üks igavene peldik on. Pead kurat kasvõi 2kg paki kliendile seitsmendale korrusele viima....25meetrise rekkaga sellist tööd minumeelest tegema ei peaks aga kui meeldib siis anna minna. Autod on uued ja korralikud aga ega see tööd paremaks ei tee
To volvo fh12!!! Ma ei tea mis peldik firmas sina mees töötad et sul aholas 2kg pakke tuleb vedada??? Olen ahola tööd kolm kuud teinud ja ainult täiskoormad!!! Ja sellist asja et ahola mingit kuller teenust teeks ei ole mina küll kuulnud ega näinud. Nii et kasva suureks ja ära sellist jama siin küll klaviatuurilt välja aja!!! Igati viis pluss firma!!!
No arva miks soome omad neid pakikesi veavad?? Sellepärast et Aholale ei maksa see midagi aga firmale kes seda teeb on kulud suured. Kas tead mitu soome autot on aholast ära läinud just sellepärast et tee tööd palju tahes aga miinusesse jääd ikka. Ja seda just sellepärast et teid eestlasi sinna juurde saama sõitma....poole odavaad olete ju Aholale. Meil oli kaks Ahola värvides täishaaget ja mitu poolika vedajat.....arva kas enam on?? kurat ära ise hakka ilmaasjata mölisema
kutsuti mindki ahola tööd tegema, aga jutt mida räägiti küll eriti ahvatlev ei olnud(eriti palga suhtes), sest praeguses rootsi firmas teenin tunduvalt paremini.
ui ui, pakutakse,niiet ei jäksa kodu vedida teist. ma ytlesi kohe algul,et põle niipalju vaja,aga kus nemad - võta võta.... tarin teist iga reede nigu yks rahatooja kratt, vanamoore jaksa mitte ka nädaliga niivõrd palju läbi lyya,kui ma teist kohale tassin
Ei noh mida palka. Nii odav siis ongi eesti mees. Kui viimati eesti klubis sõitsin (aasta siiś oli 2003) oli taks 2eek/km. Mehed millal te aru saate, et te töötate poolmuidu. Mees kes euroopa vedudel alla 3000 euri/ kuus palka saab ei oska ennast müüa
sa mine proovi 2 eeki kilti eest kysida
sind saadetakse enamus kohtades ***** kuna eesti firmad ei jaksa seda plekkida....kuna ylemused tahavad ise rikkaks saada
Rõõm lugeda,et mõnel hästi läheb,spam on suutnud end hästi müüa,ehk õpetab ka meid,kes veel kodumaale jäänud.Kohtan Brenneri mäel sageli Saksa kai pealt startinud kolleege(seal me teed mõneks ajaks ristuvad),ja kui lällarinupp mõneks ajaks rahule jätta,saab tõele lähemat palgainfi ka-paljud teist 3 tonni euri kätte saavad!?Ma pole kade ja õel olla ka ei tahaks,aga spam,kui julged,ütle mis firma maksis 2003 2 eek/km?Loogika ütleb,et nüüd võib tax ehk isegi kõrgem olla-ma sätiks end ka ootelehele,neil kindlasti järts ukse taga.Nael kummi ja sau *****,head kolleegid !
Rõõm teada ,et me koleeg teenib 3 ja enamgi kuus.Aga kuda su kettad on?usun ,et sa lased nagu orav rattas.2003a. 2,eek.i. km,k6lab kahtlaselt kas ,1eek.i. arvestasid kutte müügist?? aga ok v6idelge k6ik omale väärne palk.turvalist teed ja eks rajal kohtume.sauuu
Olen ise kogeda saanud mida tähendab 2-eeku/km kohta. Kõlas ilusasti ja lõin kohe käed. Mida ei tulnud olid km ja raha.
Laeva peal näen kõvasti mehi kes saavad iga väljas oldud päeva, sõidutunni , laadimise jne. eest pappi. Sama on ka internetis.
Kuid hommikusöögi 5eur-i on jube tappev summa.
Ei ole veel kuulnud et autojuhile tasuks rohkem maksta kui ta väärt on.
ykspäev Aloha Transpordi autot lähemalt hiilides selline värk ilmsiks tuli,et need mitte kõik pole klubi värvidesse värvit vaid suurem osa neist miski värvilise vakstuga yle kleebitud. Nii Aloha enda kui ka alltöövõtjate omad, väitis sangas olnd metsistunud põdraks hakkand eestlasest rekkakuski.
näen minagi neid ahola ronge siin põdras ,kuidagi klaasistunud pilkutega juhid on sinna roolitaha sätitud või on nokia tehas salaja elektroonilised kuskid aholale prooviks teinud ei tõsta nad kätt kui tervitad ja silm ka vist ei pilgu,ja teadmiseks kes pole veel kuulnud ,et vähemalt10 euri tunnis on katseaja palk jakui katseaeg saab läbi(reeglina 4 kuud,mitte rohkem sest seadus näeb nii ette).alati kui on soov mingi põdra firmaga liituda, küsida leping ette tutvumiseks(aeg jällegi seadusega kuni 14 päeva)saate lasta ära tõlkida kui vaja,asi selles et nüüd me oleme kõik üks eü ja on vaba tööjõu liikumine ja soovitan soome a/ü sse astuda sest siis on kindel,et kui midagi peaks juhtuma saad sealt tuge. Ja üldiselt kui tahate et teid võetakse kui eurooplasi siis käituge ka vastavalt. Edu
Firma on väga viis.Olen isiklikult soomlastega kokku puutunud ja mitte üht halba sõna ei ütle.Need kes kritiseerivad on ise milleski süüdi ja las mõtlevad oma tegevusplaani enne korralikult läbi.
Kelle juures te rehve vahetate?Kuidas teenus on?
Kas Ahola ostab sealt rehve ka.Olen kuulnud,et need Bandagi mehed müüvad parajat *****.Reklamatsiooni vastused on alati negatiivsed ja muu selline jama.Soovitan Recamic toodet.Michelini enda valmistatud ja sõidab nagu uus Mich.Teenuse saab ADR-Haanpää hoovipealasuvast töökojast.Prorehv on firma nimi.Väga head profid mehed.
ER
ahola vahetab rehvid soomes või siis tartu mnt ääres,lennuvälja kõrval(ei mäletamis selle koha nimi on).
aga mis sa siit üldse küsid kui põdrad semud on.kas oled nende allvedaja või klient.tundub,et klient,et nii vaimustuses oled.
Uurin lihtsalt.Vestlen nö. Kunagi oli sommidega kokkupuude ja mulje jäi küll väga hea.Ise ei vea midagi.Tegelen sellega,et vedajatel oleks millega vedada,ehk rehvidega.Müün ja paigaldan.Seda kohta tartu maantee ääeres tean hästi.Sellest töökojast väljasõites on autodel ennegi rattaid alt ära tulnud.
Tunnen Ahola haagiseid hästi.Olen tegelenud.Tean isiklikult Bennyt jne.
ER (registreerimata) ---- ega sa juhuslikult ei julge oma nime avalikult avalda. Selliseid väiteid konkurentide kohta otse öeldes peaks üldiselt julgema ikka oma nime all teha.
"Bandagi mehed müüvad parajat *****" ja "Seda kohta tartu maantee ääres tean hästi.Sellest töökojast väljasõites on autodel ennegi rattaid alt ära tulnud".
Julged avaldused aga nagu sa ise väidad, siis tegeled rehvidega ja vist isegi jutust järeldades pikemat aega oled teema sees olnud. Kui sa oled mõne kliendi käest kuulnud mõne oma konkurendi kohta negatiivset siis ära ole alati kindel, et klient sulle kõike räägib - küsi ikka teise osapoole käest ka ennem kui hakkad laimama. Kuivõrd sa tundud tundvat seda kohta tartu maantee ääres hästi siis ega sa juhuslikult ise ei ole mõni neist, kes sealt probleemide pärast minema on löödud!?!?!?
mina käin ka lagedil rehve vahetamas.ok firma,ei ole probleeme.üks rehv on lõhkend 50 kildi pärast,tuldi tee äärde vahetati tasuta ära,kuna oli oma praak
Ahola Transport võib hea olla! Kas nüüd just kõige parem?? Pole kindel! Kui on heat, aga mitte head logistikud, siis mis teeb firma heaks? Milles seisneb just selle firma logistikute eriline headus? Laadimised peamiselt öösel ja päeval saab sõita või vastupidi? Peamiselt korja-jaga koormad või täislaksud? Kuus lastakse lamatised passida või ikka kilomeetreid ka sõita?
tervitus. isegi seda tööd pool aastat tehtud.töö jookseb, nuud käivad ka hispaanias. minu ajal oli logistikul ikka kusimuseks et mil 45 seista, voi et mis laeva jouad.
töö jäi katki autoomaniku ebamäärase palgamaksmise tottu.
ehk Aholas saab mingit palkagi aga Nälg & Võlg AS-is on 100% miinimum ja siis osad kulud pead ka veel ise kinni maksma ja seisu päevade kohta pead palgata puhkuse kirjutama
me vist räägime erinevatest asjadest.Võlg ja Nälg klubis 1150 kr/päev,pole vahet ,kas sõidad või passid.maksmisega probleeme pole ja norm.autod.
Nälg&Võlg AS i kohta ei oska midagi kosta.
Mis kuradi jutt, ülemused tahavad rikkaks saada!!! Tule hakka ise bossiks,maksa palgad,liisingud,küte,kindlustused,auto hooldused jms,vaata,kas saad rikkaks! Kuradi töllmokkade mõlin-bossid rikkaks.Sellised töllakad ei oskagi tööd teha,ainult kujutavad ette,kuidas teised rikastuvad.
Mida te inisete palga kallal.Võtke autod,tehke firma ja rikastuge ka.Või pole teil tarkpeadel niipalju mõistust,et nii kaugele jõuda ja peate ikka edasi virisema väikse palga peal ja suurest vihast,et nii saamatud olete bosse sõimama!
Koik on hetkel sellised tegijad ja firma valijad, kuradi tollakad tegelikult vahite kodus lakke ja motlete palka valja.Pane tood tegema siis on viimased kusekad.
Tere!
Lastele võiks suvevaheaeg ehk jääda, aga arvutist ja internetist tuleks neid küll kaugemal hoida. Lausa masendav, kui see haridus süsteem selliseid ajuhiidlasi toodab, kes end neti foorumites sellisel kujul peavad välja elama.
Edu roolikeerajatele, vastupidavust ja rahulikku meelt tööandjatele ning meeldivaid matku kõigile!
see suvevaheaja jutt oli Jajaah ile. hädapätakatele jutus ei olegi midagi valesti, aga minu jaoks tuli see sõim täitsa lambist, ei seosta seda selle teemaga.
ei hundipoeg ära nüüd ennast eriliseks palun pea, udumeelsete kallal lihtsalt hea lihtne norida. imo on suht naljakas, kui sina, kellel kokku- ja lahkukirjutamine, mis oli mäletamist mööda algkooliteema, kuidagi korrektselt välja ei tule, samal ajal mingi teise isiku hariduse üle vingud.
Siin küll samblaga nõus-kulla hundipoeg,ma ei suuda rohkem näha,kuidas sind aasitakse.No ei saa sellise nimega firmat olla! Või eksin!?Vahel tundub see ilmaelu ju üsna jabur olema.
Tere v.a. sm. professor sammaljalg!
Sina muidugi kirjutad ilma vigadeta. Kõik õieti. Tead kõigest kõike ja oskad alati täpselt naelapea pihta nõu anda.
Selles on sul õigus, et ma ei ole ega pea ennast eriliseks. Olen tavaline autojuht. Viimased aastad sõitnud riikide vahelistel vedudel. Kõigis Euroopa riikides kahjuks või õnneks veel käinud ei ole. Ehk jõuan veel, kui taas sõitmise teele asun.
Mis puutub firma nimesse Võlg & Nälg, siis see on ühe klubi hellitusnimi. Tundub, aga et siin kooskäiv seltskond seda klubi ei tea, sest keegi pole suutnud seda klubi selle hellitusnimega seostada.
Soovin teile aga jätkuvalt meeldivaid matku ja aega ning tahtmist ka tulevikus foorumis julgelt sõnavõtta!
tahaks sellele ****le,kes siin eespool kirjutab oma firma tegemistest ja ülemuseks hakkamisest öelda,et sai tehtud oma firmat
sai makstud palk,küte,liising,kindlustus,auto hooldus ja kõik sinna juurde käiv.sealtmaalt aga kui tuli tänu ****le veohindele peale maksma selle ürituse eest lõpetasiin kohe ära mitte ei hakanud kärpima juhi palka ega ajama läbi miinusega.ära sa pea ennast midagi nii kõvaks meheks ja ära arva et sa mingi eriline tegija oled.
huvitav nähtus kulude kärpimisest on see,et pealik sõidab ka peale palkade näppimist oma liisitud x5 ringi ja ei mõtlegi nagu sellele,et võiks vahetada selle 50 000 auto vastu ja nii kulusid kokku hoida.
lisaks ehitab veel maja ja käib reisimas.hetkel teenin taas leiba palgalise juhina ja tean täpselt kui raske neil meie pealikkudel on.
näiteks võib tuua 2 konkureerivat firmat.mõlemad sõidavad ühe ja sama logistiku all,mõlematel on enam vähem võrdne tehnika ja muud võrdsed võimalused.
vahe on ainult selles et ühe firma juht ei ehita maja ega sõida uue dziibiga teine elab aga nö täiel rinnal.esimesel vanal on palgad kärpimata,kütusekaardid lahti ja palgaraha kellapealt käes.teine vana tilgutab pappi 500 krooni kaupa ja tankimine käib enamjaolt võlakirjaga jne.
siit ka minu seisukoht nende firmaomanike suhtes.olen seda jama näinud juba pea 3 aastat ja nii see paraku on,et kala hakkab mädanema ikka peast ja ei ole mõtet hakata siin seletma et on raske jne.müüge oma luksautod maha,kolige odavama pinna peale ja vähendage kõigepealt oma isikklikke kulusid.
aga nagu raskeks läheb siis ikka alustuseks käsi juhi taskusse.1 aastaga on juhi palgast kadunud pool ja rohkem.isiklikult mulle tundub see juba mõnitamisena.peale oma äri lõppemist töötasin sõbra firmas ja ka tema lõpetas tegevuse hetkel kui asi hakkas käima miinusega.milleks vireleda ja juhte mõnitada.
minu firma moto oli igatahes selline,et kas teha hästi või siis üldse mitte teha.nii,et pange ennast põlema kõik firmajuhid kes selles jutus kuidagi puudutatuna tundsid.või virelege edaSI JA MÕNITAGE OMA AUSAID JA TUBLISID JUHTE.juht on see mees kes ka sulle leiva lauale toob.
tere scania0, mis on sinu arust äriühingu asutamise mõte? hea haldja mängimine kambale hambutuile? altruism und heategevus? ülemuse rahakotis sobravale roolikeerajale oleks king väga hea imo, toob maa peale tagasi tiba, rääkimata asjaolust, et ürita sa tänapäeval maha müüa või liisingule tagasi anda autot, mille väärtuseks üle kümne tuhande, odavam tuleb liisingut edasi taguda, aga see ei sobi ju vingu-soigu maailmavaatesse.
äri on imelihtne. ühelt poolt tuleb müüa võimalikult kallilt ja teiselt poolt maksta ostetud teenuse ja kauba eest võimalikult vähe, kuid piisavalt, et kvaliteet ei kannataks. seega, miks peaks maksma autojuhile 800 krooni päevas, kui leiab korralikke autojuhte 600 krooniga.
loomulikult peab ettevõtja elama hästi, sest tema on võtnud riski ja loonud autojuhile töökoha. autojuht peab otsustama, kas ta on pakutud tingimustega nõus või mitte. kui ei meeldi, siis keegi ei keela uut töökohta otsimast.
ei maksa unustada, et autojuht toob leiva ettevõtja lauale ainult seetõttu, et ettevõtja on talle selle võimaluse loonud. selge ju, et ettevõtja tahab selle eest tasu.
scania0 jutt kehtib neile ,kes on ettevõtlusega tegelenud vabas maailmas. Lihtene talupoja mõistuski saab aru ,kui lehmale süüa ei anna siis piima ei tule. Tagasi teemasse. Vaadake kui suureks on kasvanud Ahola Transpordis ida-eurooplaste osa kaal. Põhjus ei ole ainult selles ,et soov vedada ida euroopas. Kokkola pere ei räägi vene keelt ,aga raha lugeda nad oskavad.
Sa otse soomlase all või sõidad mõne Eesti allvedaja kaudu seal?? Kas kindlad ringid või käid kõikjale? Millised põhilised maad kuhu tee viib?
Edu roolikeeramisel!
mees maalt...ex sa kindladti oled rahul selle 3 aastaga. nagu teada siis makstakse teile seal hästi palka ja te olete 3 nädalase graafikuga tööl. ma neelaks ka kõik selle s...a alla mis siin aholas tehakse, kui saaks sama hästi palka ja oleks kuu aja jooksul nädala kodus.
Eestist lõunapoole minnes on enamus Aholad PL registris.Ka Rootsis tuli mitu PL sedavärvi autot vastu.See paneb arvama,et ega head nahka seal küll pole
Kuule SAMMALPEA ole palun vait kui sa ei tea millest räägid. Ahola tööl pole häda midagi, nagu ikka igalpool lonkab logistika ka siin. Kus lõpeb loogika algab logistika, see on kindlasti nii igas firmas. Muidu töö nagu töö ikka. Kes hädaldab see vaadaku kõigepealt peeglise.
Mis puutub PL autodesse siis AHOLA ostis ära SUNQVIST TRANSP. neil aga oli juba kõva leping PL-ga. Nüüd siis karvajalad sõkkuvad K.-Eurosse, nad on lihtsalt AHOLA partner kes teostab vedusid lõuna poole meist.
aholamees,sa ise oled ju pekkadele samasugune "karvajalg",kes"sõkkub" K.-Euroopasse
kui pidada normaalseks tööks koorma mitu korda päevas sorteerimst ja kardinpoolhagisega tagaluugi mängimist urgastes-siis te mehed pole vist normaalset tööd teinudki.
p.s vaatasin enne hädaldamist peeglisse-ei midagi huvitavat.
Muidugi tore vedada täis koormaid. Aga pole see korjamine jagamine nii hull midagi, kui väheke mõistusega seda teha. Kõige lihtsam on muidugi kiruda, aga kui tehtud töö eest ikka tunduvalt vähem tasustatakse, siis on muidugi raske stiimulit töö hästi tegemiseks leida.
Need kiidulaulu lauljad siin ilmselt "pille" oma "järjestajatest jüngritega". Tahate teada hoholla tõelist nägu siis minge ja proovige. Ilusat muinasjuttu,mida algul räägitakse pole mõtet kuulata ja südamesse võtta.Proovige ja saate teada,kuidas orja elu on. Ilusat päeva ja kõike kaunist!
Kas keegi teab,oskab vastata,miks aholas töötavad soome autojuhid ei käi euroopasse? Jääb mulje,et soome autojuhid ei tule ei ida euroopas ega ka lääne euroopas lihtsalt toime või on põhjus selles,et nad ei saa iga reede õhtu koju?
to: uvitab ikka. Soomlased sõidavad aholat 25 meetriste autodega, teatavasti on nendega euroopas liiklemine keelatud. aga muidu sõidab somme euroopas päris piisavalt, aga nad lähevad ikka laevaga, mitte maad mööda eestist läbi.
Minu nägemust järgi käivad sommid lääne euroopas ainult ja mitte eriti kaugel, ida euroopas pole ühtegi sommi näha. Järelikult nende hinnaklass ja pakutav veohind ei lange kokku, et läbi eesti ja maad mööda sõita. Sommidel meeldib laevas juua ja mõmiseda omavahel ja siis seal autojuhtide ruumis või saunas magada, kes kuhu jääb magama.
Soome autod sõitsid juba enne laevaga läbi Saksa-Austria Tsehhi ja Ungarisse,läbi Itaalia laevaga Kreekasse ja ilmselt ka nüüd.Vanasti olid põhjuseks paljud piirid,mitte-EU maad ja teede kvaliteet.Tänapäeval enamasti keelebarjäär,sommid slaavi keelt ei valda ja inglise keel ka üpris hale,ja lihtsalt harjumus sealtkaudu käia.Miks peaks ta tahtma läbi ida sõita,kui Koppel käsib Pärnus prozed ära võtta,pan teeb kiiruse eest ja kettast trahvi ja slovakk lunib presenti.Valge rahvas tahab ikka mugavamalt läbi saada.Soome kuskit ei huvita Zambrowi parkla,ei tunne ta tarvidust kellegagi koos matkata,et läller punane oleks.
Ega soome registris olev auto veel tähenda seda,et seal sangas soomlane on.olen täheldanud,et euroopa pool 90% tõenäosusega istub soome registrimärgi taga peidus maarjamaal pärit kuski.
ongi nii, et eestlastel meeleheide,aga põhjanaabritel kuidagi tihedalt heited üle parda,rõdult alla jne. ei vaidle,et laevades ka eesti autojuhid jõmisevad meeleheitest,aga naabripoistele sommidele jäävad tugevalt alla. on arenguruumi veel tugevalt.
kellele ei meeldi,pange haaked aia äärde ja olete vabad. meil poolakad ja tulemas tsehhid,slovakid,rumeenlased,bulgaarlased jne. kristlus aitab õnne ja jõukuse meie õuele!