et siis sain valmis n.ö koduleheküljega kus on ainult pildid ülegabariidilistest vedudest.
kellel huvi et siis võib vaadata milliseid suuri asju eestis veetakse
aadress on www.zone.ee/jorgeneylandt
Kas see must Scania on tõesti ülegabariidiline? Ilus on ta küll, aga kui lubatakse:ainult pildid ülegabariidilistest vedudest, siis ei ole ju selle auto piltide koht seal.
UUENDAN HETKEL PILTE.ET HETKEL NEID VAADATA EI SAA.SINNA LISANDUB NEID JUURDE EHK SIIS SELKORRAL AINULT ÜLEGABARIIDILISTEST VEDUDEST MIS VAHEPEAL NÜÜD TOIMUNUD ON.juurde tulevad näiteks kivipurusti veo pildid ja pikemat sorti komatsu ekskavaatori veo pildid ning ka 22 meetrise 2 toru veo pildid
sain üles.nüüd ka uued pildid sõna otseses mõttes.kuid need osad on sel suvel tehtud.aga järgmine piltide lisandumine toimub järgmisel aastal jaanuaris.millalgi jaanuaris.vot
oskan küll mul on kõik kirjas mida pildistanud olen.see vedu toimus septembri algul.täpse kuupäeva ütlen kui täna (reedel) koju lähen.siis vaatan järgi ja kirjutan siia täpse kuupäeva ja veo marsruudi
vastan Teie soovile teada saada kuupäeva millal mäntylä seda ekskavaatorit vedas.Vastus on siis 19 august 2006.Marsruut oli selline et algas ta Soomest Virratist läks läbi tallinna ja pärnu (kus ka pildid tehtud on) Lätti Riia külje alla.Koormaks oli siis kui täpne olla siis 20meetrine ekskavaator mis sõidab siis kuskil muda sees või vee sees midagi sellist.Niiet eksisin ei olnudki septembri algul oli hoopis augustis.
lisasin siis uusi pilte. 2 erinevast eriveost üks on 21 meetrise vaia veost kus juhtus ka väike äpardus ning ka seda äpardust on võimalik piltide pealt näha kui hoolikalt vaadata.ning teine on maja karkassi veost.aadress siis ikka endine www.zone.ee/jorgeneylandt
Tahaks näha kuidas "tegija" see eylandt666 välja näeb,kuuldavasti mingi poisike kel pole veel mingeid pabereidki aga siin esineb nagu viimase peal kõva mees.
nagu teema pealkiri ütleb on jällegi kord minu n.ö koduleheküljel uusi pilte erivedudest kuid seekord tuleb tänu öelda rene auto töötajale Berit Mändmetsale kes tegi need pildid ja ka mulle saatis.Pildid on siis tehtud 2005 alguses ja vanas heas tuttavas kohas nagu Paldiski Sadamas.niiet aitäh teile
kes teab, mis värki täna õhtul veeti peterburi maanteel mingi kella 16.30 paiku suunaga narva poole.See oli maardu järve kandis,meenutas lennuki tiiba,oli umbes 20m pikk halli värvi?
no nüüd on mul jällegi uusi pilte ülegabariidilistest vedudest.vedasime siis 3.9 laia katlamaja vändrast tallinna.kindlasti keegi juhtus nägema valgetvärvi punaste triipudega mb sprinter oli vilkurite ja kõrgusemastiga ees ning 2 scaniat tagantjärgi.sest meile tuli oma mitu rekkat vastu.ja pildid panen n.ö "kodulehele" ka kohe varsti üles.
see nädala vahetus teen korraliku kodulehekülje kus siis pildid ja piltide all ka inffi et millal veeti,mida veeti,kes vedas ja kust kohast kuhu kohta vedas.vot nii.et siin üks tahtis et teeksin korraliku kodulehekülje nüüd siis saan ka sellega valmis.vot
niikaua aga panin pildid koduleheküljele üles.ning reede õhtul hakkan korraliku kodulehekülge tegema.nagu lubatud.aga praegu võite neid vaadata.suht lahedad tegelt.mulle meeldib sealt isiklikult ka üks pilt.
mis mõttes kuhu pildid kadunud on.kui sa mõtled neid ülegabariidiliste vedude pilte siis see kodulehekülg on hetkel tegemisel.sest ma tahan seda normaalset teha ilusti linkide kaupa jne.
suvel sõitis ka paps kuu aega eestis rekka peal. käisin võimalusel kaasas. vedas pikki lauakoormaid ja vahest ka paneele. kahjuks ei tuld pähe pilte teha. oleks saanud palju häid pilte ja videosid. alati, kui laadima sai mindud, siis ikka oma 5 rekkat laadis koormat peale (scann, volvo, mersu, man, daf, iveco - erinevaid rekkasid kohtas kogu aeg laadimisplatsil). ja ei käinud seal ainult eesti rekkad laadimas. nähtud sai selle firma platsi peal, kus paps alati laadimas käis, ka tuunitud välimusega ja väga võimsaid rekkaid (6x4 sillavalemiga 500 hobujõulised MEGA kabiinidega, oma 10 laternat ees). mingi hetk sai suvel isegi rekkaga kaasa mindud, kui oli vaja varustada sadamat paneelidega. seal oli päris palju kallurpoolhaagistega
sadulveokeid ringi liikumas - neist seiklustest oleks pidanud kindlasti pilti tegema, kahjuks pold fotokat kaasas. olid alles ajad.
aga ega siis midagi, kui edu sadulveokite pildistamisel ja filmimisel.
ise enam sadulveokitega nii lähedalt kokku ei puutu, kuna paps ei sõida enam rekka peal, aga kui sõidaks, siis võimalusel teeksin isegi videosid ja pilte, et su galeriid täiendada.
tegin pilte juurde kellel soovi võib vaadata seal isegi 3 päikeselast järjest pärnus valgusfoori all. ja üldse rohkem pilte http://www.minupildid.ee/main.php/users/rekkamees
küsiks veel sellist asja et kuidas oleks võimalik näha varem mainitud filmi nimega valge joone palavik.et kui kellegil on andmeid paluks edastada
3 päikselast :D
Kuidas sul kohe niimoodi õnnestus nad pildile saada.
Muidugi huvitav on näha, et poolhaagete ees polegi samasugused sadulveokid, vaid hoopis: mersu, volvo, daf.
Tavaliselt on sellisel juhul ikkagi ühe tootja sadulad ees.
Noh rekkafännid.
Praegu toimub Tallinnas Sõpruse-Vilde ristmikul ristmiku ümberehitus.
Kui tahate, siis seal saate teha rekkapilte. Täna oli platsil näiteks korraga 7 sadulveokit + 3 suuremat ekskavaatorit.
19.05.07 õhtul hakati Kunda sadamast laeva viima, peipsile, JTH sinine scann vedas ja kaubik saateautoks, viiakse kuskilt pära ***** kaudu, muuge - roela jne ( parem oleks old sillamäe sadamasse viia ja sealt edasi )
tükk tükk tööd oli sellega kui laevalt maha saadi :D:DD kuna toimus seal mingi talade ****, ja siis kähku keevitati talasid juurde :)
asi nii et kui kuskil elektriliin ette jääb tõmmatakse maha ja pannakse kohe külge tagasi ja kui mõni puu segama jääb siis naks saed kätte ja maha (spetsid kaasas :) ) - tähtsad ninad pidid ka kaasas olema ( muidu ju lambi metsast puid maha ei võta )
ise nägin ja olin seal kui seda räägiti :)
ehk sa eylandt - olid ka seal või oled sellest idagi kuulnud :)
vat vat.vale info sul.seda katamaraani veeti tegelt kaks päeva 19 ja 20.ta sõitis meretsi soomest (uusikaupunkist vist) kundasse ja sealt siis vedasime meie ta mustvee sse, kuid sealt sõitis ta edasi tartusse.OLIN JAH KOHAL mina muide aitasin seda vedada.ja inimesed tee äärtes pildistasid ja vahel küsisid et kuhu läheb jne.niiet tükk tegemist oli küll näiteks linnas sees kus me liikusime 5 kilomeetrit tunnis.kokku oli siis neli SAATEAUTOT taga oli avensis, ees aga 2 mersu bussi ja transit (mina olin seal) ja siis nelja sillaline scann.ja tõstsid kaks pekkaniskat.vot nii.KAS ISE OLID KA SEAL SIIS W?vb ma nägin sind.vb ei näinud
unustasin veel seda öelda et talasid ei keevitatud juurde vaid toodi lähedal asuvast kohast juurde, sest algsed talad olid tehasest tulnud valede andmetega ning ei kandnud seda 40 tonnist katamaraani.
Kuidas sünnivad kuulujutud??? kohalik kopamees räägib, paar sõpra panevad pool juurde ja ongi talad tallinnast toodud ja keevitatud, Muugalt laev teise ninaga edasi viidud... uskumatud asjatundjad ikka kokku tulnud siia. Ps. kas keegi kujutaks ette ka mõnda muud marsruuti sellisele veosele??? see "pära*****", nagu mõned suurimad teadjad räägivad, oli ainus võimalik tee! Ja kui nii kõvad mehed olete asju kommenteerima, tehke järgi!!!
talasid käidi jh juurde toomas sest muidu poleks hakkama saanud.jah on jah mustad juuksed aga valge man tga oli egesteini kirjadega.muugal me jh ööbisime.ei meie viisime ta peipsile kus ta sõitis meretsi tartusse.
nii nii räägi lähemalt.millal täpsemalt ja siis nagu tln sse w.hea meelega läheks pildistama seda seljuhul.kas sul msn või midagi on saaks vähe rääkida tundub et sul on midagi mida mul ei ole kuid oleks vaja.
juba juttu on, sooviks tervitada piidreid valges berlingo saateautos, kes laia veosega svenssoni täna ca 19.15 läbi remonditava suur-sõjamäe tee juhtisid, et ajutistest teetähistest moodustus ühtlane lahingutanner kogu lõigu ulatuses, oleks aru saanud, mis debiilsus plaanis, poleks teed andnud.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.