Veoautod ja rasketehnika

Otsin tööd

lahingniiduk
15:26 14.06.2009
Lüübeki sadama piirkonnas
Olemas ABCDE, digikaart ja kutsetunnistus,ADR
Sobib ka muu variant-ka puhkuseasendus
+37256363217
öselman
13:05 23.06.2009
Lugesin siin seda foorumit ja otsustasin ühe võimalusena, siis ka siia töökoha otsimine ülesse panna. Siin mingites postitustes ju kogemusteta juhid seda teinud, miks siis mitte kogemustega juhina ka seda neti võluvõimu proovida.
Olen 42 aastane ja poole oma senisest elust rooli keeranud. Olemas B, C, D, E ja R kategooriad, digikaart ja täiendkoolitusetunnistus, ADR oli ka varem, aga see tänaseks aegunud. Riikidevahelisi vedusid sellest pea pool ajast. Viimased aastad peamiselt Eestist Rootsi ja tagasi, vahel ka Taani, Soome. Seda suunda vedudel ihkaks hing ka edaspidi. Viimased autod on olnud Volvo fh-d, viimane suisa digitahhograafiga ja I-Shift kastiga. Töökohta otsiks sügisest ja firmas, mis olenemata MASUst suudaks ikka ka juhile maksta. Tunnistan ausalt, et tööl käin ja teen seda raha pärast, viinaviga ei oma ja pere on kodus olemas.
Toredat suve kõigile!
Urmas (saarlane)
e-mail: [email protected]
öselman
19:36 10.07.2009
jah ei ole seda neti imeväge hetkel!
oselman
17:31 11.08.2009
upitan teemat, aga tööga tundub ikka väga kitsas olevat
yurto
19:47 31.08.2009
Pärnus Autobaas otsib juhte,ega keegi ei oska öelda kuidas seal palgamaksmisega on,saab ikka õigel ajal kätte või peab lunima ja ootama.võlgasid on ka neil üksjagu.
mõtleja
20:14 31.08.2009
Kas otsitakse tööd või aetakse taga "pikka rubla"?
Gustav Henk
09:59 01.09.2009
Eks ilma rahata on ikka suur stiimul tööd teha!
R
10:59 01.09.2009
Pärnu Autobaas on kindlasti väga prestiižne koht kuhu tööle minna.

Krediidiinfo:
Ettevõtte nimi: PÄRNU AUTOBAAS AS
Ettevõtte staatus: Likvideerimisel
Hana
11:39 08.09.2009
A,B.C.E.rah.kogemus.
to R
10:12 12.09.2009
vaata autobaas, mitte Pärnu autobaas. firma lihtsalt nime vahetanud st. Pärnu eest ära kadunud
tööotsijale
11:13 12.09.2009
vaata tööturuametisse, seal otsitakse autojuhte. kahjuks küll min palgale.
Gasooni kumm
11:58 12.09.2009
Aga VALGA AUTOBAASIS saavad autojuhid mälumängu mängida.
ise60
20:13 16.09.2009
B,C,E pisi kogemus Holland-Itaalia.kõik pakkumised teretulnud,olen 48a mees,viinaviga pole.- [email protected]
proffessor kämmalp..se
00:24 19.09.2009
sa vaata mis toimub mol.fi mis te siin veel sügate

Muudetud 19.09.09 11:59

Gustav Henk
10:11 19.09.2009
Ei toimu seal midagi erilist! Kogemusteta juhid see roosa unistus, et siit teile keegi tööd pakub, aga mine tea. Kogemustega juhid ehk vähe enam ka soovivad stimuleerivat sissetulekut!
kaugsõiduautojuht Venno
11:31 19.09.2009
Kämbla*****, palun lõpeta see teemade risustamine oma fantaasiatega ära! Fantaseerige kuskil liivakastis oma sõpradega, kuidas kütust müüte ja sõidate Rootsi kiirteedel.

Autojuhtidele edu!
lahingniiduk
14:19 20.09.2009
tjah-võrreldes poolaga on svenska täielik puhkus..,kui aint neid lõikamisi poleks
to niiduk
18:06 20.09.2009
mida seal löigutakse?
Bauskas
19:07 20.09.2009
Öelge ausalt..Mis firma otsib foorumi kaudu töömeest ja mis töömees otsib foorumi kaudu tööd? Korralikel meestel on tutvusring piisavalt suur,et tööd leida ja sama firmaga.
karlauskas
19:10 20.09.2009
korralikud firmad otsivad töötukassa kaudu korralikke töömehi ;)
pizdauskas
19:15 20.09.2009
Korralikud autojuhid on ammu tööl korralikes firmades.
Lietuvasritas
19:34 20.09.2009
Olemas ABCDE, digikaart ja kutsetunnistus,ADR
Olen korralik töömees,aga viimasest kohast jäin ilma sellepärast,et jõin 2 päeva kuskil parklas ja ei jõudnud õigeks ajaks laadima ja firma jäi sellest jobist ilma.Aga muidu olen korralik,võtke tööle. :D
Gustav Henk
19:51 20.09.2009
Koolilastel pole vist jälle kodus õppida antud või vähe antud, aega siin foorumit läbustada!
ylarnellis
14:11 22.09.2009
Tere,
teen rekkajuhi täiesti täiesti erinevat tööd hetkel kuid tahaks ameti ära proovida. Siit küsimus, kust ma saaksin infot ja tööd otsida? huvitaks rootsi ja soome sisetööd.

velllts
14:43 22.09.2009
Selline küsimus et palju te palka tahate saada?
Huvitav kas selliseid vendasi ka on alles veel kes alla 30 t kuus sõitma ei lähe. Tuttav otsis autojuhti ütles et telefon oli punane. Sai autojuhi 17 000.- kuus sisetööle. Kaks kuud sõidus kuu kodus.
ylarnellis
15:03 22.09.2009
Töötasust olulisem on mul hetkel kogemuse saamine. Kui päris miinimumpalga eest kah ei tahaks seda tööd teha.
Usun et kõiges annab läbi rääkida.
jannis35
16:38 22.09.2009
Saaks 20 kätte kuus oleks hea meel. Otsisin kalluri peale vahepeal tööd aga kuskile pole saada. Hea meelega läheks läände sisetööd tegema.
4
14:34 23.09.2009
Kuidas ilma kogemusteta autojuht võiks tööd saada, vaatan et kogemuse puudumine suur miinus.Sõiduautoga 7 aastat sõitnud ja b.c,e kategooria load ja autojuhi ametikoolituse tunnistus.
Kuidas vanad autojuhid said esmakordselt tööotsa ?
Oleks miinimumpalga eest ka nõus töötama algul või osalise ajaga jne
vellts
15:23 23.09.2009
Kogemuste puudumine kindlasti miinus. Siis peab firma hakkama autojuhti välja koolitama. Kui on võimalus käia mõne tuttava rekkajuhiga välismaal kaasas tuleb see kasuks. Kindlasti on ka firmasi kes on nõus välja koolitama aga selle jaoks pead ise aktiivne olema. Küsid kas saab kellegiga sõidu kaasa teha jne. Tuttav kes on rekkafirmas logistik rääkis et kui vajdust oleks võtaks kindlasti mõne noore sõitja, kes tahab tööd teha, sest paljud vanemad vennad laisaks läinud ja tahavad ulmelisi palku. Ise asi muidugi kas keegi maksab neile seda. Minu soovitus, et kui oled kogemusteta kuid asjalik, siis helista rekafirmad läbi.
treilavoila
19:46 23.09.2009
Võid ju alguses Eestis proovida, talv tulemas ja saad masina tunnetuse kätte kui enne sõitnud pole ja siis juba välja minna. Ise kuus aastat sõitnud, aga pole veel väljas käinud, aga kui vaja minna, siis tuleb minna. Alguses ikka võõras see asi.
Axel Bibigon
12:23 24.09.2009
See on Eesti firmades suur probleem,et vajatakse kogemustega juhte aga kust peaks see mees saama kogemuse kui keegi teda tööle ei võta.mina sain load ja kohe saadeti itaaliasse ning mineid probleeme ei ole.kui mees ise on asjalik siis ei tohiks mingeid probleeme olla.on ka n.ö kogemustega juhte kes aastaid sõitnud lääne vahet aga ikkagi sellised lambad et anna olla.endal tööga probleeme ei ole ja palga kallal ka käidud ei ole
nii ta on...
16:17 24.09.2009
...jah.endal load ja digikaart ja kutsetunnistus olemas ja tahtmist on ka,aga ei anta võimalust sõitu minna kuna kogemust pole,eks see aeg on ka praegu selline et kui tekibki vaba koht võetakse ikkagi kogemustega juht tööle.
Gustav Henk
19:34 24.09.2009
Tean, mis tunne on kui ise esimese rahvusvahelise autojuhi koolituse läbisin ja otsisin firmat mis tööle võtaks. Peamine takistus oli ka siis enam kui kümme aastat tagasi, et kõik tahtsid kogemustega. Ei saanud siis isegi aru, et kust pagan need kogemustega juhid tulevad kui kogemusteta juhil ei anta võimalust kogemusi omandada. Aga oli õnne ja ühel ilusal päeval leidus ka firma, kes lasi alustada kogemuste omandamist.
Paraku on tänaseks seis selline, et mitte ainult kogemusteta juhtidel on raske tööd leida. Ka paljud kogemustega juhid on pidanud ameti kas lihtsalt maha panema või vahetama. Sageli seda mitte enda töö mitte teha viitsimise või enda prahmakate tõttu, aga eks ka paljud firmad on tublisti kärpinud stiimulit seda tööd teha ja on ju ka neid firmasid, mis sootuks pillid kohvri pakkinud.
Edu neile, kes keeravad rooli ja kes soovivad rooli keerata!
Üllarrits
10:51 27.09.2009
tööga kitsas igal pool
Ron24
12:55 27.09.2009
Pole siin midagi kitsas. Tööd on küll ja ka palka saab maksta normaalselt. See mees kes tööd ei leia peaks alustuseks peeglisse vist vaatama.
.......
13:44 27.09.2009
Lolli juttu ajad! Tööd isegi leiab,aga raha ei maksta. Mis on normaalne raha? Korralikud mehed väga alla 800 päevas tööd ei tee.500-600.- tööd on tõesti leida.
Ron24
13:52 27.09.2009
Normaalne raha on 800.- kuni 1100.- päevas. Seda olenevalt mehest ja olenevalt ringist.
oeh
16:22 27.09.2009
mis ma sinna peeglisse peaksin vaatama,ega ma modelliks või gigoloks saada ei taha.sa ron24 oled mingi eriline tatikrae.muuseas töö olemas aga tahaks kah rekkarooli keerama hakata.
.........
16:42 27.09.2009
üle 1000.- päevas saavad kes sisetööd teevad.Kuu,kaks euroopas,siis on tõesti päevaraha praegusel ajal 1000+ Aasta või 2 tagasi oli 900-1000.- päevas tavaline.
eelmistele tarkpeadele
17:24 27.09.2009
jälle käib üle pakkumine, irw
praegu leiab väga hea mehe sisetööle 20k eest, keskmine 16-17k. milleks üle maksta?
to 17.24
18:35 27.09.2009
sisetöö...16k...anna adre kuhu minna
eelmisele
20:36 27.09.2009
ei anna, sest elu on näidanud, et siin foorumis rohkem jutu- ja viinamehed kui töömehed!
..........
21:14 27.09.2009
Selge on see et Autojuht teeb tööd,mitte ei istu siin foorumis.
21.10
22:10 27.09.2009
ei ütleks,et ma siin foorumit lugedes tööd ei teeks,õhtuti ikka puhatakse jne ja palga teema on ka selline,et meil mehed alla 35t kuus ei saa nii,et otsustage ise kes ja mis
Ax
22:17 27.09.2009
Ma olen korralik juht ja kutsun kõikki teisi juhte üles alla tuhande krooni päevas mitte töötamast. Kui tööandja ei taha või tal ei ole maksta, las ta siis sõidab ise või pangu oma firma uksed kinni. Igavesed koid on, tahavad ruttu rikkaks saada. Öelda oleks nii palju, aga ei viitsi aega raisata selliste peale.
ets savipäts
22:40 27.09.2009
aga tublid juhid, kes te alla 1000 päevas saate, tulge järgmine kord minu kutsel toompeale. näitame siis üheskoos neile kapitalistidest ülemustele koha kätte ja küll nad siis maksavad 2000 päevas, kui tahavad, et töö tehtud saaks. autojuhtidest on igal pool puudus! kui te ise enda eest ei seisa, KES SIIS VEEL?
to ax
22:49 27.09.2009
vaevalt et keegi hakkab protesteerima sest autojuhte praegu igalt poolt võtta.
........
22:54 27.09.2009
võid ju mitte tööd teha ja kodus istuda. sinu asemel võetakse valgevenst või leedust juhid ja töö tehakse ikka ära. ma arvan et kui muude sektorite palju vaadata(nagu ehitusel või kinnisvaras) pole meie elul viga midagi. tuleb majndusolukorrag leppida ja tööd teha.
tööd palju?
09:26 28.09.2009
kas see on tõesti nii, et tööd euroopas igal pool saada? või tehkase siin jälle nälja?
Ma ei saa enam sellest huumorist siis küll aru :)
tööd väga palju
10:32 28.09.2009
tööd on kõvasti ja palgad kasvavad iga kuu. meil juba keskmine palk 45K kuus ja see on põhipalk, mis ei sõltu kilomeetritest.
eesti on ainult nagu infosulus, kus juhtidele aetakse kägu, et tööd pole ja ei saa palka üle miinimumi maksta.
looder23
11:30 28.09.2009
kulla autojuhid, kes te olete kusagil välisfirmades tööl, siis jah, te saate kelkida oma 45+ kiloste palkadega, aga nii kahju kui see ka pole, siis eesti firmas sõitev autojuhile ei ole võimalik selliseid palku maksta. kui nt. rootsi firma maksab oma riigi vedajale kilomeetri eest 2+ euri per km siis eesti firmale maksab ta 0,80 euri per km. sest rootsis on juba palgatase väga kõrge ja seal on ametiühingutega kokku lepitud juba miinimum palk ja nad ei tohi lihtsalt vähem maksta. välisriigi vedajale pole mingit piirangut ja talle maksa nii vähe kui tahad. kui sa selle hinnaga ei sõida, siis tuleb poolakas-leedukas ja sõidab. sest eestis sees ei saa sa sedagi raha ja sa oled sunnitud selle hinnaga sõitma. aga selle km hinnaga ei ole võimalik juhile maksta 45kilost palka, isegi mitte koos päevarahadega. ja kui eesti vedajad on nii kuradi koonrid ja tahavad rikastuda kiirelt, siis osta omale veokas mida praegu saab üli odavalt kätte ja sõida, ja saa samuti rikkaks. tule ole meiega(firmajuhtidega) koos rikas ning sa ei pea enam sandikopikaid teenima, et keegi teine saaks rikkaks.
et siis...
11:34 28.09.2009
kust ma saaksin autojuhina tööd? vahet pole, kas eestis või välimsaal. ning kuidas ma üleüldse saaksin kuhugi välimsaa firmasse? kust ma saaksin infot selle kohta ja mida peaksin silmas pidama?

Teadmatu :)
Ron24
16:16 28.09.2009
Mõni nimetab tatikraeks mõni ülbitseb niisama aga ärge ära unustage mis teema see on- siin nimelt otsitakse tööd. Ja mina olen siit kaks meest omale tööle saanud. Igati tublid mehed. Ja edasised mõttetused paluks siit eemale hoida, sest mul on äkki veel mõnda töölist vaja ja lihtsalt ei viitsi sellist jama lugeda.
mõtsaoll
17:06 28.09.2009
Ekso otsib juhte pidevalt,kuna keegi siin kaua ei taha ilma palgata tööd teha.Praegugi kuulutused üleval.
otsin tööd
17:20 28.09.2009
no palk võib esialgu väiksem ju olla, kuna olen algaja alles ning kogemuse kogumine võiks mul hetkel eesmärgiks olla. niiet... firmajuhid... kes tahab algajat autojuhti väiksema raha eest kui seda proffid nõuavad, andke aga teada :)
nu jahh
17:56 28.09.2009
Reaalne näide algajatest ja nii öelda kõvadest mehadest.
1. Algaja juht küsib et huvitav miks mul tahhol pidevalt T täht ees juba eestist saati, jõudes leedu terminali selgus et kiipkaardi asemel ID kaart sees ja ise veel õigust täis:D
2. 1 promillise joobega 2 reisus leedus kõva tegija vahel aga ajas sarvi kuni lõpuni vastu et tema see pole
3. Riia ringil veel kõvemal tegijal Küte otsas, helistab pomole et vist pump õhtal, lendab servis kohale kõik nagu korras aga lihtsalt küte üle löömata põhipaaki.
Nii et need mõningad näited mis leidnud aset üsna hiljuti. Need ju kõvad sõidumehad kes nõus sõitma aitähh eest.
otsin tööd
18:22 28.09.2009
ma ei ütle et kõva mees olen. kui kogemust pole, tuleb see kuidagi omandada. Kui keegi ütleks mulle, kuidas see võimalik on ilma reaalselt autojuhi tööd tegemata, olen nõus proovima.

amet iseenesest meeldiks :)
domingo
18:51 28.09.2009
EKSO kodulehel pole ridagi sellest, et nad autojuhte vajaks. Millises väljaandes neid kuultusi lugeda saab?
jaaa
19:31 28.09.2009
Ekso siin paar nädalat tagasi otsis tõesti autojuhte!Võrumaal vähemalt :)
nii ja naa
19:45 28.09.2009
vaata soov.ee seal on ekso kuulutus
nu jahhile
20:15 28.09.2009
kui praegu pead läbi ajama selliste juhtidega, siis on viimane aeg peeglisse vaadata. hetkel parim võimalus hankida ainult parimad juhid ja selleks pole vaja neid suurema palgaga meelitada!
juhtidele soovitan hoiduda hetkel firmadest, kes otsivad töötajaid ajalehtede või internetifoorumite või töötukassa kaudu. selleks on kindlasti väga oluline põhjus ja enamasti on selleks tühjad lubadused, mis palgapäeval ei maksa. normaalses firmas on väga pikad juhtide järjekorrad!
otsin tööd
21:15 28.09.2009
Ausalt õeldes ma ei saa hästi aru. Pigem istuvad mehed töötult kodus kui et teevad selle vähese raha eest tööd? Või te mõtlete et vahetaks pigem ametit?
Millega saaks 10 aastat auto rooli keeranud inimene teistes valdkondades kasulik olla?
tööpakkumisi nagu oleks mis tähendab tööd ju peaks kah nagu olema.
Mina olen kogemusteta hetkel ning valmis väljaõpet saama, kuidas välisreisidega hakkama saada. Samas olen valmis ka hetkel väiksema raha eest tööle hakkama, kui seda tahavad saada nn profid. See ei tähenda sugugi et mina kehvem juht olen kui nemad. mul on ainult paar kuud vaja harjutamiseks ja siis arvatavsti sõidan juba paremini kui mõni mees, kes seda tööd on teinud 15 aastat. Peab olema ainult tahtmist, pealehakkamist ja motivatsiooni.
mitte sotu
22:33 28.09.2009
Tere!
Siin foorumis kuskil üks ****kakk avaldas arvamust, et ega see veoauto juhtimine midagi keerulist ole ja teadmisi ei nõua ning selle eest on patt maksta. Nii võib arvata mingi bemari või audi omanikust rullnokk, kellel see käru vaid ajupikenduseks. Liikluskultuurist teab selline ajuinvaliid sama palju, kui talumehe siga pühapäevasest päevast. Või ehk mõni firmajuht, kes eeldaks et juht oleks abielus veokiga ja tema kasutuses 24/7.
Sai ka aastaid sõidetud ja nüüd juba mõnda aega sellest ametist kõrval olles saan neist kogemustega juhtidest täitsa aru, kes miski 10-15 kilo eest ei ole nõus kuudis elama, kausist sööma ja kusejärgi haisevates parklates ööbima. Ei teagi mis hea pakkumine peaks see olema, mis paneks uuesti elu ringi korraldama nii, et enamuse aja perest eemal. Ajal kui ise sai sõidetud nii aasta ja veidi enam tagasi oli meie sissetulek 1000.- päevas, mis polnud kindlasti parim päevateenistus Eesti firmades. Millised pudrumäed ja piima või koore jõed ning papivirnad välisfirmades saadakse jään vastuse võlgu, seni kuni ise pole seal sõitnud. Neist meestest, kes iga sendi eest nõus sõitma või suisa oma rahakotist ja vaid sõidulustist ei arva ma midagi head. Sama sugused turusolkijad kui me kallid naabrid lätlased, leedukad ja poolakad. Omal ajal kui juhtide puudus oli, siis kutsuti selliseid sentide eest sõitjaid endisteks kaevuriteks, kes elektriga kaevandusest välja aetud. Ma leian, et nigela sissetuleku asemel selles tugevasti allamakstud ametis võib iga juht, kes mõnegi aasta veokijuhina igapäevast leiba teeninud tuleb toime ka enamuse kohapealsete töödega, kus just mingi X paberi nõudmisega lolliks ei minda.
Edu roolikeerajatele ja pikka meelt.
umm
ja jahh
08:48 29.09.2009
libalogistika
14:07 29.09.2009
viielised saavad eksos 18000 kahemehed8000.nii oli on ja jääb
eelmisele
15:38 29.09.2009
see on nii igal pool, ainult selle erinevusega, et mõnes firmas ongi ainult kahelised ;)
professor sammaljalg
16:03 30.09.2009
tere kõva kaugsõiduautojuht venno, teretulemast kutseliste sohvrite südamlikku, kuid väikse oiuga perre, kuhu sa oma kingloomale kohaste plärtsatustega sobid nagu mälus allando palgaline holdorfi põõsa alla magama. Mainiksin, et mina ootan sinu edasiseid shedöövreid väga, sest pole veel ajahõlma jäänud see aeg, kui loomaaias internetiühendust polnud..

Sai nüüd küll päris pikk jutt, liivakast asub hetkel murcias ja kütust pole ka nagu majanduslik kasulik müüa, vihje, millest ma usun, et aru sa ei saa.
veidi teavet
10:00 01.10.2009
VV.23.juuli2009.a. määrus nr.31 ,,Juhi töö- sõidu-ja puhkeaja järelevalve korralduslikud nõuded" muutmine. 5)määrust täiendatakse lisadega 1 ja 2. Lisa 2: Rikkumiste liigitus; 1.Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määruse nr.561/2006 rikkumiste kategooriad: Nr35-õiguslik alus(art.10 lg1)-rikkumise liik(PALGA SIDUMINE LÄBISÕIDETUD V AHEMAAGA VÕI VEETUD KAUBA KOGUSEGA)- Rikkumise raskusaste(1.ASTE)!!! Märkus: 1. aste TÄHISTAB VÄGA RASKET RIKKUMIST
hundipoeg
10:10 01.10.2009
Tere!
Tore on, aga selline määrus oli ka varem, et km, tonn km ja veosehinna alusel ei tohtind maksta juhile. Paber kannatab paljutki!
teadjamehele
10:28 01.10.2009
Liiklusseadus: Mootorsõidukijuhi töötasu arvestamisel ja maksmisel tuleb lähtuda Euroopa Parlamendi ja nõukogu määruse (EÜ) nr 561/2006, mis käsitleb teatavate autovedusid käsitlevate sotsiaalõigusnormide ühtlustamist ja millega muudetakse nõukogu määrusi (EMÜ) nr 3821/85 ja (EÜ) nr 2135/98 ning tunnistatakse kehtetuks nõukogu määrus (EMÜ) nr 3820/85 (ELT L 102, 11.04.2006, lk 1–14), artikli 10 nõuetest.

EÜ 561/2006: Veoettevõtjatel on keelatud töölepingu alusel töötavatele
või veoettevõtja käsutusse antud juhtidele makstava tasu, ka
lisatasu ja preemiate kujul makstavate summade sidumine
läbisõidetud vahemaa pikkusega ja/või edasitoimetatud kauba
kogusega, kui makstavad summad võivad oma laadi poolest
ohustada liiklusohutust ja/või soodustada käesoleva määruse
rikkumist.

LAHENDUS: Tööandja annab autojuhile iseseisva otsustuspäedevuse ja maksab tasu km alusel. Autojuht PEAB sõltumata oma mõistusest täitma kehtivaid seadusi ja sellega on välistatud EV liiklusseaduse ning EÜ 561/2006 rikkumise, sest km või tonni eest maskmine EI SAA MITTE KUIDAGI OHTU SEADA liiklusohutust või eelpool mainitud seadusandlike aktide täitmist.
Tööandja ei saa olla autojuhile lapsevanem, kes hoiab töö ajal autojuhi kätt ja jälgib, et autojuht ei rikuks seadusi! M.O.T.T.
vastus 10.28-le
18:45 01.10.2009
Loe korralikult Eesti Vabariigi valitsuse määrust. Seal ei mainita sõnagagi liiklusohutust selle punkti all ja 561 lubab liikmesriikidel määrust karmistada. Ilmselt oled üks neist tööandjatest. kes võtab juhte paariks kuuks tööle ja jätab palga maksmata.
meeme mee
18:55 01.10.2009
sammaljalale....

Kingloom... naljakas, raisk!

Vabandust teemavälise posti eest, aga ma ei saanud- kiusatus oli nii suur...
treilavoila
21:00 01.10.2009
Kuidas ei saa ohtu seada liiklusohutust kui juhil on sissetulek otseses sõltuvuses päeva jooksul läbitud kilomeetrites ja koorma suuruses. Nähtud küll neid vennikesi, kes lõhuvad päev läbi ja juba karjuvad kui peavad viis minutit ootama, millal koorma saavad maha kallata.
ühele eelnevast
21:01 01.10.2009
lisaks 18:45 kommenteerijale.
sinu suguste jaoks ongi EÜ direktiivi sõnastus selline, sest ka seaduselooja on aru saanud, et päris kõik ei saa aru sellest, mis on must-valgelt kirja pandud.
autojuhi töötasustamist reguleerib EÜ 561/2006, mis sätestab piirangud, sest eeldab, et ka autojuhtide seas on hälvikuid. ei ole probleemi km või muude ühikute järgi maksta, kui juhi töökohustuste seas on loetletud kohustus järgida kehtivat seadusandlust. enamaks pole kahjuks ükski tööandja võimeline ja nii head veohinnad veel ei ole, et saaks igale autojuhile järelvaataja reisile kaasa panna.

lõpetuseks. km-tasuga teenib korralik juht palju rohkem kui mingi päevatasuga sõites. aga kui sa tahad reisil olles parklas teiste omasugustega õlle libistada ja kotte sügada, siis loomulikult ei saa sellest aru, aga see on sinu isiklik traagika.
treilavoilale
23:51 01.10.2009
liiklusohutust EI SAA OHTU SEADA, sest ka autojuhile kehtivad seadused. kui selline ullike rikub ühte seadust, siis rikub ka ta teisi sõltumata sellest, kas ta saab palka tunni või km järgi. igaühel peaks ikka endal ka mõistust peas olema.
paistab et
10:32 02.10.2009
enamus siinsetest kommenteerijatest on autojuhtide töötasust täissöönud tööandjad kes tõlgendavad seadusi suvaliselt.
eelmisele
16:58 02.10.2009
sellel pole mingit vahet, kuidas tööandja seadust tõlgendab. oluline on see, kuidas autojuht seadust järgib ja selles osas on lapsik tööandjaid süüdistada. keegi ei saa sundida juhti seadust rikkuma, kui juht seda teeb, siis ikkagi vabatahtlikult ja omakasu ajendil. seega pole pärast mõtet vinguda, et tööandja ei maksa trahve kinni. kui olid kõva mees seadust rikkuma, siis ära poe vastutuse eest peitu!
V8
12:34 03.10.2009
no kui ikka kilte ei tule ei ole ka VÄGA korralikul juhil teenistust,selleks ongi tööandjal kasulik hullutada juhti km.palgaga,kui ikka on 2.-3.nädalane reis ,tulek ja minek näiteks laevaga sealhulgas veel 2pühapäeva läänes parklas vahtimist,veel mõni püha või koormaoote päev ühesõnaga koguneb neid 0.päevi ikka omajag ,ja huvitab kus firmas makstakse ka kõik läbitud km.pärast reisi ausalt välja vähemalt paarisaja km. saad erinevatel põhjustel alati ****st,mu meelest ikka päevaraha on juhile parim lahendus nii palju päevi=nii palju eeki. M.O.T.T.
eelmisele
15:17 03.10.2009
****st tõmmatakse ikka neid, kes lasevad end ****st tõmmata.
kui sind petetakse, siis on alati võimalik minna tööle sinna, kus sa arvad, et on parem. kui sind sinna ei võeta, siis pole sa seda tööd väärt.

sellist juttu ajavatel juhtidel tavaliselt ongi tavaliselt pikad reisid ja vähe kilomeetreid. olen näinud küll neid juhte, kes sõidavad eestist poola ja hakkavad seal kohe esimest 45 tundi tegema. peale seda sõidavad üle saksa ja juba vaja 7 päev teha. tagasiteel jälle vaja poolas 45 tundi teha. ja siis tulevad nutuga, et päevaraha tahaks rohkem ja kilomeetreid vähe (5000 km). kokkuvõtteks suutsid teha 8 päevase reisi 13 päevaga. kõige suurem jama on selles, et peale sellist väsitavat reisi tahaksid nad veel nädala kodus ka olla, et end välja puhata.
frepo
15:46 03.10.2009
Eelmisega nõus. Olen saanud nii km palka kui päeva rahasi(1000kr/päev), mulle siiski meeldib km palk rohkem. Teenib rohkem. Seda muidugi siis, kui töö jookseb. Kui passimisi palju ja joomatuuridega joodikud, siis neile muidugi päeva rahad kasulikumad. Kuid mul töö jookseb, jooma tuure pole, passimisi vähe. Mulle meeldib km rohkem, ja lõhki ma ei sõida midagi, teen korralikult pausid ja asjad vahele ;) Digiautoga ei tasugi jamada. Praegu küll palgad maas, aga siiski mina jääks km palga juurde.
V8
15:52 03.10.2009
Tüüpiline automajandi pomo jutt sul,alati on võimalik minna sinna,kus parem....jne. Lihtsam ju maha istuda ja palgasüsteem paika panna,ise 16a. ühe vedaja juures ja talume teineteist siiani,aga neid naljajutte kuda keegi kuskil poolat läbib või mitme päevaga reisi teeb võid rääkida kuskil E.R.A.A. suvepäevadel või saunas oma naabrinaisele ,
V8-le
16:13 03.10.2009
V8: Lihtsam ju maha istuda ja palgasüsteem paika panna ... bla-blaa

kui sulle ei meeldi sulle pakutav palganumber või arvestus, siis otsi omale selline töökoht, kus sulle makstakse täpselt nii palju kui see soe õhk väärt on, mis su suust tuleb!
ükski mõistusega tööandja ei hakka sulle rohkem maksma kui sa väärt oled! miks peaks maksma töötajale päeva- või tunnitasu, kui ta toob tööandjale sisse tulu km järgi. kas selleks, et autojuht saaks parklas muretult mune sügada?

kõige lihtsam, osta omale auto ja maksa ise omale täpselt nii suurt päevaraha kui tahad. võid ju veel teisigi autojuhte enda alla tööle võtta ja olla neile hea ülemus ning maksta neilegi mega päevapalka! siis saad küla saunas või aü suvepäevadel rääkida kui kõva mees sa oled ja kui hästi sa oma töötajatele palka maksad.
V8-le
16:20 03.10.2009
lisaksin veel, et võiksin su tööle võtta päevaraha alusel. tasu oleks praegune keskmine päevatasu (900 krooni), mida teenivad teised km eest. aga sulle maksaksin päevaraha tingimusel, et kõik sinu tõttu reisil raisatud päevad maksad sa mulle tagasi samas vääringus. sama kehtib ka reisi vaheliste päevade kohta, mis ületavad seadusejärgset puhkepausi. tööd jätkub ja selle eest sa ei peaks muretsema.

ainuke takistus on see, et otsin töömeest, mitte jutumeest. sinu kahjuks.
V8
16:56 03.10.2009
näed siis, paar meili ja herr ülemus kleebib juba silte külge, muuseas 900.- päev on täitsa tubli,aga ma polegi jutumees vaid töömees ja lähen nüüd paati jahtu nüüd maha ja kaunist laupäeva õhtut vedajatele
rekkakuski
21:25 03.10.2009
kuhu poole selle 900,- päevatahaga saab sõita? kauaks vahetusmeheks?mis masin elamiseks ja mis haage kaubale? kas kodu ja pere tuleb unustada? mis kandi firma?
sai sõidetud
23:09 03.10.2009
pealkirjaks oli otsin tööd
siis kolista need läbi
06:50 04.10.2009
Praegult on igatsugu kraami saadaval ja kolhoosid pakkuvad üritust ka muidugi kui rahakott kannatab kõigist neist üritustest osa võtta.
minge tööle
12:10 04.10.2009
Võrumaal kutsuvad Förmann ja EKSO-10% ja 12% veosehinnast töötasu! Jookske! Või valige firma kes maksab km eest-spido näit ei loe, logistik teab ise palju ja kus läbi sõitsid. kui oskad marsruudi kompassiga paika panna- pööranguid ei ole, linnadest läbi- ikka otse ja kiirelt!
kolhoos "autoveod"
12:44 04.10.2009
kõgis kolhoosides ja sovhoosides on seisvaid autosid, millele juhte otsitakse. küsimus on miks nad ei leia või miks sealt suure hooga minema soovitakse saada?
RIISTAN
17:12 04.10.2009
V8-le (registreerimata)
Re: Otsin tööd
lisaksin veel, et võiksin su tööle võtta päevaraha alusel. tasu oleks praegune keskmine päevatasu (900 krooni), mida teenivad teised km eest. aga sulle maksaksin päevaraha tingimusel, et kõik sinu tõttu reisil raisatud päevad maksad sa mulle tagasi samas vääringus. sama kehtib ka reisi vaheliste päevade kohta, mis ületavad seadusejärgset puhkepausi. tööd jätkub ja selle eest sa ei peaks muretsema. ainuke takistus on see, et otsin töömeest, mitte jutumeest. sinu kahjuks.

Kas pakkumine on ikka jõus. Kuhu cv saata ja täpsemat infot saada.
Anna teada [email protected]

Muudetud 27.09.10 22:13

riistanile ja rekkakuskile
17:46 04.10.2009
see pakkumine oli konkreetsele isikule, näitamaks töö käigus, et päevatasuga töö polegi nii lihtne ja et km-tasuga mehed suudavad vabalt päevatasuga mehest rohkem teenida.
muidu ei otsi foorumi kaudu autojuhte, sest ilma selletagi on väga häid juhte liiga palju ootel.

rekkakuski: selle auto, haagise ja töökoha asukoha valimisega jääd kohe tööst ilma. mis vahe on auto ja haagise margil?. need on töövahendid ja ainuke mure autojuhil peaks olema, et tööandja hoolitseks nende eest. see muidugi ei tähenda, et autojuht ei pea nende eest hoolitsema.
rekkakuski
19:15 04.10.2009
Tore kui nii asine ettevõtja ja firmajuht. Isegi neile paarile küsimusele raske vastata. Sellise ülbiku juurde ei tahagi tulla. Seega pole suurem kaotus, et sellest tööst ilma jään. Ma ei tea kuidas firmajuhi nägemus, aga minu silmis on ikka erinevad need autod ja haagised küll. Eks sõidetud ole ja sõita tule erinevatega. Lihtsalt tundsin väheke huvi millised selles firmas kasutusel. Aga noh see on suur firma ärisaladus ja seda ei tohi firmajuht avaldada.
Hoolitsus ikka enne kõige.
yx
23:41 12.10.2009
Väga õige jutt.Niikaua kui on mehi kes odavalt tööd teevad,seniks jagub ka säästu firmasid.Selle eest peaks ikka korralikku raha saama,et olla nädalate viisi kodust ära.15000 pole küll mingi norm raha.
rkj1
12:36 13.10.2009
juhid tunnistage endale tõde-see töö on laisale või piiratud mõttetegevusega inimesele.
selleistele inimestele ei maksta kuskilja kunagi õiglast palka.
kahjuks/õnneks laisku ja lolle maailmas jätkub.
see,et olete nõus kmpalgaga putkas elama,näitab juba ise taset.
lisaks eelmisele
15:09 13.10.2009
... ja seda ütles tegija, kes saab kuupalka 50000+
lahingniiduk
21:40 13.10.2009
sõbrukesed,te olete valesti aru saanud-ma otsin siiani tööd lüübekis.
olen nõus kuude kaupa ära olema,kuid rahanumber on jah paigast ära-olen näinud ka firmat,kes pakkus saksa otsa eest ainult 1,20 km eek
samas nägin venda,kes alla 2.40 mõtles alles
..
aga tänan teid kaasa mõtlemast..
ennast profiks veel ei pea-ei oma veel 30 a kogemust
rublik
19:01 16.10.2009
Tere.Jahute siin palkadest,et kes km eest,kes päeva raha eest.Hetkel küll ei tea mis tariifid on,kuna sõitsin viimati 3 aastat tagasi,siis maksti kodust minejale 1.60 per km+miinimum,sisetöö omadele 2kr per km+miinimum,mis oli vist 3600.-Kui olid kuu kodus siis saidki selle miinimumi.Puhaste ketastega üle 16000km ei punnita,ega su veok lennuk pole.Kui keedad ketastest suppi ja silma laugudele teed opi(et kinni ei vajuks)võid ka topelt uhada.Kuda keegi tahab,suudab.Järelikult kui viitsid tööd teha siis saad ka vastavalt palka,parklas istumise eest ei taha vist keegi maksta.Ise oleme selle ameti valinud ja eks igal mehel ole oma hind.Edu teile kõigile
mikk375
21:12 18.10.2009
Ameerika mudeli järgi on autojuht kõige madala palgalisem töötaja firmas, koos sekretäriga.
Ei tea kas nüüd on autojuhi töö ülehinnatud või teised tööd alahinnatud meie riigis?
Üllatav on vingumine 10-12k palga suhtes, hetke tase on selline et raamatupidajad saavad paljudes kohdades sellist palka. See, kas antud juhul on tegemist ausa käitumisega tööandjate poolt, on raske öelda.
Mind huvitab, mis tasemele vastab veoautojuhi kutse?
to:mikk375
09:04 19.10.2009
Mis on Ameerika mudel? Mis ajast Eesti kuulub Ameerikasse? Üritad tark olla, aga kirjutad foorumis kohdades. Vaat see on tase.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte