Veoautod ja rasketehnika

noored autojuhid

looder23
22:17 25.04.2011
täna pole kahjuks juhti vaja, aga kunagi ei tea mis homme toob.

riia selle pärast hull, et sealne liiklus on hullumaja. ja kui sa pead ikka kuskile hoovi veel tagurpidi tänavalt ajama, siis kolm korda võid arvata, kas sulle antakse teed. samas vilniuses annab liiklusviisakus isegi lääne liiklusele silmad ette. vilniuses ikk lausa lust sõita.
Rekka akadeemik.
11:59 26.04.2011
Olen seda Riiat ka sõitnud , tean räägida , et kui ikka julmalt auto risti panan teega siis keegi pole veel mulle kuidagi sisse lennanud . Selliseid ekstreemseid kohti euroopas peale-mahalaadimiseks on küll ja veel ....... Nahhaalsust soovitan noortele kasutada , ohutuled põlema ja tegutse. Kõik seisevad ja ootavad , nagu naksti . Ärge põdege ja oodake kuni teed antakse , kandikul ette !!!
ahola poiss
21:59 26.04.2011
nu kui sai sõjast välja siis isa võtis mind oma tiiva alla.. ta pea 20 aastat sõitnud juba ja tegi mulle vähe Autokooli ka ikka mitte nagu sõjaväes. Kui olin isaga juba paar kuud sõitnud siis tekkis endal ka juba trots, et ei taha keegi noor tööle võtta, siis onu soovitas alonewolfi ja nyyd olen siiani seal...
eelmisele
09:03 28.04.2011
ahola poiss, kas oled hundipojaga ühes klubis?
ketid roostes.
09:27 28.04.2011
Hunt on mu suur sõps ja veel suurem eeskuju ning peaaegu isa eest !!!!
hundipoja onupeg
09:39 28.04.2011
hundipojaga on hea samas klubis olla, sest siis on kellelt nõu küsida. hundipoja asised nõuanded on igal alal ja ajal teretulnud. kui oled tema autokooli läbinud, siis ei jää isegi riias hätta.
ahola poiss
16:31 28.04.2011
ei tea kes on hundipoeg ja veel vähem seda kus ta sõidab
hundu vänn
18:22 28.04.2011
hundipoeg on nagu zorro. kõik tevad, et ta on olemas, aga keegi ei tea kes ta täpselt on. tuleb kui välj ja lahkub kui viirastus. jättes endast maha haljad ketid.
caminhoe
22:21 28.04.2011
Loe kui muinasjuttu :D
hundipoeg
22:51 28.04.2011
Tere seltsimehed foorumilased!

Toreda neljapäeva hilist õhtutundi Teile! Eks see elu on ikka huvitav ja põnev. Vajab nutikust ja tõhusat mõttetegevust. Aga ma soovin Teile pikka meelt ja kannatust, üksteise mõistmist ning abivalmidust.

Roolikeerajatele meeldivaid matku, nael kummi ja ketid rippu!
Lugupidamisega hundipoeg.
hundule
00:36 29.04.2011
pea püsti ja kotid rippu!
õnnetu hundipoja-ke
13:34 29.04.2011
Isa , hunt , ei taha minust midagi teada , kirjutab siin ainult kotid rippu jne Aitaks töölegi aga ei , ise tahab ainult hästi elada .
looder23
20:49 30.04.2011
kuulge lontrused, kui tõesti enam ei oska-taha-suuda millestki asjalikust kirjutada, siis ärge parem kirjutage. iga kuradima teema läheb mingist hundipojast undamiseks. las inime riputab oma kette või kotte, aga mingid kutsikad hakkavad siin seltsis ulguma.

p.s. ei tunne küll hundipoega, aga need tühjad klähvikud on veel madalalaubalisemad kui ükski hundipoeg on.
magama.
20:04 01.05.2011
Sa looder ,ära viinaga liialda !!!! Selge pea ja selgem jutt.
caminhoe
20:18 01.05.2011
Tasub võibolla ise vähem juua kui aru ei saa?
Viimasele mõeldud.
poe per.....e
21:20 01.05.2011
Mõtle omale geniaalsem nimi välja ! Kui otsid tööd , siis soovitan tegeleda asjaga , foorumi rekkajuhiks jäädes , toitud vanaduseni ema-isa leivast .
Küsimus NR 1
14:35 23.05.2011
Tere, selline küsimus, kuidas parem alustada, kas otse Euros tööd otsida või läbi nö. Eesti firma? Näiteks kui töö on Belgia haagistega ja firmaga (logistikud jne) aga Eesti firma poolt (palk jne).
Või siis pigem otsida tööd Eesti firmas, millel on oma haagised ja teeb rahvusvaheliste sõite? Või üldse alguses sõita Eestis?
Küsimus ei olegi selles mis on parem, tahaks lihtsalt kõik + ja - teada...
Ja üleüldse on asjad nii et 2 kuud tööl ja 1 kuu kodus, nagu ma aru sain? (Euro sisetöö)
Vajalikud load ja paberid endal olemas.
Soovitusi?
Kombainer1980
19:24 29.07.2011
Mina 31 ja sõitnud Balkanit ja Itaaliat põhiliselt
Vana tursk
14:31 30.07.2011
Kasutaks teemat ja uuriks,et kas ka vanemal mehel(45) on veel mõtet rahvusvaheliste vedudega kätt proovida? Siiani staazi sisevedudel C kategooriaga 25 aastat aga nüüd kas vanaduse seniilsus peale tuli või mis iganes,tegin E kati ja mõtlesin et põrutaks vähe kaugemale,eide ***** tagant minema. Aga keeltega on nagu ta on...ja euros pole kah eriti ringi kondand...Ehk oleks esialgu asjaks ka lähemad otsad,Läti,Leedu?
hvatit juba...
15:58 30.07.2011
mis see 45 siis ära ei ole..ma ise 40 ja pole ka väga palju sõitnud,nigu öeldakse,,kättevõtmise--ASI.. aga baltikum on ka hea algus muidugi,saad kohe leedu pollade ja tranTSportnikutega jutlust pidada..) rahulikum varaint on jälle soome rootsi..alustuseks.paar sõna inglist ikka õpid ära,rohkem pole vajagi.