olen kohanud ka igasugustes muudes ametites hobusesabaga "lenineid".
reeglina nad päris laia silmaringiga inimesed.
niisuguse lookiga kuskiga/juhiga palju rohkem rääkida kui meie nahkvestis
vuntsiga-inimene elus ka midagi muud teinud ,mitte pool elust kuskile hoovi tagurdanud.
Näha,et ahola truud kutsikad siia klähvima tulnud-muist valdab neist päris korralikult kohalikku keelt. Kustid kustideks,aga ega need klantsitud kaunitaridest soome lapsülemused ka just suurt väärt pole. Tihti on neil probleeme ka tervisega,kuulmise,nägemise ja arusaamisega.
Tere!
Eks sellised mehed olegi tegijad! Võtvad viina, sõitvad päikseid. Sellise juhiga pole ju midagi teha, kes kella tunneb ja viina ei viska ja suitsu ei tee, tahab koormakinnitus vahendeid ja ei ta mis lisasid veel auto peale. Kõige tipuks küsib veel raha ka oma perest eemal oleks aja eest ning autoga pole nõus püsivasse abiellu heitma.
Meeldivaid matku, nael kummi ja ketid rooste!
Tore on lugeda asjalike sõnumeid. Soomlane jälgib hoolega ,et tehnika ei viibiks põhjuseta liiga kaua nende territooriumil. Vajaduse korral saadavad riigist välja.
Ahola omasid ei näe see tõttu ,et nad kasutavad geograafiliselt lühemat teed, mis pole kuidagi enam seotud maantee transpordiga:)
Oi küll on tore, kui nii palju ja nii tarku isiksusi siin foorumis sõna võtmas. Eks ma ürita ka edaspidi madalamat profiili hoida. Tarkadele pole ju ilus vahele rääkida.
Roolikeerajatele meeldivaid matku, nael kummi ja ketid haljaks!
Lugupidamisega hundipoeg.
Aare750 kas saan õieti aru, et oled selleks korraks Ahola hoovi jätnud ja siirdunud uutele ja loodetavasti palju lubavamatele tööradadele. Kui nii siis soovin sulle siiralt edu. Ei ole see Ahola kindlasti halvim koht, kus sõita ja kelle koormaid vedada. Ka pole need nüüd need kõikse kaalulisemad lastid. Eks see ülekoormus sõltu suuresti ka haake kandevõimest ja seda liigutavast autost. Mis ühele paras, see teisele liig.
Kõvad eestimaised rekkajuhid Soomes keha III, ehk raadio2 levialast kaugemale palju ei kipu. Tea kas oht ära eksida või milles?
Foorumis siin liigub igasugu tarku ja andekaid kirjamehi, kui paljud neist aga teevad igapäevaselt või on kunagi teinud seda veoautojuhi tööd on iseküsimus. Siinseid kirjutisi lugedes, kui aega ja võimalust on siis paljud on vast veokit näinud heal juhul liikluses aga osa vast vaid pildipeal.
Roolikeerajatele meeldivaid matku, nael kummi ja ketid haljaks!
Lugupidamisega hundipoeg.
Hunt, oled asjast täiesti õigesti aru saanud- asi sai tõesti otsa paraku, ja kahjuks minust mitteolenevatel põhjustel, muidu oleks kindlasti edasi seal olnud. Ja ei ütle mina Ahola kohta küll ühtegi paha sõna, ei ole ma selle pärast ka kibestunud või masenduses, et otsa sai, elu läheb edasi :)
Mis kaaludesse puutub, siis minul oli poolhaakel 30 tonni koorem täiesti tavaline ja teljekoormused korras (auto oli siis muidugi 3-teljeline).
Mis minu edaspidisesse saatusesse puutub, siis olen üsna kindel, et järgmine töö ei ole mul ''pika otsa'' peal, aga see selleks. Tänud Sulle, hundipoeg, heade soovide eest hea on tõdeda, et ilmas ka veel heatahtlikke inimesi alles on :)
oi heldene aeg, hundipoeg kehäkolmemehi dissimas! mida mu kibestunud silmad ka lugema peavad. said naantalis meheks lõpuks? nii nummi. ega ometi selle riigihanke toel soetatud super-hüper digikaardiga sadulveokiga?
aja ma olen nüüd registreeritud, ämbriga rispekti ja haljaid kette paluks
ära nüüd pahaga võta härra aare750 aga on teist kuidagi rohutirtsu mulje jäänud küll - kord siin, kord seal. loomulikult leiab põhjuseid, miks ja kuidas aga tavaliselt korralik töömees (selline, kes peale oma õiguste ka kohustusi teab) firmast firmasse ei liigu.
ikka liigun küll , töötasin eesti firmas ja kui õnnestus soomlase alla saada , siis ka kohe läksin . ja kui tuleb veel parem pakkumine , lähen kindlasti sinna . nii on lood meie kõigiga samblapoiss . ei laulata meist keegi väikse palga külge , muidugi kui pole haigusega tegu ...... EHK PATRIOODIGA !?
Vaata, hr. sammaljalg, ma usun, et ei ole sinu näol tegu auto24 foorumi Hr. Mangiga, kes kõike teab, mis maailmas sünnib ja ennustada oskab. Kui me räägime õigustest (ma ei tea, miks sa seda sõna üldse kasutasid), siis pole ma kunagi olnud selline, kes näpuga seadustes järge ajab, mulle töötegemine sõna otseses mõttes meeldib (imelik ja uskumatu, eks) ja oma kohustusi tean ka väga hästi ja olen ALATI ka need täitnud. Olen varem rääkinud, et olen Rootsis metsaka peal olnud- usu mind, ma oleks siiamaani seal, kui asjad poleks minu (ja minu töökaaslaste) vastu keeranud, ja seda isegi mitte meie Eesti ülemuse süül. Käsi südamele, ei ole ma seni ühelegi ülemusele oma tööga pettumust valmistanud.
Küsimus ka siinkohal sulle ja teistele nokkijatele- kui töö ühes kohas otsa lõpeb, kas te siis lähete uude töökohta, et edasi elada või jääte koju istuma et ''rohutirtsu'' märki külge ei jääks, mida te hoolega siin mulle tahate külge kleepida?
Jah, ma ei ole vast isegi nii vana kui sina, Sammaljalg, seega 30-aastane staaž ühel töökohal oleks isegi teoreetiliselt välistatud. Kas kuskil on mingi reegel, et inimene peab ühe töökohal teatud aja ära olema?
Ma arvan, et ma tean vastust sellele küsimusele.
Ja nagu varem olen öelnud- mulle Ahola töö meeldis ja sobis ning ei olnud mul probleeme tööga ega ka läbisaamisega logistikute, ülemuse ega töökaaslastega, polnud probleemi klientidega suhtlemises ei soome, rootsi ega inglise keeles, ütle siis, hr. Kõiketeadja, miks ma oleks pidanud sealt ise ära tulema?? Vähe imelik ei tundu?
Ja üleüldse, kurat võtaks, kui te mind ja minu elulugu ei tea ega tunne, mis õigusega te üldse siin kritiseerite ja sildistate??
polnud seda nutu- ja halajõge õigupoolest ära teeninud aga las ta siis olla, loll on see, kes vabandust ei leia. alati leiab mehi, kes on ise kõige paremad, toredamad, ilusamad ja kõiges on alati süüdi keegi teine või miski muu. kütusehind, poolakad või iraagi sõda. kui sa poleks oma tiraadiratast nii uljalt käima veeretanud, oleksid sa endast kõvasti vähem rohutirtsu mulje jätnud :D
Keegi pole kuskil midagi halanud, mulle ei meeldi jätta lahtisi otsi.
Ja teiseks: sa räägid, et ma süüdistan kedagi- ei, ma ei lasku nii madalale, et mingi asja lõppedes kellegi pihta hakata ***** loopima, isegi kui põhjust oleks (mida praegu ei ole).
Aga nüüd teeme nii, et kuna see teema ei ole minuga seotud, jätame selle jutu nüüd sinnapaika, sellest ei saa keegi targemaks.
PS. Järjest veendun ka oma kallite kaasmaalaste ''sõbralikkuses''. Tore.
Over and out.
sm. profiirori mõgin algas pihta . teatud , tuntud , kõige parem , targem ja ilusam poiss hakkas räägima , kuda me elama peame . edu ullikesele profiisorile.
allandol sama mure. km hind parem, kuid raha tuleb aeglasemalt.
mõistusega vedaja ei sõida kumbagi all ja head autojuhti sealt ei leia.
kui tahad kõvasti pidutseda ja vähe palka, siis anna minna. laevas selleks võimalused olemas.
Mina olen Aholat teinud pool aastat, vahel ajab ikka vihale küll, kui saadetakse 25m autoga mingisse urkasse, eriti talvel ja Soomes, kus on ikka kuradima libe. Teine kord jälle jookseb väga hästi, täis koorem ühte kohta ja vahel nii mitu ringi järjest. Väga ei meeldi ka see, et laed täis koorma peale ja siis Naantalis või Nykvarnis tõstetakse kõik tühjaks ja pannakse uus koorem.
Aga siiani olen hakkama saanud endaga ja tööga ning ei vingu ka.
Sõidan eesti nr autodega ja tööandja kohta ka pole viriseda midagi. Loomulikult tahaks rohkem raha saada, kuid kui saaks rohkem, tahaks veel rohkem jne.
Neile, kellele ei meeldi, on kõige lihtsam, kui nad mujale lähevad, sest keegi pole kuhugi naelutatud.
Kindlasti on paremaid firmasid, kuid ega kõigile pole loodud elada kullas-karras ning mõni loll ning lombakas peab Aholat vedama;).
Huvitav, mida need"kristlastest" ilukõnelejad on vello põhhile lubanud,et nii optimistlikult siin kirjutab? Äkki pole veel selle firma tõeline olemus kohale jõudnud.
Kas olete huvi tundnud, kui palju kilomeetreid teilt või teie isandatelt see "kristlik" firma sõna otseses mõttes VARASTAB? Kuidas suhtuda sellesse,et muist laevadel nende bronniga soome kuskidel olid laeval söögid,aga poola ja eesti autojuhtidel mitte? Kas see ei ole otsene mõnitamine ja koha kätte näitamine? Nimetame seda autojuhtide söökide varastamiseks jne.jne. Selle klubi eesmärgiks on teha teised endast sõltuvaks(garantiikirjad,võlad) ja seda kuratlikult ilusa ja heasoovijaliku näokesega. Varastatakse ka oma koostöö partnereid laeva firmasid,valetades koorma kaale ja sisu. Nad kasutavad kõige alatumal kombel ära eesti majanduse madalseisu ja inimeste abitud olekut(tööpuudust)
Muidugi edu nn."lollidele ja lombakatele" selle klubi kiitmisel ja orjamisel.
Kallid sõbrad ! Seda nimetataksegi turumajanduseks . Iga kapitalist lüpsab teid nii-kuis saab ja kui teist enam midagi saada pole antaksegi jalaga p...e .Nii-et elu on juba kord selline , mis teha ?
Kas eesti pole mitte TÕELINE orjapidajate maa ??? C kat autojuhile jaotusvedudel pakutakse vähem kui 2.- euri tunnis , 30.- eeki. Ja see , et ahola peest tõmbab km-ga jne jne . Seda on tehtud kõikides firmades ja ikka eesti aja algusest , see pole üllatus kellegile . Muide sinu spidoka järgi , siis palju sa läbi sõidad euroopas , ei ole kunagi raha makstud . Sa võiksid asjadega ennast kurssi viia ja mitte ainult aholat sõimata ...........tõesti peaks sellest aru saama , et enam pole sotsialism , vaid ikka kapitalistlik ühiskonna kord . Ja nõrgemad jäävad alati kaotajaks !
Kuidas see asi nii valusalt hinge puudutas??? Kas läks konnasilma pihta või?
Kurb,et see ei olnud sõim, vaid tõene info. Teadupärast olla tõde ikka valus.
kle sõber , mulle ei lähe ammu korda see palju sa estis palka saad . ei konnasilmu ega muid pudulojuseid . ori oled sa eestis kindlasti ..........ka see on fakt ja tõde !!!!!
õeldi ju , et transamehel hea jutt nagu s......t , jalavari viletsake . nüüd polegi teist enam siin õpetusi jagamas , et kuidas ta nii ja naa palju oma eidele palka maksab ....... 100.- eeki tunnis siis kuus pea 20 k. miks soome minna , tekib küsimus , transamehel kindlasti vastus olemas ......
paistab, et siin on koos 2 euri mehed. aga miks peakski neile rohkem maksma, kui tegemist foorimiautojuhtidega. irw
ma ei tea ühtegi nomraalset töömeest, kes teeks jaotusvedu alla 5 euri tunnis. ma pole kindel, kas julgekski selliseid tegijaid tööle võtta. pärast ei jõua varastatud kaupa ja kütust ja lõhutud autot kinni maksta.