Veoautod ja rasketehnika

autojuhtide palgad

juhhuuukkkk
21:04 22.12.2011
Kas te tõesti ei saa aru , et nn. rekkamehed on ühiskonna põhjakiht. Saast kes midagi muud ei oska/viitsi...jube laisk kaader. Ja rõhuda ainult kodust äraolemisele oleks pisut julm, sest see on töö millega saab iga idioot hakkama.
Rainmees27
21:29 22.12.2011
to juhhuuukkkk ilmselt sinu moodi mõtlevad ka mitmed tööandjad ja nii neil ongi joodikud ja kihutajad tööl, kes autodega matsu panevad ja muid probleeme tekitavad.
Hakka ise rekkameheks, siis hakkad pointile pihta saama

Ühiskonna põhjakiht oled just sina juhhuuukkkk
professor_sammaljalg
22:36 22.12.2011
ja mis see sinu mure on, et neil joodikud jms tööl, herr rainmees? ja üldiselt on alati võimalus endale ise firma teha, kirjutada kolm euri kilomeeter arveid ning võtta tööle ainult superjuhte.
Hull sitt lugu
22:49 22.12.2011
Selles foorumis ma olen kohanud ainult yhe korra tõsiselt võetavat kommentaari, ülejäänud targutajad pole kas elusees autoga sõitnud või peavad endeid üliinimesteks. Kunagi ise küsisin küttekulu kohta ja vastuseks sain hunniku jama et kõik oleneb sellest ja tollest ja et kus sõidad mis auto jne. ühesõnaga sitt ja samas mitte yhtegi konkreetset numbrit.
Samas soiute mingitest palkadest, et noored tulevad ja teevad töörõõmu eest. Haiged inimesed, kas te ise aru ei saa et suur osa nendest noortest on teilt ju küsinud, et mis palka peaks küsima.
Nüüdseks olen hindadega ise rohkem kursis ja seda muide mitte selle foorumi abiga, siis tean et need utoopilised palgad millest te siin räägite on seosetu ja ehk võibolla mõne eesli soovunelm.
See et hinnad maha viiakse olete ainult teie süüdi. Teile on antud selliste foorumite näol võimalus omavahel arutada mis peaks olema palk eestis, soomes või mujal, millised on keskmised kulud, kust saaks kokku hoida jne. Aga teie, selle asemel kasutate eestlaslikku kadedust ja olekut, et ei räägi ajan ise oma jura edasi, las aga saab omad vitsad.
Tehke endale teene ja lugege ise ka seda ***** mida olete siia üles laadinud.

JÕUDU TÖÖLE!
looder23
11:44 23.12.2011
juhukukk ei vääri vastamistki.

to hull sitt lugu, sa küsid veoki kütusekulu ja ma ütlen sulle, et 26-69 liitrit sajale. on see sulle ammendav vastus? need numbrid on mu oma kogemustest ja enda sõidetud. nüüd peaks hakkama ju rääkima milliste töödega antud näidud saadi, aga see sind ju ei huvita. sul on keskmist vaja. eks võta siis keskmine. 81000km keskmine on 36,5 sajale.
tänapäeval tulebki vaadata kust saab veel kulusid kokku hoida. tuleb saata juhid ökosõidu koolitustele jne. kui firma kasum ei suurene, siis ei suurene ka juhi palk. ei ole enam nõukaaeg kus palk jooksis töötades või mitte töötades. kas küte valati kraavi või nõristati kanistrisse. kas koormad liikusid või mitte ja kas liikusid sihtpunktidesse või vasakule naabrimehele.
tänapäeval tuleb palga saamiseks ka reaalset tööd teha. ei saa enam varastades ära elada. mine siis riigikogulaseks, seal saad raha istumise eest ja saad veel rahva tagant seaduslikult varastada. elu on näidanud, et sotsialismus ei õigustanud ennast, tuleb kapitalismusega hakkama saada, aga meie rahvas ei taha sotsialismusest veel lahti öelda. ka töötellija tahab, et talle tehakse töö ära viimasepeal, aga maksta tahaks nagu lauaviinaga. see ei toimi enam. kui palju ma olen vaielnud isaga. tema kiidab, küll veneajal oli hea, kõigil oli töökoht, see oli kohustuslik. nii hea oli. mina vastu, et halloo, sa oled ju ise ka tööandja. ei saa ju nii, et sul on üks auto, aga 6 autojuhti. 1 sõidab, teised logelevad ja istuvad, aga palka saavad võrdselt hästi või kehvasti. kui su auto toob sisse 6 autojuhi raha palun väga, aga näed, nõuka ajal ei toonud. tekkis puudus. traktoreid ja põllutööriistu vorbiti selleks, 3 seadet majandisse ja üks lammutati kohe vanarauaks, sest vanaraua norm oli vaja täita. halloo kus on loogika. inimene peab aru saama, kust tuleb firmasse raha, siis tuleb seda ka temale. firma käekäigu heaks peavad kõik panustama, mitte ainult ülemus. kas firmajuht on automaatselt kohe miljonär, kui ta on omale ettevõtte loonud. väga mugav ju oleks kui lood firma ja raha lihtsalt kuhjub, mitte midagi ei pea tegema. ei jõua alt ära kulutada, nii palju tiksub peale.
tõru tamm
17:15 23.12.2011
Olen nõus, et tööline peab andma endast parima, et ettevõte toimiks hästi, aga saata juht õkosõitu õppima ja määrida kõik liigsed kulud juhi kraesse on ka väär. Kui juhil on ikka km tasu, siis ei hakka ta sul midagi õkotama, vaid uhab kuis jaksab.
Kasumi teenimine algaks ka sellest kui ettevõtja arvutab hinna, mis katab kulud ja jääb ka tulu, aga meil pigem tehakse veel odavamalt, kärbitakse juhtide palku ja ulutakse, et küll on raske koguaeg.
oh teid....
17:54 30.12.2011
loen juba teist päeva seda foorumit põhjalikumalt et saada vastuseid mõnedele küsimustele... kahjux on selle keerulisemaks teinud igasugused targutajad kes nõuandmise asemel igasugu jama ajavad ja yxteist yritavad yle trumbata oma sõnaosavusega..... mehed.... milleks.....??? saan aru, et inimestel on eriarvamused ja erinevates situatsioonides ka erinevad lahendused.... aga milleks sellepärast siia hyppama tulla ja teisi lollideks sõimama.... vahepeal tekkis tõesti tunne, et olen kuskile pubekate lehele sattund mitte asjalikku rekkameeste foorumisse.... Igatahes loodan et ehk mu point jõuab paljudele "targutajatele" kohale ja tulevikus on asjalikku juttu rohkem! Edu km kogumisel! :)
õigus jah
23:17 30.12.2011
Viimasel postitajal on täiesti õigus. Eriti soovitaks viimast kommentaari lugeda foorumi suurimal pubekal ehk härra samblal.
professor_sammaljalg
21:29 31.12.2011
sorrü, uuest aastast luban ennast väljendada ainult lihtlausetega ning mitte rohkem, kui kahte silpi evivate sõnade abil. lauslollustele, kibestunud soigumistele ja muule taolisele kiidan edaspidi ainult takka :D

vunts keerdu ja ketilülid järjekorda!
rahuldan
19:29 04.02.2012
uudishimu mõnel tegijal.sOOME klubis cemtis-euroopas tööl, 11 eurosenti km 55 eurot päevaraha-7 päeva nädalas, tasustatud kõik päevad.
normaalne juht....
19:42 04.02.2012
sõidan norrat 1000 eurose kuupalgaga....ei nurise....tehnika korralik ja ülemus nagu isa eest...firma väike aga kõik mis vaja kõik on olemas....

edu autojuhtidele
juhiabi
20:18 04.02.2012
to normaalne
21:10 04.02.2012
pole paha, aga purjus oled veidi.Norra palgad 3-4 t euri.4t vennad vähe pingutavad üle töö ja puhkeajaga.Exole.NII, et ära eputa.
normaalne mees....
13:12 05.02.2012
on kuidas on..kes ahnem kes mitte.....ma ei pürigi mingi rikkuse poole ega selle poole, et mida rohkem trahve ja lõhkisemat ketast, seda kõvem juht ma olen.....

edu
looder23
14:01 05.02.2012
ma arvan, et normaalne mees mõtles selle norra töö all sõitmist kodu ja norra vahet. kui mitte siis on latt tõesti väga alla kukkunud. sisetöö ikka rohkem ja kui norra firmas tööl, siis seal palgad teisest puust.

edu sullegi
MonsterEnergy
15:34 05.02.2012
Eks normaalne juht nii mõtleski, nagu looder23 ütles. Norra palgad on 4 tuhhi kyll, aga maksud poisid, maksud !!!!
Cadillac123
23:22 06.10.2012
Lgp. hr Tallchart juhatuse liige. Sõitsin täna oma autoga Teie naaber-ettevõtet otsides juhuslikult Teie super-ettevõtte väravast sisse ja selgus, et Teie hoovil oma autoga liikumine on tasuline.
Lihtsalt naerma ajab selline idiootsus. Kui madalalaubaline imbetsill peab vend olema, et mitte juhuslikku möödasõitjat väravast välja lasta?
Absoluutne debiilsuse tipp!
Kallis Toomas, loodan, et Sinuga kunagi samasugune asi juhtub ja satud oma tegemistes kokku sellise ajukääbikuga, nagu mina täna.
Uskumatu, meid eestlasi on 1 milj. inimest maailmas ja mõned neist on sellised
Aga, mis sest enam - loodan, et maksu- ja tolliamet on Sinu igapäevased külalised nii era- kui ka ettevõtlikus elus!
Võid juba praegu püksid alla lasta.

Madis
pearu ja andres
12:18 07.10.2012
toomas tõmbas madisel taskud tühjaks ja nüüd laseb madis maksuametil toomasel püksid maha tõmmata.
vioxx
15:07 09.10.2012
Leping soome rendifirmaga, miinimumtöötasu 120 euri kätte (kas sõidan või seisan) + kõik lisad mis on kollektiivlepingus põhitöötajale, tööpäeva arvestus algab kaardi masinasse panekust ja lõpeb sel kuupäeval kui kaardi välja võtan. Igasugused ülesõitmised on keelatud, ületunnid, öötunnid ja puhkepäeval sõitmine on lubatud ainult tellija taotlusel rendifirmale.
rendifirma
22:09 10.10.2012
mis firma see on selline?
vioxx
23:18 10.10.2012

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte