Veoautod ja rasketehnika

Veoautode kütusekulu arvestuse seade (GPS)

VeoautoJuht
15:36 20.03.2008
Kas keegi teab, mis firmad (piisab ka seadme tootja nimest) toodavad/kasutavad sellist seadet, mis näitab reaalajas veoautode kütusekulu ja paaki sisse-ja väljamineva kütuse kogust?

Ja kui kellelgi on olnud kogemusi sellise aparaadiga, siis loeksin huviga.

eelmisele
17:06 20.03.2008
GPS pole kütusekulu jälgimise seade.
teeeeeee
17:08 20.03.2008
las mehed myyvad kytet. pole siin midagi vaja teada...
Teadjatuntud
17:37 20.03.2008
ikka saab siukesi seadmeid. mis sind lähemalt huvitab kas lihtsalt seade või ka paigaldus ja hallamine?!
ermo7
17:37 20.03.2008
Tean et selle seadmega müüakse samamoodi edasi ,aint kohad tuleb neil oma tankimispiirgonnaga läbimõelda ,see lihtsalt pütimehe marsuudi jälgimiseks rohkem mõeldud.
kütus
19:42 20.03.2008
see süsteem toimib täiega, umbes 10 tonni, meie autodel peal,
magad rahus
transakompanii
20:50 20.03.2008
Metrotec ei õigusta ennast, kuna andmete täpsus kõigub meeletult ja raportid on väga ebamugaval kujul.
Navirecil pole veel 100% toimivat kütusekulu jälgimise süsteemi ja hind on ka krõbe. See kulutus ei tasu ära.
Kui muud moodi ei suuda mehi varastamisel ohjeldada, siis pole transporditurul mõtet tegutseda, sest selle seadmega ei leia sa juhte, kui su juhid ilma varastamiseta hakkama ei saa.
või ei jätku oimu
10:48 21.03.2008
Parim seade on korralik töötasu, aga seda ei raatsi kohe kuidagi järgi proovida.
huijar 9
15:33 21.03.2008
ka selle kalli seadmega on võimalik kütust vasakule panna.
peaaegu hiinlane
15:40 21.03.2008
see on parim mida viimane ütles,lõpetage lõpuks lolli mängimine ja makske EESTI autojuhile palka.muidu varsti varastavad teie autode kütusepaagid tilgatumalt tühjaks mingid bulgaarlased ja rumeenlased , kuna eesti mees lihtsalt pidevalt lahkub väljamaale tööle .MÕELGE SELLELE KUNI POLE LÕPMATULT HILJA.ma arvan et nüüd mõni juua täis firmajuht ei hakka siin mõkitama ja ennast õigustama,et kui raske elu tal on jne häid pühi kõigile

Muudetud 05.02.09 16:55

RÖÖVEL OO1.
16:19 21.03.2008
makske head palka.firmajuhid.ja te peatselt näete,et probleemid lihtsalt kaovad iseenesest.MÖELGE.
aga ei.
16:54 21.03.2008
Pange oma veohinnad ükskord nii paika et ots otsga kokku tulete ja tihend ka korraliku palga saab siis jääb see mõttetu kulutus ära.
KÜTUS
17:27 21.03.2008
Igat seadet, mida inimene on välja mõtelnud, saab lollitada ... Normaalne palk, usaldus, ja vajadusel pisteline, kuid inimlik kontroll, ja firmale ustavamaid ja töökamaid juhte ei leia sa kuskilt...
tagant
18:35 21.03.2008
´KUTUSE juttu peaksid köik omanikud lugema.ja mötlema peaga,aga kui see ei tööta noh siis...
gaz 53
19:40 21.03.2008
mõtetu asi,meil kah prooviti.saab andurit petta nii mis kole.Selle rahaga õigem muud teha.seff keerab ise kah rooli ja pilt selge mis toimub.häda muidugi selles et iga mats ikka tööle ei tule kui kuuleb ,et seff ise kah sõidab.Palga jutt jama, varas jääb vargaks- maksa palju tahad.Kui palk väike räägi omanikuga,mitte ära hakka susserdama.jöudu kõigile
kama kaks
19:56 21.03.2008
Minu pärast võivadki siin kõik seffid sangas istuda ja imetleda oma GPSse võisteldes oma vahel kes pakkub madalamat hinda ja suudab kauem sangas istuda.
juht-algaja
21:38 21.03.2008
mis peaks olema töötsau koos lähetustega, et teha soome, leedu tööd,
minule pakuti 18, sellise mõtega tööl olla, et varastada ja müüja, ei viitsiks
tagant
21:42 21.03.2008
soome leedu kas se on liinitöö v mis ta kujutab endast
vanaolija
21:43 21.03.2008
virisejad, mis te teete siis tööd ilma rahata ja peate kütust müüma, lööge uks kinni ja minge sinna kus makstakse, siis oleks ka ok, pole vaja alada, juhe pidevalt otsitakse ju
juht-algaja
21:46 21.03.2008
ei mitte liinitöö, täiskoormad soomega ja sama leeduga, kettad peavad korras olema
tagant
21:57 21.03.2008
täiskoormad se on hea asi.aga no alla 20k pole ikka mõtet sorkida ,nii otsitaksegi odavamaid sõitjaid et marki peab ikka hoidma
VANAOLJALE.mida sa mulised siin palju sul vanust on et sõna võtad
peaaegu hiinlane
22:09 21.03.2008
alla 20.mitte teha soomet leedut.bossule naljaasi sulle 2k rohkem maksta.aga sinule on 2k asjax.
juht-algaja
22:10 21.03.2008
aga soovita, sellist 18 pakutud mitmel pool, euroopasse ei taha minna
juht-algaja
22:15 21.03.2008
ma küsisin ka 20, aga arvas et kiiret pole tal septemb tuleb 1 auto juurde
RÖÖVEL OO1.
22:29 21.03.2008
20 tuhhi siin lähemal keerutades see on norm papp.ise peab ikka kah MEES olema.enne tallinnat ei jää 24,ja tegema,et ketas löhki ja nyyd ma puhkan.BOSSUDEST PEAB IKKA ARU SAAMA.
tagant
22:34 21.03.2008
no muidugi pakuvad 18 se on ju neil juba eelnevalt kokku lepitud ,tuleb seista enda 20 peal ja asi vask.kas se on se firma mis pidevalt lehes otsis juhte uutele scannidele ja haagistele , et mis se tähendas esimesel
sep tuleb auto juurde
sadulamees
23:50 21.03.2008
soome-leedu tööd alla 20 pole mõtet teha, muidugi oleneb ka sellest et kui suur tamp taga on, kui nädalaga ja täiskoormatega sellised ringid ära teed ja iga nädal nii ja n-vahetused kodus siis sel juhul 20 on paras minu arvates
tony.sn
01:29 22.03.2008
Volvo pakub midagi enamat, kui ainult kütusekulu jälgimine. Vaata siit Dynafleet'i infot.
http://www.volvo.com/trucks/estonia-market/et-ee/services/Dy
nafleet/dynafleet_introduction.htm
Meelis.T
12:28 21.07.2008
Kasutame ise Navireci teenuseid. Võibolla tõesti polnud neil 5 kuud tagasi täiuslikku kütusejälgimist, kuid praeguse seisuga on neil väga super lahendus ja tulemus on vaid mõne liitri erinevusega tegelikuses. Üsnagi mitu luukere oleme selle tulemusena päevavalgele oma ettevõttes toonud, mille tulemusena kulud kontrolli alla saanud! Hind ei ole ka midagi ülemõistuse kallist!

markus18
12:57 22.07.2008
Kui firma maksab korraliku palga,millega jõuan peret toita ja oma diiselsõiduautole tanklast kütet osta,siis panen käe südamele,mina küll ei varastaks.
patrioot
09:59 28.07.2008
Prooviks keegi tööandjatest läbi mõelda boonuse maksmise viis autojuhile kütuse kokkuhoiu pealt.
Nii kui nii on teada keskmine kütuse kulu teatud vahemaades. Kui juht oskab ökonoomselt sõita, miks mitte talle boonust maksta. Firmal hea ja autojuhil hea.
eelmisele
14:44 28.07.2008
kui su tööandja seda ei rakenda, siis oled vist vales klubis.
eelmistele
15:32 28.07.2008
ma müün ise üleliikse, ja rohkem ka veel maha. Milleks oodata ülemuse almust............ ja kütte müügiga teenib kena kopika iga kuu.
kütusekulu
07:07 02.09.2008
need palga ümber targutajad ja küttemüüjad on selline prügikastitagune saast , keda võid ülekullata ja sulakulda kõrri valada aga nende elueesmärk on ikka ainult midagi niisama saada ja käsi teise tasku toppida. Kas käite poes ka vargil ?
EI ,,,,
08:45 02.09.2008
Varastan sellepärast sinult et, sa tõmbad mul naha täiega üle kõrvade. Sa maksa väärilist palka ja keegi ei varasta. Mul soome firmas ei tule mõttesse kah kütet müüa, kuna palk on nii suur. Mul hirm,et kui peaksin mingi lollusega vahele jääma, olen tööst ilma. Ja eestis,soovib firma omanik EILE RIKKAKS SAADA. Mina võin siin käppa imeda. Ja teeme nii et, ärge ajage möga autojuhtide kohta. MAKSKE PALKA JA JAMAD KAOVAD. See jutt siis to eelkõnelejale

Muudetud 05.02.09 16:59

treilavoila
18:29 02.09.2008
"Mul soome firmas ei tule mõttesse kah kütet müüa, kuna palk on nii suur. Mul hirm,et kui peaksin mingi lollusega vahele jääma, olen tööst ilma."

Kusjuures mul Eesti firmas sama lugu. Ei tea palju sa soomes teenid ja arvata võib, et ma siis samat palka ei saa, aga palk on piisav ja kõik ametlik ja peale selle elan ma iga õhtu kodus oma naise ja lapse juures. Ei näe põhjust viriseda. Usun, et Eestis on piisavalt firmasid, kus makstakse norm palka, aga seal on see jama, et mehed on aastaid tööl ja uusi naljalt ei võeta, eriti veel mingeid lambilambaid ja siis nad vaesekesed peavadki soome suurt õnne otsima minema.
Ja seda ka, et meie firmas pole algusaegadest peale mingeid küttenorme olnud. Auto võtab niipalju kütet, kui talle vaja on. Tööd ja olud on erinevad ja mismoodi sa siis arvestad, et mingil juhul ei tohi üle 33l kütet kuluda.
EI,,,,
19:55 02.09.2008
Ma olen nõus sinu jutuga et, on häid firmasi ka eestis. Mina elan soomes juba 27. aastat. Ja magan kah KÕIK ÖÖD..... kodus. Aga eesti autoju juttu vahendades on eestis ikka suhtumine autojuhti kui,lihtsalt objekti kes ajab omanikule pappi kokku. Ja veel et, kui lahkud töölt võid poolest oma palgast ilma jääda. Kuna leitakse 101 põhjust, et oled ikka 34.l. kütust kulutanud jne,jne. Ei ole see soome palk midagi nii suur kui osad arvavad. Kui teed ületunde siis ehk jah. Aga minule on tähtsam puhkus,kui rabada. Edu kõigile ja vähem kibestunud postitusi, eriti purjus jutumeestelt.
ukveod
15:32 10.09.2008
Maksa vargapoisile kui palju tahad, kütuse müügist saab ta ju ikka lisa.
lihtsalt-mees
17:49 10.09.2008
Mis kuradi pappi eesti autojuht ülemusele kokku ajab?
praeguste küttehindade juures on see siis nii tõenäoline???
jusike
14:51 18.12.2008
põhiprobleemiks pole mitte kütuse varastamine vaid see et autojuhile pakutakse sulas kuupalga suurusjärgus teenistust paaripäevase tööotsa eest euroopa teises otsas ja paljud ei ütle sellest ära ...
Omaniku teada auto seisab aga tegelikkuses kulutab kütust ja toob tulu hoopis teistele ...
jussile
18:52 18.12.2008
See on võimalik ainult siis ,kui puudub firmal ( omanikul ) ülevaade oma tehnika liikumisest,seismisest. Kui autol on peal ikke GPs süsteemid siis on keeruline seletada ( kui omanik jälgib auto liikumist arvutis) miks berliinis seisev auto järsku belgiasse omal soovil kihutab .. Eks kuldsuud räägivad ka musta valgeks.
P:S Kui autojuht on nt mustalotsal (mida omanik ei tea) ja omanik ütleb mine laadima oled ju berliinis sul laadimisaeg ja koht sealsamas ja kodu jõuad siis ütleme 5 päevaga.. tahaks lausa kuulda seda vastust mida autojuht välja mõtleb kui laadimisele ei jõua ja firma näiteks maksab trahvi laadimisele hilinemise eest.Arvan ,et praegu selline mäng lõhnab töökaotuse järgi -sest turul on sangahüppajaid ,kes elaksid ka ilma selle riskita vabalt ära.
selleks sellised vidinad ka ol
14:28 11.04.2009
misasja1
11:06 14.04.2009
mehed! Arge kasutage gps-gsm jammereid!Nõnda ei saa omanik teada,kus tema auto on parasjagu ja ei saa ülevaadet asjade seisust.Ja kulutatud raha jälgimissedmetele on nagu tuuldevisatud raha.Teete omaniku meele mõruks niiviisi veel.Pahad autojuhid teevad seda ,et segavad jälgimisseadmete tööd.
juht on töötaja, kes ...
11:20 14.04.2009
... täidab tööandja poolt koostatud reegleid!!!
ma ei saa aru firmadest, kus töötavad sellised juhid. kui juht ei saa aru, mis on reeglid töö tegemiseks, siis tuleb otsida teine töökoht. kui on autole paigaldatud gps seada ja juht on sinna pannud mingi vidina, mis segab gps-il andmete edastamist, siis laseks selle reisi autojuhil välja maksta. eks siis ole näha, kas tekib veel tõrkeid selle seadmega.
hundipoeg
17:52 20.04.2009
autojuhid niigi nagu kriminaalhooldaja valve all. nüüd veelgi rangema reziimiga siis. kas täielikult on kadunud usaldus juhtide suhtes? firmad miks võtate tööle mehed keda tee ei saa üldse usaldada? kelle iga sammu peate ette ütlema, kes ise ei suuda mõelda nig kelle iga liigutust peab kontrollima muidu oht, et teevad kitsal ajal vahelt!
professor sammaljalg
17:58 20.04.2009
ja kes on hundipoja meelest autojuht, keda saab täielikult usaldada? millest seda välja loeb, sinistest silmadest või saapanumbrist?

varas teeb vargategusid nii kitsal, kui laial ajal, küürakat pidi ainult haud parandama
hundipoeg
18:11 20.04.2009
küüraka parandamisega pidi jah nii olema.
maisiklikult leian, et kui juht hakkab paagist või koormast palgale lisa otsima on maksmises viga ja kui see ei lonka, siis on tegu mehega, kes ei sobi lihtsalt sellele tööle.
professor sammaljalg
18:15 20.04.2009
sa ikkagi ei vastanud küsimusele, et kust seda aru saab, kas mees varastama kipub või mitte, kui jälgijat peal pole?
hundipoeg
18:18 20.04.2009
sa siis tahad väita, et ainus vahend varastamise avastamiseks on see GPS kütusenäidik. seda ime vigurit mul sõitmise ajal tõesti peal ei olnud. olid muud GPS seadmed. arvutil oli GPS liikumise andur ja ka TomTom oli peal.
professor sammaljalg
18:30 20.04.2009
ära nüüd põikle kõrvale vaid vasta nüüd küsimusele ka

samas ei, ta pole ainus, jälle sa loed kuskilt ridade vahelt midagi täielikult mööda, kuid väga hea vahend siiski.
hundipojale
20:25 20.04.2009
sinu postitusest (18:11) võib välja lugeda, et kui palk on väike, siis pole varastamises midagi taunimisväärset. äkki sa ise talitad sama põhimõtte järgi?
vot selline ajalugu
20:48 20.04.2009
Mull jälle oli soov see ise kompunnida, et hing ükskord rahule jäätaks, et punnsilm 14h tööpäevade juures aru saaks mida ma talle lootusetult selgeks püütsin teha nädal võttis aega et aru sai, et üks suport ei toimi õieti ja turbol juba pea pooled labad läinud ainult palju pappi tuulde lasti selle nimel.
miis22
09:05 23.08.2010
vahet pole.. mul näitab ilusti ära kui palju, kuna ja kus keegi kütust sisse lasi või välja. Siiani on www.navirec.ee normaalselt toiminud.
miis22-le
09:48 23.08.2010
kui sul juhid ei oska sõita ja kulutavad seetõttu rohkem kütust. mis sa siis teed?
ps. igat seadet on võimalik petta!
Hm
11:38 23.08.2010
Ikka on neid kes varastavad, aga see kuidas sellised töötajad tuvastada, selles on küsimus?

eelmisele
12:13 23.08.2010
selleks tuleb töötajat motiveerida ja luua olukord, kus varastades tööandja tagant, varastab ka oma rahakotist! eks siis paista, kaua see avarastamine kestab.
sandy
19:56 24.08.2010
miski sandikari, kes siin halab, et palka vähe, võib hommepäev ju ettevõtjaks hakata. Jaluta aga liisinguplatsi, tee kaup maha ja nädala lõpus võid haake sappa võtta ja minema vurada.
karl0003
14:38 25.08.2010
no aga pane navirec peale ja siis on sul ju ilusti näha kas keegi paneb vasakult või mitte. isegi kui tagasivoolu pealt vasakule paneb siis tuleb ka see aja jooksul välja!!!
eelmisele naiivikule
18:48 25.08.2010
mis see navirec aitab? püüab kinni lolli varga, kes nagunii oleks vahele jäänud. suuremad kulud on kinni juhtides, kes sõita ei oska ja seeläbi rohkem kütust kulutavad. navirec seda ei näita!
;;;;;;
19:16 25.08.2010
Noh sõiduspetsid, kui palju "peab" olema vana d12 mootoriga 380hj volvo küttekulu:
A: vedades tenti ntks lähimad Läti, Leedu, Soome sõidud
B: vedades kallurit Eesti siseselt, enamus sõite ümber ja läbi Tallinna
C: vedades treilerit, koormad keskmiselt 22-28t
Ootaks siis firmajuhtide "peab olema"kulusid ja ka autojuhtide enda reaalseid kulusid.

treilamiis
20:10 25.08.2010
pole mingi eriline sõiduspets, kogemusi ka alles mingi 15 aastat, ja ka seda ei tea kui palju ,, peab võtma,, 380 hj volvo.
tean aga seda, et 470 hj scania küttekulu treilat vedades on ca 43l/ 100km.
samas see küttekulu sõltub ka tuhandest ja ühest pisiasjast. ja kõige suurem küttekulu suurendaja ja vähendaja on tuul.
edu!
tööandja
20:11 25.08.2010
täpselt nii palju kui kõige ökonoomsem autojuht ette sõidab ja mitte grammigi rohkem! tööandja ei pea kinni maksma autojuhtide õppesõitu. eriti kui juhid tahavad ulmepalka teenida.
pealtnägia
20:58 25.08.2010
kütuseäri raplamaa moodi .varjant 1. ostetakse odavalt varastatud sinist rekkast lastakse valge oma autosse sinine asemele ja tuld eroopasS
e.varjant 2. kui omal tisla sõidukat pole aidatakse riskitasu eest kedagi kel sinine tasuta(varastatud)käes.jälle valge äripartneri paaki sinine asemele ja tuld euroopasse. veoka omanikud vaadake mis värvi mahl teie kallite autode paagis reisi allguses loksub

äripartneri paaki sinine asemele ja tuld eroopasse.
;;;;;;
21:00 25.08.2010
Treilamiis reaalne, tööandja klähvib. Ootame, vaatame veel.
Ärme hakkama praegu tuulega võitlema, arvestame lihtsalt kas pikemad maanteesõidud ja ümber/läbi linna ukerdamised.
ullujussi
21:41 25.08.2010
kas kellelgi on kogemusi antud aparaatidega....... jeerum see oli küsimus. tehke uus teema,vargad jne. kurva
treilamiis
09:21 26.08.2010
aga mis tähendab, et on kogemusi?
mina ei ole sinna süsteemi häkkinud, ei ole juhtmeid puruks lõiganud, ei ole õhupalli paaki puhunud jne.
samas kaks aastat sõidan juba, et varras paagis ja turvakott kaitsmete all.
rabinovits
22:29 26.08.2010
Küttekulu arvestatakse g/KWh ja diislitel see u 170-185. mitte mingi l 100km Pole see väärtus oma 30-40 a jooksul suurt muutunud..Nüüd kõik tööandjad pliiatsid näppu!
raskeveok
11:05 28.08.2010
noni nüüd katlakütjad ka sõna seka öelnud.rabinoovitsile 2õlut veel ja saabki gigakalorid korrutada megawatid teada katla kütusekulu marsuudil katlamaja- wismari.hea reisi ja kattlasse palju tuhka.
.......
12:36 28.08.2010
Kuule "tööandja"....et kulu peab olema täpselt see mis kõige ökom "mees" ette sõidab ja ei grammigi rohkem? Kas sinu tiimis on kõik sõidud ühesuguse koormaga? Sõidud ühesuguse ilmaga? Sõidud koguaeg Punktist A,punkti B?? Kui ei, hoia oma rumal suu koomal. Olen sõitnud Euro 5 DAFiga koormaga kuluks 30-32L,koorem oli küll väga kerge ja mägesi eriti polnud,seega peaksid kõik mehed sõitma 30-35l sajale ja seda igalpool? Saadan mehe talvel Norra ja kuluks on 50 sajale,siis peab juht ise kütet ostma juurde?
Makse juhile inimväärset tasu ja keskmine kulu langeb !
eelmisele
13:55 28.08.2010
tee tööd ja pole põhjust siin viriseda
tunnen mõnda autojuhti..
09:41 30.08.2010
Ega võid ju palka maksta, mõni mees kohe ei saa muidu. Kui ikka on varjant kudagi küte välja saada, siis kohe ka laseb vahet pole palju talle maksad.
See on ju lausa haigus meie ühiskonnas ja ega ta ei müü seda vaid tarbib ise ja laseb perel tarbida nii, et müügilt teda kätte ei saa.
Ma ei ütlegi et ökosõitu peaks kõik mehed tegema igal oma sõidustiil ja erineva lastiga koorem erineval pinnal kui aga auto teeb päevast päeva sama ringi? Tean juhust kus hakati ühel päeval autosid mis iga jumala päev sama ringi sõitsid iga õhtu tankima ja eks siis mõni mees pidi seletama kuda tal too päev 40L rohkem kulus. Enne pandi muidugi GPS kah peale ning oli näha, et ring sõideti enam vähem sarnaselt eelmistele päevadele. Kuus jäi vist paar tonni kütust üle pärast seda. Eks vaadake tankla posti peale ja arvutage palju see kahju tõi tööandjale? Äkki ta oleks seda kasumit töölistega jaganud või hoopis saanud mõne väga hea tööotsa kui oleks saanud väiksemat tasu küsida?
madmice
16:15 03.09.2010
No täpselt, aga ega kõigil näpud ju sügelevad
sadulamees
00:22 04.09.2010
Ütleks nii et ennem see kütte vargus ei lõpe kui juhil ka mingi huvi sellest on et näe kui vähe kulus, täitsa sportlik huvi onju. On firmasid kus natshalnik arvestab palka ka küttekulu numbri järgi ja kui on raske koorem või siis mäed ongi peetis ja kui väike kulu number on siis pole juttugi sellest, mis huvi saab siis juhil olla sellest kulu numbrist. Ei aita ka need lutikad, väga kerge petta neid
M.
19:30 04.09.2010
Ega te rekkajuhid pole ainukesed, meil harvesteridel ja vedajatel on ka selline süsteem juba peal. aga minu arust pole sellest mitte midagi kasu.
sadulamees
21:25 04.09.2010
Arvata on et pole kasu, ega nende lutikate ja muude nuhkivate seadmete kuutasud pole ka eriti odavad, kui ka mõni juht võtab 10-20 liitrit paagist on ikka odavam kui need kuutasud. Ise ikka eelistan seda et saaks palgana selle kätte ja laseks tanklas nagu valge inimene kütte paaki enda väiksele aga paljud bossid ei saa aru sellest, mõeldakse ikka nii et see juht on ikka paras neeger
professor_sammaljalg
21:58 04.09.2010
navirec küsib seadmete eest alla kümpsi ning iga kuu 370 eeku, nii, et austatud varganäost "sadulamees", ära oma väikese peaga liiga palju mõtle. arvestades, et tean isegi vennikest, kes aastaid jaotusauto paagist nädalas ca 300l tuuri laseb, ei ole väga suur väljaminek.

ja vargaks hakkamist ei õigusta miski. kas laopässil on õigus inventari koju vedada, kui palk väike? või garderoobihoidjal külaliste mantlitaskud läbi käia? tegemist on kõntsaga, muud midagi.

Muudetud 04.09.10 22:01

vammasrg16
22:02 04.09.2010
topiti ka suht hiljuti krt mu teehöövlile selline nuhkiv jublakas peale. näitab kus liigun ja palju kütet kulub. mõtetu vidin ja mõtetu raha raiskamine selle peale.
vammasrg16
22:04 04.09.2010
masinaks mul 84 a. vammas rg-16. ma ei saa aru mis mõte oli neil topia sellisele vanale risule selline jublakas külge. lausa vihale ajab krt.
eelmisele
23:54 04.09.2010
ikka seepärast, et sina selle risu roolis oled. ju siis omanikul viskas su kütusevargus üle.
varas jääb vargaks
09:28 05.09.2010
sadulamees ja tema mõttekaaslased varastasid aegu tagasi,varastavad täna ja varastavad tulevikus sest neil on alati vähe.täna saavad 12 tuhi sööva saia ja liisivad fordi,varastavad muidu ei tule välja.homme saavad 25 tuhi,varastavad edasi sest nüüd vaja süüa kringlit ja liisida bemmi.ja nii lõputult sest süües kasvab isu.
lihtsameelne
10:56 05.09.2010
GPS jälgimine aitab logistikule tõestada, et tegu pole lennukiga. Hinna surve on viinud selleni ,et paljud linnad ,sadamad jne. tulevad järjest lähemale.
Leedus läks pea 600l kaduma ja tänu jälgimisele oli võimalik politseile teatada kella aeg. Kõrval firmas oli video valve ja sealt oli näha ,et samal ajal liikus seal Transit. Vargaid kätte ei saanud ,aga juhil hea meel ,et teda ei kahtlustata.
Tuntud tõde on see ,et varas kardab varast.
sadulamees
12:56 05.09.2010
postitaja "varas jääb vargaks" nimetab mind vargaks, on ikka paras jopski küll, ei varasta ma kütet kuna ei taha seda solki enda auto paaki ja ei liisi ka ma autot, sõidan vana heas korras autoga ja olen rahul sellega, pole lihtsalt mõtet liisida sellise töö kõrvalt seisma autot
stammer
13:12 05.09.2010
Peaaegu, et mitteükski rekkamees, kopamees, vedurijuht või laeva motorist ei sõida bensiinimootoriga autoga. Ei tea küll miks...
Spammerile
13:26 05.09.2010
Huvitav tõesti,sõidan elektrirongiga ja oman diiselautot,mis kurjakuulutav seos seal küll olla võib...
kpl
15:28 05.09.2010
eelmisele..kas sa tõesti ei taipa seda seost.
esimene mehaanik
15:56 05.09.2010
Te olete teoorias kõvad :)
Olen laeval tööl ja sõidan diisel jeebiga.
Ja absoluutselt viimne kui tilk kütust on tulnud statoilist.
Miks muidu sain 6 kuuga kuld tasemele juba!!??
vammasrg16
17:01 05.09.2010
ma pole kütet varastanud. pole nagu põhjust,kuna oman bensiini mootoriga autot. kuna topiti see nõmeudus peale siis ei saa enam inimesi aidata kui neil vaja pisut teed hööveldada. palk niigi vilets. ei saa lisa ka kuidagi teenida tänu sellele nuhtlusele mis peale topiti.
eelmisele
18:03 05.09.2010
sa oled ju varas. käid tööandja varaga omale lisaraha teenimas. kas nende haltuuraotste eest annad raha tööandjale, et ta sealt sulle sinu tasu saaks arvestada?
vammasrg16
18:51 05.09.2010
kuda ma saan varas olla kui teenin natuke lisa et ots otsaga kokku tuleks enne palgapäeva. ja toda raha ma tööandjale ei anna. milleks. maksku norm palka siis jääksid need liisa teenimised ära. a kuna nad ei maksa norm palka siis peab ju lisa teenima. aga nüüd enam ei saa kuna selline jälitus seade peale topiti. nüüd pean lihtsalt inimestele ära ütlema et ma neid aidata ei saa. kui tahavad siis ajavad asju läbi tööandja ja tööandja paneb raha oma kukrusse ja mina ei saa sellest sentigi.
professor_sammaljalg
19:05 05.09.2010
vammasrg16, sinu tegevusele on ainult üks nimetus ja see pole mitte haltuura, vaid vargus. kui palk ei sobi, tegele väljaminekute vähendamisega või mine mujale tööle. loodetavasti näevad nüüd leivaisad, kelle nad tööle võtsid ja varganäole kinga annavad, et saaks tööle võtta inimese, kes töökohta väärib.
mina ka varas, ja mis siis ?
19:30 05.09.2010
sõidan est ja euro vahet ja alati enne reisi lõppu ,teen rehnungi ja ülejääk läheb kui soe sai hinnaga ........ ja olengi varas , aga raha on mul ka alati piisavalt , kütte müügist . ja mis veel plõksida on ****del , siin foorumis ?
vargale
19:52 05.09.2010
seda ongi plõksida et varsti saad jalaga ****** ja lähed prügikasti äärde kerjama
vammasrg16
19:55 05.09.2010
a mida ma teha saan kui inimene palub et vaja tal teed nati hööveldada v siis talvel vaja tee lahti lükata. ma alati nõus neid aitama norm tasu eest a firma krt küsib neilt kirve hinna mis kordades kõrgem mis mina oleks küsinud. seega jah olen nüüd tihti ära öelnud et ei saa neid aidata kuna selline vidin peal ja kui tahavad siis saavad tellida ainult läbi ülemuse. a ülemus selline oinas et tal kipuvad asjad vahel meelest ka ära minema et on tellitud teed hööveldama jne. varsti pannakse autodele veel selline seade peale mis jälgib juhi tööd kas paneb saha maha ja palju soola puistab teele jne. nii et asi kisub suht jamaks ja masendavaks.
IBASS
19:57 05.09.2010
igal oinal oma mihklipäev!
professor_sammaljalg
21:39 05.09.2010
vaata vammasrg16, tundud juba soliidses vanuses päss olevat, ei peaks sulle algkoolitõdesid tutvustama, ehk tutvustad oma probleemi ka"oinale ülemusele"? ses suhtes on su ülemus küll rappa pannud, et sinusuguse taina tööle võttis.

Kui sulle nii jubedalt meeldib kopikate eest teehöövliteenust osutada, siis aga palun http://www.rasketehnika.ee/kasutatud/auto.php?id=699554 ,paluks hoiduda vingumisest "kust ma selle raha võtan", kuna ma usun, et ka sinu ülemus oli sama probleemi ees, kuid tema tegeles töinamise asemel raha leidmisega.
juhiabi
21:51 05.09.2010
mina ka varas, ja mis siis ? (registreerimata)
Re: Veoautode kütusekulu arvestuse seade (GPS)
sõidan est ja euro vahet ja alati enne reisi lõppu ,teen rehnungi ja ülejääk läheb kui soe sai hinnaga ........ ja olengi varas , aga raha on mul ka alati piisavalt , kütte müügist . ja mis veel plõksida on ****del , siin foorumis ?

Plõksida on niipalju, et **** oled!! Sõidan Eestis, kütet ei müü, aga raha on ka alati piisavalt.
veel vargam.
10:51 06.09.2010
ka mina ei pelga kütet na- levo panna , kui võimalus siis kohe ja hooga.........edu ausameelsetele !
eelmistele
12:48 06.09.2010
Eesti rekkajuhti tunneb ära selle järgi, et ta oskab varastada. Palju ja kiiresti.
Hoiame ikka oma lippu kõrgel ja varastame kõike. Ise oleme uhked ka selle üle.
¤
12:57 06.09.2010
Vargad ühineme , ühtsuses peitub jõud !!!!!!!!!!!!!!!