Veoautod ja rasketehnika

min.mille eest tasub

tööline
15:22 15.05.2004
Tere!
Millise summa eest enam ei tasu eroopa sisest sõitma minna?
Ja palju kulub elamise peale?
tt
19:04 15.05.2004
ehh,oleneb kui kaua sa tahad seda tööd teha.Arvan et see summa peab hakkama kahega ,mis järgi jääb.Oleneb kuda sa elada kavatsed,kas õgid ainult konserve,või tahad vahest inimese moodi söömas ka käia,kas suitsu teed,kas jooki paned.Kõik oleneb.Kui seda kõiki tarbid ja alla kahekümmne kilo koju ei too siis on asi seda väärt.Arvesta ise.
tööline
19:48 15.05.2004
Äkki oskab veel keegi sise töid tegev vend miskit rääkida.Kumb kasulikum on kas koorma hind või km hind?Rääkige muredest ja rõõmudest.
tt
20:01 15.05.2004
kahtlemata on mitte kasulik vaid õige ajatöö peale rõuda,kas tunni või päeva jne.Mitte km hinde,sest istud staus või ei võeta maha või mida iganes mis sinust ei sõltu,siis tahad ka ju pässi saada.Ega tegelt sa ise ei saa tööle minnes midagi suurt nõuda,enamus kohtades on see asi paigas.Sa võid ju proovida ja iga kell kaabut tõsta kui ei meeldi.Jõudu.
tööline
02:11 16.05.2004
Aga mida sa ise sõidad?
tt
10:43 16.05.2004
sõitsin sees 4aastat,nüüdlõpetasin ära,Hakkas närvidele ja elu tahab elamist.Minul oli süsteem päev maksis ja km maksis.Mine tea võibolla hakkan mõne aasta pärast uuesti sõitma,kui kodus üle viskab.Eestis eriti palju firmasi pole kus tööd teha,ei tahaks siin kedagi esile ega maha teha,mine proovi saad teada.Kõik mehed on selle tee läbi käinud.Jõudu.

tööline
14:30 16.05.2004
Asoo sa ise töötasid lääne firma all jah.Arvad ,et eesti firma all suht mõtetu?
Aga oskad öelda umbes palju läheb elamise peale,süües inimesemoodi
mitte nuudleid ja muid selliseid olluseid.
Krt ei mõista mis teha,pakkumisi ****ks aga milline on se õige ,kõik nad raisad ajavad mesi juttu , tegelik elu on teadagi mis.
algaja
14:57 16.05.2004
Anna mlle ka möni pakkumine,oleks väga huvitatud.
tt
15:46 16.05.2004
enda firmat ei paku kuna tean et ei võeta tänavalt mehi.Ja ega ükski mees ei julge neti kaudu kellelegi firmat pakuda,võtke mõni eesti firma ja sõitke nats ja ise kuulete mis ja kus.Kooliaeg tuleb kõigil läbida.Ega te eluks ajaks ei seo end firmaga.Eestis on norm firmasid kuskil ühekäe sõrmedel üles lugeda,mitte rohkem.Minul läks elamise peale kuskil 4-6 kilo eeki kuus.Kus juures ma ei suitaeta.Lubasin ikka vahest mõne prae ja õlle ka.NB ärge eesti firmal endale võlgu jääda,siis tavaliselt ei näe te enam seda.Letakse et olete midagi valesti teinud ja kärbitakse võlg palgast maha.Neid firmasi päris palju.
tööline
16:19 16.05.2004
Kle tänan sind vajaliku infi eest,eks ma vaatan kuhu mida vedama minna.ok sullegi edu.
ww
21:32 16.05.2004
Ja eks see võlgu jäämine ole jäma küll, kuid tuleks jälgida ka lepingu punkte, et ei laseks firmal endale pähe istuda, teed sõidu ära ja palka ei saa neid nii nimetatud firmasi on eestis väga palju
kes selle pealt elavadki.Algul lubavad kõike mis sülg suhu toob,kui aga palgapäev on kätte jõudnud pole palka kuskil. Vot siis tuleb juba minna töökaitse organitese oma õigusi nõudma
tööline
15:00 17.05.2004
Tere!
Äkki keegi kirjutab siia mõndade firmade nimed kes nii teinud,sest kunagi peab ju avalikustama ka neid.Mina näiteks ei tahaks ja ei soovi küll kellegile sellist õnnetust kaela kus ei maksta tööeest palka ära.Se töö pole ka kergemate küllast.Vot kui on julgeid siis võiks kirjutada siia mõned vihjed,et teised koleegid orki ei lendaks.Vanadel juhtidel käidud tee aga just noortele oleks seda infi vaja,sest algus se niigi raske.
tööline
15:01 17.05.2004
Ja mida silmaspidada enne tööle asumist?
tt
23:52 17.05.2004
Ei tahaks nagu ette lugema hakata,kuna siis tekivad vastu sõnavõtud ja süüdistused jne.Ja alatu oleks ka nats,sest võibolla vana inf ja firmale põhjuseta käkki keeratud.Aga se on juhtide seas teada kus on korralik firma ja kus on jama.See levib kiiresti.NB tööline sa ei paista töölise moodi välja.kas oli õigus??
tööline
00:03 18.05.2004
Olen tööline ja ka autojuht,aga hetkel kaalun kuhu firmasse minna.
Või jääb sulle mingi teine mulie???kui jääb siis milline?
Oman eesti sisest kogemust ja veits ka piiridagust,sellepärast mul sellised küsimused ongi.
ww
08:17 18.05.2004

Ega netis keegi firmasid mustama küll ei hakka, lähed sõidad mõnes klubis ja kuuled, näed ise mis toimub. Hoiduma peaks neist ,kes lubadusi kole kerge käeliselt annavad. Edu
tt
11:34 18.05.2004
sorry siis pakusin valesti.Vaatasin kirja järgi.Mingit halba ma ei mõelnud.lihtsalt arvasin et huvi oli nats teist sorti.Sorry.
lupo
21:35 18.05.2004
Olen seda netis toimuvat jälginud ja nati sõitnud ka. Egas kodu vahet käimise eest suurt ei maksta ksukil eriti, kuskil 10000.- kätte saad, siis on hästi, kõik mis peale on juba fimast olenev. Reisid enamasti kuskil kuni 10 päeva pikad ja pea 5000km, nii et arveta ise, saksas käies tuleb midagi sellist, korjamisega. Firmasid tõesti vähe, mis maksavad, kuid kooliaeg tuleb ikke kuskil läbida. Niisama korraga suure piruka juurde ei saa, kogemused tõstavad hinda. Sisetööle korraga minnes on tamp nii üllatav, et seal nii vastu kaua ei pea, kuigi raha ahvatleb sinna minna. Praegu piire pole, egas suurt vahet pole kus oled, kodu vahet või see, hinne tuleb kokkuvõttes ikkagi üks. Lihtsalt ühel juhul oled 3 kuud sees ja kuu kodus, teisel tilbendad ikke koduuksest sisse ka kuu jooksul mitu korda.
rek
01:15 06.08.2004
lupo-l jut jumala õige
guits112
15:04 13.08.2004
ikkagi maksavad siin koduteedel kuskis 8o-1eek km eest! linna söidus kaku vei ölle veol om tunnitasu!
mida?!
19:28 15.08.2004
mis palgad, mis kilomeetrihinnad? palke veate,mehed?!
to mida
22:48 15.08.2004
ega siis ainult palgiveol km tax pole.. see kehtib enamustes eesti firmades euro vedudel ka. välisfirmadega kursis pole
arto
20:23 16.08.2004
sa ei saand asjast õigesti aru... kroon kilomeetri eest oli 8 aastat tagasi. ja palgad, nüüd, peale piiride avanemist on ikka sinna 20 tuhande kanti.
to arto
22:55 16.08.2004
ahhaha! palun ütle mulle siis ka mõni eesti firma mis 20 tuhhi kuus arvele kannab tehtud töö eest? siiski olen palju kuulnud et km taks on ca. 1 kr
Ennu
23:39 16.08.2004
ei mina usu et kuskil see üle 1 kr on
arto
21:02 17.08.2004
kus te elate? kus te töötate? mina TEAN seda, ei ole midagi kuulnud ja ei usu ega arva.
21:25 17.08.2004
Rumeenlane, kes Saksa firmas töötas ütles lihtsalt:
Kui iga kuu saan paarsada eurot koju saata, (s.o. siis elamis ja söömiskulud saksas juurde) olen õnnega koos, sest Rumeenias saan 50 eur kuus.
mõelge härrased juhid kellega ja mis tingimustel me konkureerima peame.
kah inimene
22:23 18.08.2004
ma ei tea mida te siin jahute et palgad väiksed?Mul on kull normaalne papp taga,papa maksab nii päeva eest kui ka läbisöidu pealt ja puhtana käde jääb oma 28000tuhi kull kuigi ka toimetan ainult euros ja kodu klubis!
huvitatu
20:01 09.12.2004
Kas su papal mehi vaja pole? [email protected]
peedu
15:40 10.12.2004
õige jutt,et 1 kroon ja mõned kopkad peale saab koduvahet jõlkudes ikka + palk veel.Ei usu küll et leiavad juhte 80 sendi eest.enam.Pole enam kuht kuskilt võtta ,et nii nöökida saaksid.Muidu panevad oma autod varsti BEC platsile müüki.
to peedu
17:44 10.12.2004
on veel firmasid kus makstakse euroopas käimise eest 0,85. tõsi laadimiskoha ja 2. seisupäevast alates seisupäeva eest saab ka natuke+miinimum. Kusjuures km loetakse arvutist, mitte ketta pealt.
Enamusel ikka 1,20-1,50

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte