Veoautod ja rasketehnika

läpakas autos

Tõnn
17:50 23.01.2005
Kas teil on autos läpakas ja kui on kas siis firma poolt?Kas on mõtet osta kasutatud või siiski uus ja mis lisad peaks juures olema?
cowboy
18:19 23.01.2005
On lapakas, norm, enda oma, pea aasta kasutusel olnud teepeal. Nuud siis korralik GPS labi bluetoothi ka jargi +Autoroute2005, et teaks ikka kus asud ka just aadressi otsimisel. 24V/230V muundaja samuti ning orig muundaja lapakasse. Kaivitamisel lukka muundaja valja! Samuti on soovitav lapakat laadida seisva mootoriga.

Uutel MAN autodel reklaamis tehas Munchenis 2003aasta kevadel, et koik MANid tulevad tehasest autoroute ja vaikese displeiga. Tea ainult kas Eestisse on ka joudnud voi eesti pomod ei taha neid? Lapakas voi sisseehitatud teekaardi susteemid hoiavad kokku aega ja sul jaab lihtsalt rohkem uneaega.

red
23:13 23.01.2005
volvol oli juba eelmine aasta sisse ehit gps põhine autoroute saadaval koos lisa ekraaniga.Mis läpakasse puutub siis võta kindlasti uus ja poes räägi mis sa sellega teha tahad,siis on kindel et kõik vajalik olemas.Kui rahakott kannatab võta võimsam asi ja tuntud tootja,pärast elu lihtsam.
arto
07:36 24.01.2005
täitsa olemas ja aitab palju kaasa. kindlasti uus võtta, esiteks on garantii ja teiseks läbi firma võttes saad ka kõvasti alla. juures peaks olema siis wifi, bluetooth, dvd jne.. läpaka kasust saad aru siis, kui route käpas on ja kõik kohad paari liigutusega olemas... ja muidugi muud asjad ka veel- filmid, nett, tv jne
edward
09:31 24.01.2005
Kui uue ostad, siis soovitan M (mobile) protsessoriga. Odavamad on tava e. lauaarvuti protsessoriga. Olen neid kasutuses näinud. Jahutus lõugab ja SÜLEarvutist pole juttugi, kui just mune praadida ei taha. Voolutarve töös on 3-5h (enda celeron M 1,3Hhz) versus 1,5-2,5h tavalisega.
Arto´ga nõus, "veoauto" arvuti rauas peavad olema
WiFi, Dvd lugeja, Bluetooth, USBII (kui ei ole sisemist TV kaarti).
Ja muidugi on soovitav digikaamerat kaasas kanda.
Kasutada soovitaks ainult seisu pealt, muul ajal kaan kinni. hinged pidi väga kiiresti ära loksutama ja garantii alla asi ei lähe.
lupo
01:37 25.01.2005
Aprpro läpakate asjus.

Et mida soovitaksin. Kasutan samamoodi läpakat omas töös, GPS küljes armatuuri peal ja töö tegmina praguse toll collecti ajal on tükk maad lihtsam. Täpne kurss on ikkagi parem kui kaartidega majandamine. Seeei tähenda, et kaardid autost välja visata, neid läheb tahestahtmatta vaja. Ei ana üksgi programm garantiid, et leiad sa selle otsitava aadressi kindlasti üles, loogika ja ikkagi logistiku kirjaoskus on ikkagi suured plussid.
Et millist arvutit osta. Tavaliselt on pragusel ajal igas suuremas arvutipoes olemas suurematsorti pakkumised, mida vaadates, et ei olegi suurt asi kallis, kuid tasub kindlasti vaadata teatuid parameetreid. Kes võtab läpaka ainult kaartide jaoks, kes ka muuks otstarbeks, kuid alati saab selle ka koju jätta lastele, kel see võimalus. Nii siis parameetrid, celeroni ma nii plaju ei pooldmaks, Athlon on veidi parem ja PentM on ka enamvähem selles klassis, meediat suudavat töödelda. Hertsid, algavad kuskil 1,5Ghz, mida rohkem, seda kiirem, video- raudselt 64M, alla selle pole asjal suurt võlu, 128 mom lagi, nii et see soovitav, ei teki probleeme, et mitem asja peale arvuti kokku jookseb, soovitavalt jälle 15` ekraan, igast küljest vaadatava ekraaniga, pärast saate ise ka aru, kui hea see on, ei ole probleeme, kui erineva nurga alt pilute. Ram kindlasti ka 512RAM soovitavalt, see annab arvutile töötamisekiiruse, kui palju suudab läbi töötada ja tööle asju panna. Heli ka mingi, tore oleks ka kõlarid. Kindlasti WIFI või siis Wlan, sest see anab erinevates autohofites võimaluse internetiks. Kas siis PCMCIA2 porti käiv või siis integreeritud, viimane parem, paljudel uutel arvutitel see ka olemas. Ka ei oleks paha CD-RW-DVD rom, sest see anab võimaluse ka filme vaadata ja ka plaate kirjutada. Kõik on õpitav. Olgu olemas ka lan port, modem, infra pole suurt oluline, seda ei kasutada suurt eriti. Kel telefon võimaldab, siis ka Bluetooth, ka teatud võimalused. Tavaliselt on portide hulk suhteliselt suur praegusel ajal.
INVERTER - muudab 24V - 220V, igasugused läpakate arvutilaadijad, on suhteliselt mõttetud, sest rikuvad suht ruttu akut ja on kiiresti läbi mineavad. Inverter on 300W küll ja küll, võimsamad arvutid kasutavad kuskil 120W. Ja kindlasti 24V pealt rekkas, sest muidu on liig palju muundureid, kui 12V peale paned. Kõigepealt tehakse 24V 12V ja siis 12V 220V, see kõik raiskab resurrsi, mõttetu kadu. Odavamad saab kätte 800.- eest, osad 1000.- eest, suurt vahet ole, nimi kõval jaab hinna kalliks. Mul töötab probleemitetta, kuid jah, käivitamiseks lülitage välja, käivitusvooldu on suht suured, võivad läbi kärsatada.
Programmid - on siis kaht sorti programme euroopa töö jaoks, igalühel on omad vead ja plussid. Autoroute 2005 - näitab hästi, graafika veidi jama, näitab sõiduauto marsuuti, kuid suht täpselt, eriti jälgida ei tasu seda ülitäpset marsuuti, loogika loeb jälle, võib lihtsalt ka padrikusse viia. Kuid see versioon juba liigub natikene ka GPS punkti all, suunaga üles,näidates eesolevat teed. Kuid e pruugi eriti täpselt kohale viia. COM- port otse kätte näidata, siis ei jama igakord kui käivitate. Route66 2005 - see juba veidi rekkasõbralikum, näitab ka täpselt, graafika parem, näitab kaugel punkt linnulennul asub ja kunas on orienteeruv aeg kohale jõudmiseks. Kaks orogrammi üheaegselt GPS signaali jagada ei saa. Ja veel, ärge ostke niisama neid programme, kindlasti on teie logistikul need programmid olemas, ilma nendeta praegusel jaal ei töötada, ja küsige oma tuttavate arvuti inimeste käest, niisama polemõtet raha välja käia.
Hinnad siis: üle 15000.- pole mõtet maksta, ka odavam ajab asja ära, inverter, kuni 1000.-, GPS andur, (soovitavalt 7 sateliidi signaalugeja, näitab tiedamalt, kunas 4 kohane võib signaaliis pidevalt katkeda. Üldiselt saab 15000.- eeat hakkama sellega, et arvuti asendaks nii meelelahutust, kui ka töövahendit.asja Muud ei tule meelde mom.
edward
10:11 26.01.2005
kes seda Route 66-t muidu legaalselt müüb?
Eile nägin töös, võrreldes MS AutoRoute 2002-04-ga jättis väääga mõnusa tunde.
lupo
10:14 26.01.2005
pead uurima, tean ,et üks koleeg ostis euroopast plaadi, 80.-eur, kuid ise sain internetist, ka töötab, kui tuttav ITmees, siis las surfab veidi ja otsib. Autorollodel on olemas see proge........
Aare750
11:05 26.01.2005
Omal on läpakas täitsa olemas, on ka Autoroute 2005 ja ka Route66, ei ole küll veel onud suurt vajadust seda kasutada, kuid niipalju kui olen vaadanud- uurinud, on asjast ikka suht palju tolku tegelt, asi minu meelest suht täpne ka. Ja mis veel, mis puutub läpakasse üldiselt, siis tegelt on ikka vahava küll, kasvõi vaatad pausi ajal filmi v mis iganes, ja muidugi see ka, et kodumaailmaga on ka side msni ja muul kujul olemas, kui ikka kusagil netiühendus on, tuleb seda kasutada ;). Igatahes, hea asi on :D
lupo
11:12 26.01.2005
kui route olemas, siis NL - 5803, Venray, Kelzersveld tn, seal on hollandis A73 peal tasuta link kõrvaltänavas, seekord sain netis tasuta olla, juhtusin sinna, kunas aeg sai otsa ja edasi parklaid ei tulnud niipea. Lpakas, asendab nii meelelahutust, kui on ka töövahend.........
programmeeri ja
11:31 26.01.2005
irw, mul on ka läppar autos, vahel ka kaks aga olen sõiduautoga... A mis seal vahet on? Sõidan pidevalt läppar süles või kõrvalistmel gprs-iga taga. Vahetan keskeltläbi iga 3 kuu tagan läppareid, katsetan proovin ja siis müün ära, selline rumal hobi on, samamoodi ka lauamasinatega. Aga noh olen targemaks saanud ka.

to edward:
kle mees ära aja lapse juttu miskit hinnavahet küll ei ole. Ma oleksin aru saanud kui sa räägigiksid Centrino prosedest. Aga miskise celeroniga küll vahet pole kas on 1.3 m celeron või 2.2 celeron. 2.2 on jõudlust rohkem kuid aku peab vähem, valik on iga ühe enda teha mida soovib.

kes huvitab võin 10 k eest tutika hp karbis ära müüa mis poes 14999 krooni. 5 tuhhi ka ju mingi kopkas kokkuhoidu :)
edward
17:23 26.01.2005
to programmerija
Jõudlusest jms pole mina rääkinud, ära karga ninna. mul on täiesti savi, mis seal sees jookseb, tähtis on tulemus.
Minu kogemus on üle aasta tagusest ajast kui karpi vahetasin. Hinnatasemel alla 15 tuhande, täpsemalt nn sooduspakkumised 11-13 k, paar läpakat mida katsuda sai lärmasid (ventikad) nii kõvasti, et filmi vaatamisel summutas filmi hääled. Peale pooletunnist filmivaatamist oli põhi nii kuum, et sülle ei oleks saanud võtta. Lisaks olid odavamatel puudu nii combod, wifi kui muid pudinaid, millega komplekteerimine oleks ka mitu tonni juurde löönud.Lõpuks sai kodumaise koostaja tehtud napilt alla 20k asi ostetud, siiani rahul ja katki pole teinud.
Vahetamiseks põhjust ei näe, eelmine kestis 5 aastat ja nüüd lastel kodus näppida.
C+
12:26 28.01.2005
No mida ja milleks läpakas veel!?? Ikka kõigile oskuste ja vajaduste järgi aga rekkamehe põhivajaduse, kaarditarkvara + gps,teeb ära pea iga läpakas.Ja kasu on sest värgist kõvasti.Tarkvara koha pealt ütleksin niipalju et ühest küljest on lihtsam kasutada autoroute 2005,jooksutab kaari sõidusuunas jne.aga route 66 on just kui profim,annab valida kas car või truck teekond ja mis peamine kui raatsid kasutada läbi mobiili (ka wi-fi) internetti (GPRS)siis route 66 tõmmab alla kõik teeinfo keskeuroopa kohta onlines,ummikud ja teeremondid remondid mida siis ka ise planeerimisel arvestab.Tegelikult saab hakkama mõlema programmiga ,hakkad ühte kasutama ,harjud ära ja lased minna !!parem ikka 10x kui kaardipakis tuhnimine!!!!!
G.V:
16:13 21.02.2005
Olen C+-ga nõus....põhivajaduse(GPS + gloobus) ajab ära pea iga arvut.Ma kõike seda juba 2 aastat kasutanud. Mul on ainult 550 MHZ-ne prose,256 RAM-i ja 20 GB kõvaketast ,töö tegemiseks piisab.Ei pea mingi mega arvut olema.Muidugi kui ei ole mingeid erisoove.Kasutan Route 66 2005.Alustasin selle programmi 2001 aasta variandiga,tänaseks olen seda programmi 2aastat näppinud ja arvan,et se on parim.Olen proovinud Autoroute erinevaid variante ka ,aga need ei istu. Ruumi on ka autos rohkem,2 aastat ei ole ühtegi kaarti ostnud,vanad viskasin välja.Mehed arvutiseeruge..sõidate uksest ukseni ja ülemuselt ka vähem käginat liigsete km-de pärast,kui need muidugi rolli mängivad.Omal ka lihtsam. GPS -i kohta saab teavet A-Kaablist.Väike odav junn, aga abi palju. Edu kõigile!
Andrus
22:47 21.02.2005
Kas Eestis kuagil müügil ka Route 66?siiani on sima jäänud vaid Autoroute variandid.
G.V.
13:40 24.02.2005
Eestis ei tea,aga Saksas on Media Marktis müüa ja netist saab ka tõmmata.....mul endal on netist tõmmatud.
Andrus
22:06 24.02.2005
Äkki märgid aadressi,kust tõmbasid!
G.V.
22:31 24.02.2005
Kahjuks ei saa aidata...sain selle juba plaatidena tuttavalt ,kes selle tõmbas.Ehk on abiks www.66.com

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte