Kas valgustaksite vahelduseks palgatasemeid (euroopasisene,kodu-euroopa-kodu,kanuuga sõiduga,eestisisene)
Mõni nn.labase mõttemaailmaga tööandja[on mõne ekstrafrukti(kelle tausta ise kontrollis) käest põske saanud ja nüüd valab ülejäänute peal viha välja] ilgub siin ikka kõvasti-oled oma hädades ise süüdi:d:d:d (PEALE RAHALUGEMISE MIDAGI MUUD EI OSKA JU )
oleme näinud neid kõrgepalgalisi tegijaid, kes teevad 12 kuud tööd ja kõrget palka saavad heal juhul 3 kuu eest. ülejäänud on tööandja lubadused ja võlg. targemad saavad sellest paari kuu jooksul aru, lollimad elavad õndsas lootuses, et äkki kunagi saavad raha kätte.
ei ole veel tähele pannud autojuhtide või muude lihttööliste puudust. arvestades kütusehinna kiiret kasvu ja selle mõju maailmamajandusele, siis niipea seda ka ei teki. pigem hakkavad müügiplatsid vaikselt jälle liisingu poolt äravõetud autodega täituma ja foorumiautojuhtide seltskond jällegi suureneb.
Vähemalt üks kvalifitseerus :D:D
Kahjuks ei keera ma rooli pea 10 aastat ,tahtmatusest sinusuguse rahakotti täita.See amet pole sama ,nagu eestisisene 200 km taha koorem viia ja saada 700 ühikut kuus kui sa seda ei mõista siis oled vale ala toimetamiseks valinud või teadlikult orjakontori avanud.
No pole ma kunagi palgaga petta saanud , seda tööd teinud 1998.a. alates. Ma ei saa aru mis , miks peaks autojuhti hujjama , kui minu poolt on kõik korras !? Selge joomarite ja varaste luul , see on ju fakt , olge ausad enda vastu !
ilma tööandjateta poleks ju juhtidel kedagi kiruda. mis veelgi hullem, keegi ei saaks juhtidele palka maksta. nii, et väheke austust võiks tööandjate vastu olla.
siinsetel kõvadel juhtidel seda vaevalt on, sest need ju reaalses elus hakkama ei saa. internetiroolis võib omale palju ette kujutada.
ega ei kujutagi. elu jääks lihtsalt elamata kui autojuhte poleks. järelikult on autojuhid kõige aluseks ja peaksid olema kõige suurema palgaga ja lugupeetumad. arstid ja õpetajad on autojuhtide kõrval täiesti mõtetud ametid, sest ilma autojuhtideta poleks neil midagi teha. jne
iga lihttööline kujutab omale asju ette. aga reaalses maailmas tegelevad insesnerid sellega, et lihttöölisi asendada robotitega. kui natuke fantaseerida, siis tulevikus muutub baranakanäppijate vajadus väiksemaks, sest kaubavedu pikkadel vahemaadel on võimalik efektiivsemalt ja väiksema tööjõuvajaduseta korraldada. juhtide vajadus jääb alles jaotusvedudel, kus on nõuded juhile kõrgemad, kui pikaotsa meestel.
no lihttöölised andke tuld. tõestage, et autojuhi amet on oskustöölise oma.
Tööandja, on loll aga vähemalt järjekindel . Ei ole mõtet langeda utoopiasse . Või saad sa sellest rahulduse ......Mis sul tegelt viga on , kas ei suuda naise kapriise rahuldada või mille point ? Või naist rahuldada , aga selleks pole ju rekkameeste foorum , vaid naiste voodifoorum .... NB ! Ja veel, meie pole süüdi , kui sa omale tööd ei leia , selleks jälle CV keskus .
Aga te rekkamehed, kui load taskus, ostke endale uus auto, hankige vajalikud tegevusload ja äri käima. Siis saate endale korralikult palka maksta, inimväärsed töötingimused luua, olete iseenda peremees ja ei pea siin tööandjaid siunama. Omad mured ja omad rõõmud, ning kedagi ei pea enam süüdistama, ei heas, ega halvas. Hiljen pensionipõlves, helesinisel merel, luksusjahil, imeilusate tibidega, hea drinki võtta ja möödunud aegu meenutada, ning õhtuti linnatänavatel oma Ferrariga roolikeeramist meelde tuletada. Nii, et edu!!!
lihtne küsimus 3x- le,audi a6 v6-le,tööandjale,aina põnevamaks.... ja muudele selle seltskonna onaneeriatele.koorem orgaanilisi peroksiide eestist konna.millised nõuded,millega vedada? se ju nii lihtne ,lollid autojuhid teavad.aga teie tehke onamises paus ja laduge ritta kõik selleks reisiks vajalikud teadmised ja nõuded,kui hakkama ei saa tuleb onamine igaveseks lõpetada.ja see oleks teie jaoks katastrof,sest muud te ju ei oska. teie vastuseid oodates
to natuke autojuht . Oli ju arvata , et muidu targad kommijad kohe *****li maas , vastust andes. Vastake siis , siin ju tööandjad jne tegijad koos. Meie ainult väheke autojuhid ! Ootame huviga .
Olen sinuga täitsa ühel nõul.
Ma ei soovi eales , et juhtub "katastrof".
Püüan natukenegi ette kujutada neid teadmisi mida valdad , et vedada misiganes konna.
Sa pead mäletama kuhu oma masina viimati jätsid.Arvestades , et eestis on mitutuhat küla pole see üldse lihtne ülesanne.
Eestis on ca 6000 rekkat. Järgnev ülesanne ei ole kergete killast.Milline neist on sinu oma.
Juba nende kahe esimese ülesande lahendamine eeldab kõrgtasemelise kompuutri võimeid.
Järgnevalt õpetad sa autoomanikke ja logistikuid kust ja milline koorem on sobilik võtta, et jõuda konna .Sa pead valiku tegema tuhandete eksportkoormate hulgast. Ausõna , mul pea juba suitseb ja austus sinu vastu aina tõuseb.
Nüüd sammud sa auto juurde. Ja autol on kaks ust . Jällegi oled just kõige õigem mees teadmaks kummast uksest sisse minna.
Valid taskust mitmete võtmete hulgast selle õige ja avad ukse.
Järgneb tõeline hullumaja. Nagu oleks maandunud lennukikabiini.
Kümned ja kümned nupud ja näidikud. Ajan käed püsti ja annan alla.Siin minu mõistus lõpeb.Mida need kõik tähendavad ja milleks nad on ja kas ma pean nad ka konna kaasa viima.
Edasises toetun ainult sinu teravale intuitsioonile ja tarkusele.
Selle masina peab käivitama-----
aga palun teid siin ma lõpetan sest ma ei soovi , et juhtuks katastrof.
Kah natukene autojuht. Palun vii see koorem konna sest sa tead neid pabereid ja teadmisi.
Omalt poolt luban , et teen onamises väikese pausi.
rõõm kuulda ,et jõutsid äratundmisele ,et kuulud ka audi a6 ja mu selle seltskonna hulka. seda peaksid muidugi kuskil kangemas lehes (nelli teatajas või kroonikas)kuulutama
jumala eest, ärge lõpetage onamist, muidu veel hakkate sigima. jätkake käsitööga. mida tihedamini, seda parem.
ma ei saa aru, miks käib mingite ametite maha tegemine? võrrelda, autojuhte õpetajatega, see on ju laus lollus. sama hästi võiks võrrelda lehma lennukiga. muide, kes maksab õpetajale palka. vale vastus. ei maksa riik. me kõik maksame. mida suurem palk autojuhil ja ka igal teisel ametikohal oleval töötajal, seda rohkem saab maksta ka õpetajale, päästeametile ja ka politseile. ega need logistikud ka mingid imeinimesed ole, et neile peaks maksma miinimumist rohkem. häid logistikuid on siiski vähe. näide elust enesest. autojuht jõudis euroopa reisilt. pani koorma maha, võttis uue peale ja siis logistik helistas, et nüüd siis vaja x päeval koorem seal riigis maha panna. juht vastu, et pole võimalik, et kettad lähevad lõhki. sellega jutt lõppes. järgmine päev helistas logistik, et tead, käisin poes vaatamas ja need kettad ei maksa midagi. logistikuks mingi noor tibi.
tahan öelda, et ameteid on erinevaid, töötasusid on erinevaid, igaüks müüb end nii kallilt kui suudab. ei ole teie asi plägiseda ja alavääristada teisi inimesi ja ameteid. kõik ei saa ju ka olla direktorid ja ülemused. peab olema katöötegijaid.
See "ketaste hind" oli muidugi hea nali :)) iseasi palju neid vanu häid ketta-autosi veel järel on ning kui kaua ketastega üldse sõita lubatakse? Kas ei ole mitte 2012 või 13 kui peab kõigil digi peal olema, teab keegi?
kunagi kui need digiparaadid tulid, siis oli juttu, et kohustuslikus korras välja ei vahetata, aga kui kettaga tahhograaf katki läheb siis tuleb digi peale panna. et remontida ei tohi. millal ja kas see seadus kehtima hakkab, seda veel ei tea, igatahes sel aastal remonditi küll veel analoog tahhot ja ei ole ta maininud ka et selline kohustus tuleb. samas ma arvan, et need kettaga autod lähevad veel hinda. aga samas kui nii hullult magnetit kasutatakse siis ju vahet pole.
Ketast ära visata on ikka edulisem, kui magnetiga mööda ilma ringi kimada. Ise kasutan magnetit ainult erijuhtudel, mõneks liigutamiseks laadimise ajal, et puhkus ei katkeks. Teisalt, kui saksa teemaks peal, siis on see enda petmine. See arvestab ju ikka läbitud kilomeetreid.
Muide Hr.transpordi firmade juhid, kui te arvate et hoiate kokku oma logu autode pealt siis laske käia. Kui keegi küsib teilt siis esimene asi vastusena on " Auto juht ei remondi"!!! mis asja, autojuht on autojuht ja rem.luksepp hoopis teeb seda va remondi asja. Mina neid kahte asja segi ei aja. Jäägem siiski iga üks oma liistu juurde. Vot selle need masinad tuksis teil ongi.
aga kui autojuht on nii lammas, et ei oska-taha-suuda öelda autoomanikule, et see sõlm hakkab otsa saama, või teeb imelikku häält. ikka pannakse viimase vindini, nii, et jupid taga ja siis kirutakse ning ei tea kes süüdi. kui isegi lihtlabast pirii ei suuda autojuht vahetada, siis millest me räägime. ja kui autojuht remonti teeb, siis tuleb talle selle eest ka maksta, see on loogiline. mitte, et päeval sõidab, öösel remondib ja päeval jälle sõidab. ja palka saab ainult juhtimise eest.
muidugi, "kah autojuht", kui sul pirn läbi ja sadul roostes, siis mine ikka servicesse. ära oma käsi määri. Oleks õnne, et sinusuguse suhtumisega juhi käest kunagi autot ei peaks saama. Kui sa üldse oled autojuht, sellise lolli jutuga.
Pirnivahetus ja autoremont on eri asjad,st pirnivahetus pole remont mida mainida.Remondi all mõeldakse ikka,boss arvab,et pole serviisi vaja ja vaheta nt kabiini amort ise ära.
Valge särk ja lips ees , sisevedudel ! Eriti veel näiteks soome , rootsi , norra lipu-all Ja ei huvita loksud , mis eesti vahet kimavad . Ok , pirni vahetan ja sadulat ka määrin ja seda ajaviiteks , aga mutrit keeravad juba teh.abi vennad. Ja seda hoolduses , mitte kuskil garaazinurgas .......... Loodril ju ka raiped sõidus . Edu poisid , tüdrukud ! Lapsed , ärge mõlisema hakake , tehke tööd . UUTEL AUTODEL !!!!! MINA RAIPPESSE EI ISTU .
Mingit imeliku ajate siin, üritusest on meil aasta jooksul käinud osavõtmas oma 50-60 üritajat ja enamasti see ürituseks ongi jäänud, nii et hind saab vaid tõusta, mitte langeda ja vähem tuleb seda kaabuga tegelaste mula kuulata.
. 0,95 cent km . kalkuleerige edasi matemaatikud . kuus umbes 12 000 km ,min , paneme autojuhi palgaks 1,5 tuh , eure,kuus . antke siis ka laiale ringile teada , mis kus . raha alles jäi. kasum . saksa ´konna vaheline. lööme kella käima , millal tuleb vastuseid kasumi nr-ga ??? NB. kõik maksud on vedaja kanda . Ainult ninast jutt. Ja veel , ainult täislakud . korjamist ei ole. kõik andmad on antud , huvitav oleks lugeda vastust , sellele kirjale.
Selle raha eest on liigutajaid piisavalt ! Nii usun mina , ehk naiivselt . Lööge andmed exelisse ja mis tuleb vastuseks ? Lihtsalt väga paljudes foorumites on sellest veohinnast juttu olnud .
Loen ja kohe tunnen, kuidas niigi hea tuju veelgi tõuseb. Küll on tore kui on selliseid tublisid ja andekaid. Mõningased asjad jäävad ka minusugusele lihtsale tööinimesele arusaamatuks. Aga noh foorum on küsimiste koht ja kindlasti leidub piisavalt tarku, kes oskavad ja viitsivad asja seletada.
Mis viga sel valgel särgil autojuhi seljas on. isegi mingid päevad sõidan valge särgiga. Kas jälle midagi valesti teinud? Lasen siin silmade eest läbi kaas roolikeerajaid ja pean tõdema, et ühtegi lipsuga sõitvat juhti aastaid juba ette ei tule. Aga kas seda lipsu nüüd taga nutta? Ei leia vajadust ja põhjust.
Samas ehk mõni tegija ja teadja seletaks, miks peab ühtesid autojuhte teistest paremaks pidama selle järgi kuhu üks või teine sõidab? Kas siis Kesk-Euroopas sõitev autojuht on kuidagi tegija, kui see, kes käib kodu ja Kesk-Euroopa vahet või on see autojuht kuidagi viletsam, kes osa nädalast laevas ja sõidab ja ronib Skandinaavias? Isegi neid mehi, vaid koduse Eesti piires sõidavad ei saa selle pärast viletsamateks juhtides sellepärast pidada, et Eestist väljas ei käi.
Ka on mulle vähe segane, kas tõesti on oluline, et auto oleks aasta või heal juhul paar vana ja kui juba vanem siis viletsam juht? Kas pole vähe madalalaubaline mõtlemine? Olen ise sõitnud päris uuega ja peale seda ka paar aastat vanemaga ja sõidetud ka pea kümme aastat vanaga. Paraku vanemad, isegi korralikus seisus kiputakse Aafrikasse maha müüdavat.
Roolikeerajatele meeldivaid matku, nael kummi ja ketid haljaks!
Lugupidamisega hundipoeg.
Saksa teemaks ca. 0,17 eur, konna teemaks 0,38 eur + belgia 8 eur/päev, kütus ca 0,38 eur ( millest saad käibeka kunagi hiljem tagasi) juhipalk 0,16 eur + maksud.
Konnas sõites on kulud juba ca 1 euro, kui tahad juhi palga pealt korralikult maksud ära maksta, mis kasumist me räägime?
Autoliising, remont, rehvid, auto sissemaks ca 7-8 tuh eurot, kui tahad korralikku autot. Neid ei arvestanud siia sisse.
ok hunt. Kuid mina autojuhina ei hakka autol silda vahetama keset baani . Ma ei saa aru miks sa targutad . Olen alati vaadanud ja pole aru saanud , miks sinu kallal ilkumine käib ja alati , sa hakkad ju pläusti suust välja ajama , kui siia ilmud . Kirjutan ma valesti või kuda tundub ??? Miks sa alati mõlised ja targutad , teiste kallal . Ja mis suhtumist sa sammaljalalt või veel kellegilt ootad ............regatud kasutajatelt , ma seepärast sammaljala kirjutasin . On sul seda mõistusenatukest ikka palju puudu , nõustu seekord minu ja paljude teistega !
Ei ole siin midagi targutada , siin on ehedalt näha , siis jüri arvestuses , et kasum kipub 0 olema . Küsin niimoodi , et miks ikkagi on teed rekkaautosi paksult täis euroopa , kui kasum on 0. Ehk maksan ise peale , kus on loogika või olen mina loll , mis on ka võimalik . O,95 ninaga ei ole väga väike pakkumine , on veel väiksemaid tehtud . Paluks mitte pläägutama hakata , ikka asjalikult asjast .........
Ära elavad need, kelle teemaksud maksab tööandja või ka need, kes sõidavad läbi poola Euroopasse, sihtkohaks Belgia, Holland, Taani vms. Sel puhul ainult eurovignette ja saksa kilomeetri teemaks, mis euro4-5 puhul on vanas rahas vist 2,75eek/ km, võin peale koma veidi eksida. Leedu ja poola ei ole märkimisväärne summa, kuid kilomeetreid tuleb korralikult. Mis on sellise töö eest makstav km hind?
Siis saksa - prantsusmaa vahet kulgemine on suht mõtetu tegevus , kui maksud maksab vedaja ja km hind 0,95 cent km. Või , kui siis väga väikse kasumiga , millest ehk ainult leiba osta saab , aga vorsti peab juba naabrilt laenama !? Ootame , vaatame vast keegi veel midagi asjast arvab ?
Ma ei teagi kas naerda või kuidas ma nüüd pean suhtuma?
Mina ei leia, et suuremaid remonditöid peaks juht teel tegema. Aga seda au ma ka endale ei võta, et soovitaks juhtidel ise kesk paani või parklat sillavahetuse või mõne suurema remonditöö ette võtta. Eks iga juht tee just neid millistest jõud ja mõistus üle käib. Minu teada ja mäletamist mööda paljusid remonttöid teel ja teeäärsetes parklates üldse teha ei tohigi. Parandage teadjamad kui eksin. Mind võib alati parandada. Kui keegi tahab oma muidu nässu läinud päeva välja elada, siis aga palun. Mul aastatega karastunud närvid ja parkunud paks nahk.
Ma pean tõdema nüüd, et see lause kus väidad mind kellegi kallal pidevas võtmises, küsin otse ja läbi lillede. Kas sa väheke puusse ei pane? Nüüd peaksin endale selgeks mõtlema ja siia ilusti katsuma kirja panna, et mis suhtumist ma siit foorumist ootan. Ausalt, minu meelest elan ise ja lasen ka teistel elada ja las igaüks tee just seda mis ise tahab. Mina nüüd kindlasti see isik ei ole, kes teistele elu ette kirjutama hakkab.
Enda arvates on mul mõistust just nii palju, kui mul on, endale piisavalt. Seega sinu vilistamisega ma sinu kurvastuseks ei nõustu. Loodan, et sa ja ka teised targemad foorumilased väga ei kurvasta ja südamesse ei võta.
Lp. Hundipoeg, kirjutad teemast mööda, teemaks on palgad, transa hinnad jms. Kui tahad endast kirjutada, siis tee palun uus teema või mine kuskile naistekas.ee seal võid kõigile rääkida kui kõva rekkamees sa oled, kui ägedad kotad sul on või kui hästi nahvest kärab. pikk jutt-s...t jutt.
Kas sul on teemast rääkida ? Ootaks sinult, foorumite ajaloo, kasvõi ühe asjaliku postituse !? Räägi asjast , teema on sul ees . See meid ei huvita , mis lõhnaga su naine täna lappe kasutab ......
kogu seda teemat kõrvalt vaadates tekkis küsimus, et kuda te neis puhkekohtades omavahel läbi saate? või istute igaüks oma kuudis ja ainuke tähelepanu kolleegile on läbi akna keskmise sõrme näitamine? ega siinseid fooruminimesid vist paljud avalikustada julgegi- oht pasunasse saada.;)))
siinsed tegijad on kuni lõunani kaubikuroolis ja veavad leiba-saia laiali, aga peale lõunat saavad neist unistuste rekkamehed, kes vallutavad foorumimaailma.
Rootslased on koonerid ja nende sabarakud ****pead.
Jebivad autojuhtide ajusid ja kui midagi ei meeldi löövad minema.
Nende debiilkute autod tunnete ära valge ja siniste triipudega, katusel valgus reklaam ( nime ei hakka siiski mainima )
Pidin istuma kodus pool aastat enne kui normaalse rekka töö sain.
Nädalavah kodus ja laevas tasuta toit jne.
Euroopas ei kannata autojuhina töötada, palka ei saa ja sõitma peab palju.
Ilus päiseline ilm õues ja aega ka siia foorumisse vähe õli või süsi lisada. Siis tegijatel mida pureda ja et igav ei hakkaks.
Teemadest möödakirjutamine on ju selle asise foorumi firmamärk. Seda kõigis siinsetes teemades vist.
Palkad on ju salastatud ja mingit riigi või ametiühingu poolt etteantud norme ei ole. Eks iga mees (naine) tea kui odavalt end müüb ja oleneb enesemüümise oskustest, kui kõrgeks suudab hinna kruvida. Kõiki andmeid ei tohi avalikustad, need nagu firmasaladus. Aga nii palju ütlen, et saan ka seda keelatud km palka ning tänase päeva seisuga on see 0,05 EUR/km. Kellele vähe kellele palju. Mõningad tasud tulevad lisaks nii kujuneb päeva-, nädala-, kuu- ja aastapalk.
Kuna olen lihtne autojuht vaid ja isegi mitte logistik või vedude järjestaja, siis ei saa ka kiidelda teadmistega, mis maksab aluse või tonni või täiskoorma vedu mingile kaugusele. Aga kindlasti on selliseid hiilgavate teadmistega mehi siingi foorumis suisa hulgi, kel võimalik hiilata.
Miskisse foorumisse naistekas.ee ma nüüd küll siirduda endast kirjutama. Ka ei pea ma ennast mingiks ülikõvaks ei rekkajuhiks ega veoautojuhiks. Kindlasti on minust kogenumaid ja palju edukamalt oma tegemistega toime tulevaid. Mina olen seni oma tööülesannetega hakkama saanud ja kuni veel saan seni ehk jätkan, kui miskit uut ja huvitavamat väljakutset just ennem ei leia.
Kotad? Peatakse silmas nüüd puukaid või turvasaapaid. Mõlemad on olemas ja ühed sõiduajal astmelaual, teised küljekastis. Mõlemad mõeldud autost väljas liikumiseks. Mingid erilised need nüüd kummadki ei ole. Seega ei ole ka midagi nende ägedusest lisada.
Tundub, et mul siinsete foorumilaste silmi arenguruumi kuhjaga, puudub mul siin nii oluliseks peetav nahkvest ja ka maikaga ma ei sõida. Luban, et mõtlen, kas seda viga parandada, aga kaldun arvama, et minu poolt mitte.
Kas neis siniste vilkuritega autodes just alati ****pead istuvad. Olen aastatega arvamusel, et eks jamasid autojuhtidele sageli just me ise ja meie austatud kolleegid ise endale kaela tõmbavad. Ütluski selline, et õige hõlma ei hakka keegi. Kui ikka juhil omaloomingu korras midagi korrast ära või joonestamisoskus pole piisav, eks siis tule väheke kooliraha maksta ning mõned õpinguaktsiad soetada.
olin ka paar aastat tagasi euroteedel, aga ütlen teile ausalt ,et enne ma tagasi ei tule kui normaalselt maksma hakatakse , sest praegu teenin kodus 8-17 tööl olles sama raha ja ma ei ela enam kuudis! Pange enda ajud tööle ja leidke endale normaalne !!!
Palk pole põhiline, mille pärast tööl käia. Mulle meeldib suure-pika autoga sõita, laevaga on samuti tore seilata. Välismaal saab käia jne. Laevas punast kala süüa, saunatada. Palju toredat on siin elus peale raha veel.
Suur auto , vaatad kõrgelt väikestele inimestele , jne , jne , jne peale palga. Nagu alati VennoP-l. õigus . Sa ikka vahest austad meid, oma kohalolekuga .
Punase kalaga paraku kodulaenu ja laste trenniraha ära ei maksa. Toidu hinnad olid vist tõusnud aastaga kuni 20%, lisaks kütus je kõik muu, igaüks teab seda isegi. Elu Euroopas on veel mõnevõrra kallim kui Eestis. ( korralik soe toit min. 9-10euri) Ja lõppudelõpuks, miks peab autojuht, kes on perest pea terve kuu eemal või sisetöö puhul mitu kuud, saama sama palka mis siin kodus kaubikujuht 8-17, nädalavahetus vaba? Raskeveokijuhi tööpäevad venivad 15-16 tunnisteks ja seda päris tihti, sõidupäevad minimaalselt 10-11 tundi. Kohustuslikud vabad päevad kusehaisuses kiirteeparklas. Pesemine 2-3 euri/päev bensujaamades ning kõigele lisaks, kui oled oma kaks kuud ära rassinud, siis selle 4 nädala eest, mis sa kodus oled ei saa üldiselt sentigi. Mida me võrdleme õpetaja või arsitga??? Need on nagu siga ja kägu, saage aru lõpuks. Siin on kõvasti terava keelega jutupaunikuid, kuid soe soovitus teile, kui huvi tõesti nii suur, siis minge tehke ära CE load (+ sada koolitust) ja proovige see elu järgi ennem, kui siia iba ajama tulete. Edu töötegijatele, ise puhkusel ja tööle 2 nädala pärast.
Neljapäeva õhtu on käes. Ärge siis homme transpordi töötajate päeva tähistamast unustage!
Sellised juhid on kindlasti tööandjatele nagu kingitus, kes palka ei taha ning kellele raha pole oluline. Mina kahjuks neisse ridadesse ei kuulu. Aastaid tagasi sai see sõitmise põnevus ära sõidetud ja nüüd teen tööd ikka raha pärast. Mida lihtsamalt ja paremates tingimustes seda saab teha seda parem. Aga see on ka selge, et ilma tööd tegemata ei saa ja tasuta lõunaid ka ei ole.
Suur ilus auto on muidugi tore, aga et see nüüd just viimase aasta väljalase peab olema või, et seda iga paari aasta tagant peab vahetama seda ma kindlasti ei arva.
Eks laevaga seilamist sisaldavatel sõitudel ole omad plussid ja miinused ja paraku kõigile ei tundu see sobivat. On mehi, kes eelistavad põhjakaasiga liikumist laeva asemel, oma gaasipliidil supikeetmist laevatoidule. Aga noh maitseid on ju erinevaid nagu mõnele meeldib tütar ja teisele ema, aga universaalidele mõlemad.
Aastaid tagasi sai see sõitmise põnevus ära sõidetud ja nüüd teen tööd ikka raha pärast.
ja seda räägib kõikide juhtide vaimne isa hundipoeg, kes teenib 5 senti/km. ;)
oled sa midagi kuulnud wifi-st, nn. " netipulgast" ja sülearvutist? tänapäeval enam ei pea olema arvuti laua peal kaablite otsas kinni. seda saab isegi kaasas kanda ja usu mind, kui arvuti sul kaasas on, siis saad sellega ka internetis olla. sul on põhimõtteliselt iga hetk võimalus netti minna kui soovi on.
kui ise eu sisetööd tegin siis, rootsis oli mul netipulk ning mujal kasutasin wifi-t. hea oli see, et kui saksas maksin wifi võrgus ära kuumaksu 29 euri, siis sain seda kasutada saksas, belgias, hollandis, inglismaal, tsehhis ja veel mõnes riigis. kokku vist 7 riiki. oli väga mugav. muidugi pidid valima sellise puhkepaiga kus see levis, aga vähemalt saksas oli see olemas igas rast hof-is (seal olevates söögikohtades ja nende läheduses), mac, burgerking jne. ja paljudes muudes kohtades.
Mehed võtke ennast kokku. Lasteaed ju puha. Kui oled teiste vastu viisakas ja suhtled vastatakse sulle samaga. Jah ´mitte alati, seda õnneks harva, sest mõni on ikka rahuldamata, kibestunud ja naiseta vanapoiss(tüdruk). Väga paljud just siiin foorumis just kokku saanud...see selleks.
Keegi ei peagi rekkamehe ees mütsi maha võtma ja mõtlema, et oi see on ikka suur ja raske töö. Enamus korralikke juhte teevad tööd sellepärast et see töö meeldib neile. Nagu ka mulle. Isegi väga.
Ja raha saan piisavalt hästi, et saan lubada ka seda luksust, et naine minuga kaasa sõidab. Ei taha poola hääletajatel 999 olla.
Kui summadest rääkida siis kes eesti sees ise veavad siis kilomeetri hinna eest ikka 1 euro vähemalt. Ja juhipalk vähemalt 1000 euri kuus. Ausalt sõites.
Ise sõidan eestist väljas ja palk 3500-4000 euri kuus.
4 nädalat eemal ja 2 kodus.
kohe saad muidugi sõimu ja asjad kaela järgnevatelt postitajatelt, et unenäos saad sa vaid sellist palka, kuid võin kinnitada, et jah, selline palk on täiesti võimalik normaalsetes oludes ja seadust rikkumata teenida soome, rootsi ning norra firmades :)
Sellist palganumbrit ei maksa täna keegi , scann vast ise oma auto roolis , siis on võibolla võimalik sellist raha teenida ! Aga ka see on väheke kahtlane .........
ikka makstakse, eelduseks keeleoskus ja normaalne töötegemine. siinsed kõvad jutupaunikud ja ilalõuad küll kolm-neli korda väiksemate numbritega läbi peavad ajama.
Soomes alla 3000 euri väga ükski raskeveoki juht ei saagi. Päevarahad ise on juba üle 1000 euri + tunnitasu. Ja tunnitasu ei maksta mitte sõidu eest vaid ikka kogu päeva eest, sh laadimised.
miks peaks sinusugune mõnusa jutuga vana, kellegil **** keema ajama. kui sa räägid , et saad suurt palka siis lendab ****parv püsti , sest sa ei tohi palju teenida . eestlane ju kadeuss . nii me elame. lase aga jooke ja oled alati teretulnud .
see, et ei näe põhjust palka tõsta ei tähenda ilmtingimata, et ei jõua palka tõsta. iga töö eest makstakse nii palju kui see väärt on ja nii vähe kui võimalik. kui kolhoosid leiavad juhte min palgaga, siis järelikult pole juhtide probleemi.
toetame autojuhtide palkade kümutamist.
Täpselt nii ongi, et on kolhoosid kes värbavad miinimupalgaga kolmanda ringi mehi ja on ettevõtted, kes hoiavad oma juhte ja maksavad väärilist palka, aga sinna õnneks kolmanda ringi mehed enam ei pääse jutule.
No selge ega teil ikka tööd tegelikult pole ja vaevalt et tulebki, kui vahet pole kes tööd teevad, nii et esimine, teine ring ammu jalga lasknud siit ja mingid iseenesest pidajad veel plõksivad siin.
Ega keegi ei sunni ka seda tööd tegema kui koduigatsus nii suur on või ei suudeta omale selliseid töötingimusi luua, et saaks ka mõned päevad normaalselt kodus olla. Ükspäeva just üks mees lällaris kurtis, et sai just hommikul laevast maha ja no mitte midagi pole parata, aga logisktik juba "ajab" jälle sõitu.
Valged käterätid laevast , kah hea omale jalgealla panna, autosse . Nagu valge mees ikka oled , ok jooge ikka kärakat ka ja ärge kakelge palga pärast , saame ikka nii ja naapalju kui tööd teema . 15 000 km kuus ja pappi tuleb.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.