Veoautod ja rasketehnika

Suitsetamine!

Johnny
21:43 19.05.2005
Mehed kuidas lood suitsetamisega on? Mul kulub ikka pakk päevas. Naine vahel ütleb, et jäta maha. Aga siiani ei ole jätnud! Kunagi kindlasti tahaks jätta.
guits112
19:10 20.05.2005
sa vöid ju suitsetamise maha jätta, aga kas suitsetamine sind jätab???
Johnny
19:42 20.05.2005
Vot ei oska öelda!
;)
ohver
22:40 21.05.2005
sama siin,tahaks maha jätta aga raske ta on ja päevas läheb 1,5 pakki ära
a
22:49 21.05.2005
proovige nicorettega,ma olin 15 aastat tõmmanud ja ka mitu korda ennem ka üritanud maha jätta aga ei suutnud.mulle aitas viiest nätsust,jõle kibe oli küll aga ei mingit isu suitsu järele. kuigi jah alkost loobusin ka sest kartsin et joogise peaga ei suuda vastu panna.
ma
23:01 21.05.2005
sai just seitse aastat sellest kui maha jätsin,ei mingeid abivahendeid pole vaja ise pead mees olema.
erkki2001
23:08 21.05.2005
To ma
Sama siin. Ilma suitsuta olnud üle 6 aasta ja ei kasutanud kah mingeid ...rette, hüpnoose, jne.
Jätsin päeva pealt maha kui hakkasin mõtlema kui jama see tegevus on (suu haiseb, raha läheb, tervist rikub...). Ja kogu moos.
Nüüd tunnen igatsugu lõhnasid (see küll pole alati hea :)) ja maitseid (see reeglina hea:)) tunduvalt rohkem kui enne ja tervis on ka tuntavalt parem.
vahe
23:29 28.05.2005
teen ikka mõned suitsud
kytt
23:39 28.05.2005
terve täisealiseksoleku aja suitsu tõmmanud. olenevalt ajahekest pool(algusaastail) kuni 2,5 (töötasin autojuhina - ilma suitsuta oleks vist roolitaga magama jäänud) pakki päevas.
eks see mahajätmine ole muidugi inimese mõtlemises kinni, aga vga raske suitsetamata olla, kui 90% tuttavatest selle pahe küüsis, kainelt veel saaks, aga joogise peaga kipub käsi pidevalt paki järele.
kytt
23:41 28.05.2005
ahjaa, jätsin mainimata, et praegu kulub pool kuni üks blokk suitsu nädalas.
uhke ma selle üle ei ole, aga maha jätta ka ei saa
uirw
00:25 29.05.2005
võimatu ju sõita, kui masina sees tossab rsk. ***
Kah rekkamees!
10:47 29.05.2005
järelikult uirw sa oled mingi tatt kes ei oska autos suitsu teha. minul kabiin kyll sees ei tossa ega haise. kõik läheb ilusti aknast välja. endal kulub ikka pakk päevas.
margus
23:29 29.05.2005
kui ise piisavalt mees oled saab hakkama ka ilma...sööge igasugu seemneid sisse..siis suu käib ja kätel tegevust..just tihtipeale paneb se igavus sõites koni ette panema..ega kui kuskil tiheda liiklusega linnas istud siis on tegemist niipalju et läheb üldse meelest ära suitsu teha....endal läheb kuskil pakk päevas vahest ka tiba üle selle.
Mees
23:52 29.05.2005
ma mõtlesin et lihtsalt enam ei tee ja kõik, vahest täis peaga veel tegin mõne aga hiljem sain korraliku naise ja sisi jätsin täitsa maha. Iseloomu küsimus.
tups
00:02 30.05.2005
mehed proovige ettanit-ehk mokatubakat,esialgu võib tunduda kui sitt aga suitsetamisest saab lahti.
anti
00:28 30.05.2005
olen maha jatnud juba kolmas kuu ...aga kuidas kuradi kenasti ennast tunnen ,nägu oleks ma vaba .soovitan kõigile suitsetajale maha jatta.suitsetasin enne pakk päevas jatsin maha ,ja pole ma mingeid siukasi söönud .tuli pähe et pean sellest loobuma ja kõik .
raul
19:53 02.06.2005
proovige lahtist tubakat peax vist saksas ja hollandist saama annab täiega välja ja maksab kas 5 v 10 euri oleneb pakist
kaaak
13:26 04.06.2005
noo seda ikka kulub küll. ülepaki ikka läheb päevas.
Andrei
22:33 08.06.2005
Umbes pakk päevas.
Uudishimulik
22:42 08.06.2005
Krat..loen siin ja mõtlen...ei rsk ma vist suitsetama kyll ei hakka..kui juba suitsetajad ise hädas endiga on. Kyll mõtlesin mudu järgmisest synnipäevast suitsetama hakata
direktor
02:09 13.07.2005
Tõmbasin suitsu üle kuu aja ja alla ka. Siis taipasin et see ei istu mulle ja on tervisele ka väga kahjulik- koguaeg käis pea ringi ning ajas köhitama. Võtsin ette sellest pahest loobuda ja jätsin päevapealt maha!
Ma lähtun ikkagi sellest aspektist, et peab ikka ise mees olema ja siis saab ka maha jäetud.
19:21 13.07.2005
suure saare peale tööle ja suitsust lahti nagu naksti. paki eest 3-5£ välja käia, ehk 2x rohkem kui poest ostes söögi peale kulub.
TULUKE
17:26 17.07.2005
EGA SEE EI OLE ALATI NII, ET SUUR SAAR KALLIS SUITS JA SUITSETAMISEST PRII ALUSTASIN ISE JA VEEL MÕNI SELLISTES TINGIMUSTES
ls
17:48 17.07.2005
olen nüüd 5 kuud ilma olnud, hakkasin lausa jooksmas käima, 6 aastat tõmbasin, viimased kaks neist läks 2 pakki päevas, mõtlesin et aitab ja oligi kõik, päevapealt, pidudel oli alguses raskem, kuid samas mitte midagi hullu, peab lihtsalt väga tahtma
johner
11:40 19.10.2005
on tulnud endal ka ette olukordi kus tuleb pimedas palju igavat teed läbida.
staazi on 10 aastat ja suitsu ei ole selle ajajooksul tõmmanud,sest algus aegadel sai palju teistega koos sõidetud ja lobisetud nii et igav ei hakanud.paar aastat olen õhtuti sõites söönud päevalille seemneid,nokid neid ja sõidad ja pole mingit probleemi suitsu järele(tuleb küll tihedamalt tolmuimejat kasutada sest midagi ikka kukub maha)

hüva teed ja suitsuvaba sõitu!
pan
20:12 19.10.2005
kolm aastat täis ilma suitsuta.Enne seda pool elu tõmbasin 16 aastat.Vene kroonus belamori ja priimat ja igasugust s...a.Maha sai jäetud,kuid polnud see käkitegu.Asi on kinni peas,peab vist mingi kiiks läbi käima.Kilod on juures ja ära enam ei lähe,kuid see on tühiasi.Jätke maha ja elu on ilusam ja lõhnalisem.
Leek
20:48 19.10.2005
Ei suitseta juba 23 aastat ja enne seda suitsetasin 4 aastat ja jätsin maha minutipealt...Raplas ühes baaris. Viskasin just ostetud "Tallinn"-a paki prügikasti ja oligi kõik. Isegi vene kroonus pole tõõmand hiljem. Nii et, kui sul tahtejõudu-saad ka sellest pisiasjast lahti, kuid kui oled "mõku", siis tolmuta edasi!
oma teha
21:27 22.10.2005
sai suitsetatud üle kolmekümne aasta-tervisele hakkas, hinnad tõusid ja lihtsalt tigedaks tegi et pean olema sellises orjuses ja laksust jätsin maha. nüüd seitsme aastaga on tervis tunduvalt paranenud. ei ole mingit vahet kas sõidad autoga või jood viina, ikka suitsu ei tee.
ecu
21:46 22.10.2005
Pakk päevas,kuigi tahan loobuda aga ei saa,sest tööjuures pausi ajal hakkab igav.Tegelikult see vist rohkem harjumus.
Aare750
16:05 29.10.2005
Ise ei ole elu sees kunagi tõmmanud ja niipalju kui olen kärssajatega rääkinud, nõrgad tunduvad kõik olema, kõik räägivad, aga ei suuda keegi midagi teha, et asja parandada...
margus
22:29 30.10.2005
kui on kiire ja sebimist palju siis ei tule meeldegi suitsu teha ja kui tuleb meelde siis tuleb ka se nikotiini vajadus ja siis on juba tahtejõudu vaja et mitte pläru ette visata...suht raske on maha jätta kui sõites harjunud ikka koni hambusse panema.aga kõik se värk on inimese peas kinni
Aiffsk
18:27 03.12.2005
TRõmbasin 15 aastat, nüüd 15 aastat ilma. Esimesed 3 aastat oli jube, ärkasin külma higiga üles, kui unes suitsetasin. See oli ikka veres. Järgmised 3 aastat oli lihtsalt meeldiv suitsetajate seltskonnas olla. Edasi kuni siiani on suitsu lõhn vastik.
Enne olin ka naisele lubanud suitsetamist maha jätta. Tulemusteta. Tuleb ikka endale lubada.
Samamoodi jätsin hiljem viinavõtmise maha, see oli tunduvalt lihtsam, ainult õlleneelud käivad vahest siiani. Koduõunamahl aitab.
teadja
19:28 05.12.2005
Suitsetasin 16 aastat.Oli suur pohmakas ja jätsin maha nüüd juba 3 aastat.Esimene päev oli raske.Peab vist mingit kuradi tähtede seisu jälgima aga jäta maha,muidu polenaise juurde enam asja.
kah tossaja
13:49 20.12.2005
Vedasin naisega kihla ,et kui suitsupakk hakkab üle 15 krooni maksma jätan maha.Selle aasta maikuus saigi ostmata jäetud .Esialgu käisin suitsetajatega koos nende tossu sisse hingamas pärastpoole jäi lihtsalt harjumus aeg ajalt kätt suu juurde tõsta.Nüüd on endiselt soov suitsetada aga ehk pean vastu.
parun
14:01 26.12.2005
ükskord itaalias läksin parklasse vaatasi et üks ühke hispaania reka seisis platsil ja nii kui ma läksin suitsu küsima tala ja see hispaanlane ukse lahti tegi tuli sela siuke suitsupilv välja neid fitosid polnud naq nähagi....
haige rekkamees
14:03 26.12.2005
Kas te ei tea, et suitsetada EI TOHI????????
scann
14:29 26.12.2005
haige rekkamees... EI TOHI?????? teedel liigelda.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte