsivad asendusjuhte.tellija ju eeldab,et sai pädeva juhi kes teab ja tunneb tööd,aga paraku ei suuda ükski autojuht tervet helsinkit ja selle lähiümbrust läbi sõitta nii,et teaks ja tunneks kõiki paikku.ah jaa mul praegu puhkus,tänu sellele aega ka siin klõbistada
mina mina
16:01 01.08.2012
Igaks juhuks täpsustus "vihkaja11" postitusele,et see 12,2 EUR-i tunnis on brutto ehk miinus maksud.
töönarkar
18:30 01.08.2012
Tahan leida tööd firmas , kus pakutakse autoks Volvo või Scania -t alla 2012 aasta mitte pakkuda !! Kindlasti valin firma , kes pakub lisaväärtust autole- seisukont, valuveljed ja nikkel ilukilbid, esi prosed koos nikkelrauaga, võimendiga cb, mikrouun ,külmik õhkpasun, tuulesuunajad akendele,spoilad katusel,külgedel ja kabiini taga,palju led tulukesi ees ,küljel ja taga , metallik värv ja disain minu maitsele ja paha ei tee ka leedu /poola lauad ja valged vaibad, mootoriks kindlasti mitte alla 500hj, käigukast peab olema ka automaat
Haagis võiks olla kohver /külmik -sest tenti ma situtama ei kavatse hakata .. okey tulen vastu ja luban ,et hagis võib olla siis alates 2010 aasta oma .
Võin ka muda hakkata vedama (maakera keerutama ) aga siis tahan saada rohkem nutsu ,sest see on porine tegevus. Kindlasti plussiks on ka haagisel nikkel ilukilbid.
NB! Lisaboonusena ootan ,et firmas oleks remondimees ,kes jookseb kutsungi peale kohe välja -sest mina oma käsi ei määri -isegi lambipirni või rehvi ei kavatse vahetada.
Kindlasti ei tohi autol peal olla navigeerimis süsteemi ,millega logistik mind jälgib---see on keelatud!!!
Töötasu tahan saada päevapalgana (8-17 ) kui peaksin mingil põhjusel kauem tööd tegema ootan lisatasu . Kui peaksin mitte kodus ööbima ,ehk autos -siis ootaks vastutulelikust firmalt ,kas suure rahanäol või hotelli . Sõidan vaid töö ja puhkeaja järgi (ehk hommikul 8,00 kuni 17,00-ni )
tasu võiks olla alates 1400 eurist kuus .
Ise olen töökas ja palju sõitnud ( korra käisin tallinnas ,lätis olen ka käinud väikse autoga ja poola kaarti olen näinud kui onu seda vaatas ) ja siit foorumist olen ma palju tegijate käest õppinud-ei ole maad mis mind ei oota ...
Ootan pakkumisi ja ei kavatse üheski punktis järgi anda - sest mind ju kõik väga ootavad tööle - olen ainuke võimas siinpool peipsit.
,,,
19:27 01.08.2012
Küsiks vihkaja11 käest,mitte halvapärast vaid lihtsalt,et kui Tatarisoolt veda,kas siis on Hartwali kaup?Ise käisin KOFF-i proovimas ja seal ka mehed rääkisid,et Hartwal pidi tsipa kergem olema.Aga jah kui tunnelid teada,siis hea vedada,aga kui ikka pead tänavalt kõik käsitsi sisse vedama,siis ei ole seal nii lõbusat midagi.
djfb
19:32 01.08.2012
viimasele-kas räägiksid sellest Koffist vähe lähemalt?Nimelt seda mulle pakutigi.Tööpäeva pikkus,autopark,üldse tingimused,palk?Otsin tööd soome firmasse aga ei taha niisama huupi ka minna,selleks küsin siin.Alguses ju võivad jutud igal pool kenad ola kui mehi vajatakse
allarius
19:37 01.08.2012
Ma olen seda asja lugenud, aga küsiks ise kah.
Töötan hetkel küll B-kat autojuhina/muude tööde tegijana, aga on plaan minna ühele väga kitsale erialasele tööle. Seal ei pruugi aga tööd (piisavalt) leiduda. Sõjaväest sain CE kätte, rohkem sõitnud ei ole. Kui ma nüüd leian, et erialast tööd ei ole, aga tahaks leiba teenida, siis mida peaks veautojuhi ameti puhul arvestama?

Kas on võimalik sõita ilma ketast lõhki ajamata?
Mida peaks tegema, et riigis sees õhtul koju jõuda ja samas saada veel Eesti keskmist palka?
Mida peaks tegema et saada kätte 1000 või 1500?
Kas ametikoolitus tuleb enda algatusel ära teha või saab selle tööandjaga kokku leppida. Julgeb üldse keegi sellist algajat võtta (kuid kõik on ju kunagi algajad olnud).
Mis tüüpi vedudel saab rohkem sõita ja kus peab ainult kaupa laadima? Päris Tallinna sisene kuller ei tahaks olla.

Kui vaatan, et auto on liikluseks ohtlik, aga samas sõita saab, siis kas saadab Eesti keskmine ülemus mind remondijutu peale aia taha?

Kui keegi oskab öelda midagi sellist mida sii varem pole veel öeldud, siis loeks huviga.
,,,
20:32 01.08.2012
Siis kui ise seal proovimas käisin (eelmine august oli see vist) räägiti palganumbrist 10EUR tunnis,aga ei tea nüüd kindlalt öelda,kas kätte või miinus maksud.Tööpäev algab olenevalt millist ringi sõidad,aga enamasti oli 5 hommikul,iseenesest tunde nagu tuli,aga kui koju lõpuks said,siis olid ikka rampväsinud,sest ausalt,oli raske.Autosid oli seal ka igasuguseid,aga enamasti uuemad,digikaartidega juba ja viimati vist tulid sügisel tutikad masinad.aga iseasi kas uuele kohe antakse uut pilli.Hüvedeks vast see,et saad tasuta siis jooke võtta (mitte alkoholi).
Ja kõige huvitavam oli see,et kui olin Helsingis mingi poe-ees,tuli ligi mingi eesti vend,kes ütles,et ärgu ma U....ele x summat maksku.(U.... on siis mingi eesti vana seal,kes saab KOFFi mingi pomoga läbi ja ajab eesti vendade asju) Et jah,tundus kohe kahtlane selline asi.
djfb
20:53 01.08.2012
Eks peab siit järeldusi tegema.Kas üldiselt on raske saada autojuhina tööle soome firmasse otse?On olemas euroopa kogemus ja ka skandinaaviat olen sõitnud vähe.
,,,
21:16 01.08.2012
Keelt pead oskama,siis pole midagi võimatut.eks algul piisab vähesestki ja siis tuleb tasapisi juurde.Ise küll olen praeguses kohas läbi tutvuste kaudu,sest ees olid eestlased tööl juba. mol.fi on üks kohti,kus tasub vaadata,aga hetkel seal suurem osa veel selliseid kuulutusi,kus otsitakse enamasti puhkuseasendajaid.
difb
21:21 01.08.2012
Just lehitsen seda lehte ja ongi enamus suve töö.Keelt midagi oskan ikka,olen olnud siin 3a.
,,,
21:27 01.08.2012
kui juba aru saad,millest kuulutuses juttu on,siis anna aga tuld-tee soome keelne cv,saada laiali ja veel parem,helista.
lahingniiduk
00:08 02.08.2012
Sõbrukesed-te saite valesti aru-ei nõua ma valuvelgi ega v5oo scanni-vaid autot millesse saad sisse astuda ILMA end ära määrimata.
olen läbi käinud nii paksust kui vedelast ja tean täpselt,mida miinimumiks soovin..
PS: 5oo scann on suht-koht lahja..
looder23
06:25 02.08.2012
kuule lahingniiduk, seleta palun kõigile, miks on 99a auto kuusakoski kandidaat? ja kui ennast kabiini vedades ära määrid, siis ikka nagu autojuht süüdi. mitta auto vanus.
ise endal on olnud au astuda 2 kuud kasutuses olnud auto kabiini ja... mis valemiga suudab autojuht 2 kuuga ära määrida tutika auto selliselt, et ukse polstri ja käepideme plastosadel on paks kõntsa kord ja kõik naksub kui katsuda. mulle on see ulme. mul üks sõber on näinud 2 aastat vana iveco stralist, kus sees elas venelane, tegi eu sisetööd. põhimõtteliselt tuleks kabiini sisustus põlema panna, seest puhtaks põletada ja siis uuesti polsterdada. nii julm pidavat olema.
lahingumehele
21:47 02.08.2012
Enamasti on ikke nii ,et kui sõlmid kontoris töölepingu ,siis oeldakse ,et su veok seisab seal -nummer 111 xxx, võtmed saad logistikult..
Ei tea see omanik ,kas seal on eelmine juht koristanud või ei ...kui tahad end hästi tunda ( koduselt ) siis pead ikke ise pesema,küürima enda järgi seadma -ei tee seda ei firma logistik -veelvähem firmaomanik . Alati ei tähenda eelmise autojuhi oma asjade kokkupanek veel koristamist .
See jutt käib ka kasutatud veoki ostu kohta ...on isendeid, kus on pestud ja vahatatud -on isendeid kus on konidki veel tuhatoosis- loterii
Tegelt ei ole musta(määrivat) veokit on vaid kartus koristada
lahingniiduk
23:01 02.08.2012
kahjuks nii see on..ma ei ole isegi sokimees-ma sõidan aastaläbi paljajalu..
vihkaja11
20:36 07.08.2012
vastuseks siis huvitundjatele:vean kaupa hartwalli terminalist tatarisoolt.endiseid koff-i mehi on ka meil tööl.ise nad arvavad et hartwallis lihtsam,kuna süsteem paremini toimiv ja terminaal väiksem.ja selle soome autojuhiks tulemisega on,nii et head pealehakkamist on vaja ja kindlasti ka keeleoskust.seda kõike siis jaotusveol.soomlane on paraku pikema juhtmega kui meie harjund oleme,ja siis vahest mõne lihtsama asja seletamine võib keeruliseks osutuda,kui keeleoskusest puudu jääb.ja kliendi rahulolu on ka üks väga tähtis asi,sest sellele rahvale lihtsalt meeldib iga asja üle viriseda ja pugeda.ise leidsin oma töökoha mol.fi-kaudu ja olen rahul.nädalalõpud vabad ja tööpäevad normaalse pikkusega.sõidan c-kati kaubikuga millel digimeerik,mis muidugi seab natuke piiranguid.soome politsei veel õnneks ei oska seostada tööaega ja sõiduaega.sest ega jaotusveol on suht raske saada päevane sõiduaeg lõhki.selle tunnelite ja tänavalt laadimise kohta niipalju;pole suurt vahet kust tühjendad,peasi oleks võimalikult lühem tee ja õige ajastus.vähemalt helsinkis on see nii.
vihkaja11
20:50 07.08.2012
ja veel tööotsijate jaoks oluline asi.nimelt palk,enamus soome firmasid lähtuvad soomes kehtestatud alampalkadest ja tõestatud staazist pakutavale ametile.muidugi on ka erandeid,eriti eritehnika juhtidel.minimaalne hetkel soomes on 12.22 kaubikud.12,49 veoautod ja liikluses osalevad traktorid.nendest numbritest tuleb muidugi maksta soome tulumaks,mis on soomes isikuline ja sõltub aasta tuludest.ise maksan 14% tulumaksu ja 4,6% muud maksud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte